ÎNCHIS fete patrate

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Din cele doua variante joola energy x-tra
joola energy
aveti o pereche???
Si la ce pret???

Cu stima

Joola energy---2,0-1per--12o+trans-----------joola energy x-tra----1.8-1per--120+trans

Toata stima din tulcea va salut si doresc daca mai aveti yasaka anti power neagra 1 bucata.vreau un raspuns pe m.p.sau pe forum .Eu plec astazi la serviciu pentru o saptamina,vin joia viitoare ,un nr de telefon sa va pot contacta?

- - - Actualizat - - -

va rog sa o puneti la posta LUNI pe data de 17.02.2014,sa ajunga pina vin eu din balta.Va multumesc.ADRESA : SERBAN MARIN str.BARAJULUI nr.20,bl.3 sc.A,ap.2. TULCEA loc.TULCEA.

a ajuns fata la Blaj.
multumesc.
bineintelesca recond vanzatorul ca fiind foarte serios.

trimiteti va rog, la adresa Cluj Napoca,
JOOLA RHYZM 425---------------------------2,0-1 buc rosie
JOOLA ENERGY-------------------------------2,0-1 buc neagra

tel 0766639991

AVETI FETE DE PALETA RAKZA7 SOFT negra,BLUEFIRE M2 sau M3 rosu, ACUDAS S2 sau S3 rosu sau negru. MA INTERESEAZA SI PE MINE SI DORESC DACA SE POATE SI O LISTA A PRETULUI DACA SE POATE .CU STIMA STEFAN.

Salut
Mai e valabil tot ce e in primul post? Daca nu, poti te rog sa adaugi o lista actualizata!
M-ar interesa in special o pereche de Donic M3 daca aduci si la ce pret?
Merci

Poti aduce si racza7 soft sau bluefeir3 ca stiu ce sa fac sa comand alt ceva sau sa astept. te rog anuntama si pe mine si daca da la ce pret ar fi.iti multumesc o seara buna.stefan

Mersi...au ajuns fetele la Cluj....e totul in regula,astept sa imi spuneti nr de cont pt a le plati....ms fain
Recomand cu incredere .
Mai rar furnizori care trimit marfa si apoi ateapta banii....

email
dan.1mrd(at)yahoo.com

Buna ziua, v-as ruga sa-mi retineti
<TIBHAR EVOLUTION EL-P--------2,0-1per-----------------100/BUC>,
Voi suna pe nr. de tel afisat.
Stima, Silviu

Buna ziua, v-as ruga sa-mi retineti
<TIBHAR EVOLUTION EL-P--------2,0-1per-----------------100/BUC>,
Voi suna pe nr. de tel afisat.
Stima, Silviu

imi pare rau, 2.0 nu mai am. le-am dat cu o zi inainte si nu am avut timp sa le sterg. daca mai primesc te sun sau daca vrei de 1.8

Astazi am primit fata pe care am comandat-o. Totul este OK. Vanzatorul este de incredere.

Ieri le-am comandat, azi le-am jucat in Satu Mare. Marfa corespunde. Recomand cu caldura. Multumesc DDMIT,vom colabora in mod sigur si cu alta ocazie.

Ultima editare:
Salut !
Rugamine si la mine pentru o pereche STIGA Calibra tour S si inca una pereche CALIBRA tour M, dimens.MAX.

Ne auzim Maine si la telefon sa iti confirm adresa.
Respecte cristake

Sent from my iPad using Tapatalk

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus