krisztalori
organizator local
Sunt dispus sa joc si la Tg Mureș daca sunt amatori!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Liniste si pace.
Nimeni nu mai joaca tenis prin oras?
Daca nu gasiti parteneri in Tg. Mureș va asteptam la Clubul Sportiv Arena Reghin unde dispunem de 4 mese, parteneri 8-10 amaturisti.0745869928.
Daca nu gasiti parteneri in Tg. Mureș va asteptam la Clubul Sportiv Arena Reghin unde dispunem de 4 mese, parteneri 8-10 amaturisti.0745869928.
Multumim pentru invitatie.Reghin, str.Garii nr.3 la etaj, amaturistii jucam in fiecare luni,miercuri si vineri de la ora 19, sala se deschide la cererea clientului.
Daca vrei sa joci suna-ma inainte pt.programare daca nu vei veni in zilele mentionate mai sus.Mai sunt persoane din Mureș care joaca la noi asa ca merita sa incerci.
Invitatia este pentru toti amaturistii din tara care trec prin Reghin.
Salut,
Si eu sunt interesat de niste partide in Tg. Mureș, daca sunt amatori.
Apropo, ce locatii ar fi in Tg Mureș unde se poate juca tenis in conditii bune ( spatiu, iluminare etc)?
Eu joc in weekend in spate langa pista de karting.
Multumim pentru invitatie.
Eu unul sigur voi trece intr-o seara pe la clubul vostru.![]()
Salut!
Sunt un pasionat de Ping Pong / din Targu Mureș si mi-ar face placere daca as gasi niste oameni la fel de pasionati pentru a juca niste partide.Yahoo ID: fgmihalache .
ah, tarziu am vazut aceasta postare. 100% as fi venit.Ar fi interesant să ne adunăm câteva persoane și să mergem măcar o dată pe săptăm?nă, la Reghin, dacă tot există această ofertă.
Poate veniti vinerea aceasta. Avem un turneu caritabil si vrem sa adunam fonduri pentru o fata care sufera de leucemie. Fata se numeste Nora Chifor si are 30 de ani. A inceput o campanie puternica de strangere de fonduri si vrem si noi jucatorii de tenis de masă sa ajutam. Voi reveni cu un topic in cursul acestei zile. Multumesc .
Da, sigur, da un semn si ne intalnim.Mesele sunt bune acolo, dar este valabil pe timp de vară.
Poate ne întâlnim într-o sâmbătă sau duminică la sală dacă vrei să vii, vezi detalii mai sus.
salut,as fi eu dornic sa ma joc,dar sunt din orasnici eu nu am vazut prea multi prin mures, eu sunt, si imi place mult sa joc, am si acasa masa si caut parteneri, daca te pot ajuta in sensul asta spune.
toate cele bune
Vezi atașament 7472
Concurs Amatori 26-27 Aprilie
Salutare si tie.Sunt pribeag,hoinar de week-end prin Targu-Mureș si as dori sa aflu locatia(iile)unde va adunati pentru tenisul de masa la sfarsitul de saptamana.Posteaza-le aici ,eventual scrie si orele de joaca.Salutare la toti !!! Sunt din Targu Mureș,daca e ceva lume din mures dornici de miscare,astept sa ne adunam cati mai multi.