Salut,
Si eu sunt interesat de niste partide in Tg. Mureș, daca sunt amatori.
Apropo, ce locatii ar fi in Tg Mureș unde se poate juca tenis in conditii bune ( spatiu, iluminare etc)?
Eu joc in weekend in spate langa pista de karting.
Mesele sunt bune acolo, dar este valabil pe timp de vară.
La Fortuna sunt de asemenea mese bune, dar spațiul și iluminarea nu sunt cele mai bune(merge pentru amatori). Vezi detalii mai sus.
La restaurantul Paris, în Unirii, se mai poate juca(nu am mai fost de ceva vreme, sper să nu fi apărut schimbări și să nu se mai poată juca), este o singură masă, bună, dar spațiul și iluminarea nu sunt prea ok nici aici.
La Sala 18, pe strada Pandurilor, am mai jucat, dar nici aici nu am mai fost de mult timp. Masa era "slăbuță", spațiul relativ ok, dar din ce am auzit, acum s-au montat ceva aparate și acolo unde era montată masa, iar masa de tenis se demontează și se montează "la cerere". Se găsesc metode de contact pe site-ul lor, dacă doriți mai multe informații.
De vreo câteva săptăm?ni mi-am făcut curaj și am început să merg și eu la Liceul cu program sportiv "Szasz Adalbert". Amatorii pot juca sâmbăta și duminica de pe la ora 12:00, câteva ore, în funcție de jucători chiar și până la 18:00. Se plătesc 10RON/zi sau 30RON/lună. Dacă nu mă înșeală memoria sunt 5 mese, 3 dintre ele sunt ceva mai bune, dar aș zice că nu sunt la fel de bune ca cele pe care le găsiți în localul de la Fortuna(nu cred că sunt cel mai în măsură să fac aceste precizări, dar după părerea mea sunt mai bune).
Multumim pentru invitatie.
Eu unul sigur voi trece intr-o seara pe la clubul vostru.
Ar fi interesant să ne adunăm câteva persoane și să mergem măcar o dată pe săptăm?nă, la Reghin, dacă tot există această ofertă.
Salut!
Sunt un pasionat de Ping Pong / din Targu Mureș si mi-ar face placere daca as gasi niste oameni la fel de pasionati pentru a juca niste partide.

Yahoo ID: fgmihalache .
Poate ne întâlnim într-o sâmbătă sau duminică la sală dacă vrei să vii, vezi detalii mai sus.