Întreabă-l pe Durdun (www.pingpongshop.ro)

George,nu esti de actualitate:yawn:,forumul vuieste pe tema'' ierbari si materiale'' si tu recomanzi in continuare ''softuri'':D:D:lol:
nu mai sunt la moda in amatur:D

De ce nu?Lasati i sa vanda softuri.Le cumpar eu.
Chiar daca raman singurul softist din Amatur merg tot asa.

'

Vad ca sunteti pe faza nu pierdeti nimica,era doar o gluma nevinovata pe seama mult discutatului subiect ''Iarba''.George stie de glume,si el si eu suntem ''softisti'' convinsi stati linistiti,si la toti la care le-am pus o paleta in mina pina acuma a fost ''soft''.

Mihai, iti racesti gura de pomana, nu rezolvi nimic, s-apoi chiar iti recomand sa cauti ierbari sa faci antrenamente. Crezi ca renunta lumea la iarba daca nu-ti place tie? Niciodata!

...eu am vz multe meciuri spectaculoase intre ierbari si softisti, dar binenteles intre jucatori care stiu cu ce se mananca. Trage si tu cu ochiul pe la open sau si la amatori (prin eliminatorii) si poate vei intelege ca este o arta. Pentru mine este o satisfactie/placere cand reusesc sa preiau efectele mele ce vin mai mult in oglinda.

Treci la treaba si nu te mai vaicari!:)

Ai dreptate Gelutzu!!!
Oricum si cu iarba si fara voi sunteti colegii si preitenii mei.Nu ma supar daca pierd cu voi.
Si tu si Liviu Miron si Dan Petrov (fara iarba) si multi altii.Sunteti prietenii mei ,as bea cu placere o bere cu voi chiar daca am luat bataie.
Nu fac rabat de oameni de calitate si nu i clasific dupa palete sau stiluri .E un joc si asta ramane.Un simplu joc.
Respectul si amicitia nu se rezuma la jocul ala daca ai pierdut sau ai castigat.

Mesajul meu nu mă acoperă cu nimic, eu nu am jucat niciodata cu iarba. Spuneam ca este o arta in general, si o sa-ti placa, binenteles daca te preocupă.

Pingpongpro.ro Setup Support - voi intrebati, noi va raspundem

Pingpongpro.ro Setup Support - voi intrebati, noi va raspundem

E o incercare. Din pacate nu am in oras jucatori cu iarba ca sa ma antrenez.

- - - Actualizat - - -

Voi juca in turnee Amatur.Chiar daca impotriva materialelor voi fi un kamikadze.
Chiar daca voi fi o victima sigura.
Tennouheika Banzai!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=AG13S12N85w

Multumesc mult ,dar daca cumpar xiom omega v tour si tibhar 5q sound ce lemn imi recomanzi? Multumesc

Sent from my HTC One using Tapatalk

]Multumesc mult ,dar daca cumpar xiom omega v tour si tibhar 5q sound ce lemn imi recomanzi? Multumesc
Un osp martin fl sau virtuoso + fl ,sunt bune?

Sent from my HTC One using Tapatalk

Buna ziua,

Joc de 1 an ping pong. V-am mai cerut parerea si in trecut si mi-a mers bine. Am inceput acum un an cu o paleta Donic Level 700 (hobby), am pastrat-o 2 sapt, am trecut apoi la o paleta chinezeasca (Lemn LKT Instinkt+ si 2 fete tot de la LKT) care nu mi-a placut.
Urmatoarea paleta a fost: Lemn Timo Boll All+ si fete Bty Tackiness Drive. Am stat cu ea cam 6 luni apoi mi-am luat un lemn Bty Schlager Precision OFF- pe care am momentan FH Baracuda BS Max si BH Donic Desto F3 BS 2.0.
Ma gandesc sa trec la ceva mai rapid. Am ocazia sa iau un TSP Hino-Carbon Power si as dori parerea dvs legata de lemn. Mai departe as pune pe lemn Donic Acuda S3 Max pe ambele parti. Iarasi, poate imi spuneti daca e OK sau nu, eventual ce fete as putea pune.

Jocul meu e ofensiv, langa masa sau semi-distanta.
Joc cu FH mai bine, incerc sa imbuntatesc si BH.
Imi ies topspin-urile pe FH, block si drive. Pe BH, imi ies Drive si Block si lucrez la topspin.
Mai lucrez acum si la deplasarea la masa.

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Buna ziua,

Joc de 1 an ping pong. V-am mai cerut parerea si in trecut si mi-a mers bine. Am inceput acum un an cu o paleta Donic Level 700 (hobby), am pastrat-o 2 sapt, am trecut apoi la o paleta chinezeasca (Lemn LKT Instinkt+ si 2 fete tot de la LKT) care nu mi-a placut.
Urmatoarea paleta a fost: Lemn Timo Boll All+ si fete Bty Tackiness Drive. Am stat cu ea cam 6 luni apoi mi-am luat un lemn Bty Schlager Precision OFF- pe care am momentan FH Baracuda BS Max si BH Donic Desto F3 BS 2.0.
Ma gandesc sa trec la ceva mai rapid. Am ocazia sa iau un TSP Hino-Carbon Power si as dori parerea dvs legata de lemn. Mai departe as pune pe lemn Donic Acuda S3 Max pe ambele parti. Iarasi, poate imi spuneti daca e OK sau nu, eventual ce fete as putea pune.

Jocul meu e ofensiv, langa masa sau semi-distanta.
Joc cu FH mai bine, incerc sa imbuntatesc si BH.
Imi ies topspin-urile pe FH, block si drive. Pe BH, imi ies Drive si Block si lucrez la topspin.
Mai lucrez acum si la deplasarea la masa.

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Nu inteleg de ce vrei sa iti schimbi setupul. Incearca sa schimbi doar fetele cu cele mentionate de tine si anume Donic Acuda S3; si nu iti lua max, incearca 2.0mm.
Lipsa de viteza care se pare ca te "doare" se datoreaza consider eu miscarilor incorect executate tehnic.
Mai fa antrenament 1 an, cauta sa iti imbunatatesti loviturile si o sa imi dai dreptate.
90% din jucatorii incepatori cat si amatori paleta incorect echilibrata ii trage in jos.

Toate cele bune si spor la antrenamente !

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Domnule Durdun,sunteti un jucator de mare valoare si poate ma ajutati si pe mine cu un sfat.
Ce fata de paleta soft ar fi eficienta pentru jocul impotriva unei palete cu iarba.Eu joc de regula ofensiv cu serviciu
bun si topspin pe forehand.De multe ori contraatac topspinul tot cu topspin de la distanta de masa.Pe backhand tai mingea bine
si uneori dau topspin (rar)

Domnule Durdun,sunteti un jucator de mare valoare si poate ma ajutati si pe mine cu un sfat.
Ce fata de paleta soft ar fi eficienta pentru jocul impotriva unei palete cu iarba.Eu joc de regula ofensiv cu serviciu
bun si topspin pe forehand.De multe ori contraatac topspinul tot cu topspin de la distanta de masa.Pe backhand tai mingea bine
si uneori dau topspin (rar)

Salutare,

Am vazut ca ai mai intrebat pe ici pe colo si ai primit raspunsuri bune.
Eu nu pot sa iti zic decat ca ai nevoie de antrenamente. Impotriva jucatorilor cu iarba pe langa antrenament iti mai trebuie si simt. Sunt jucatori care joaca de ani de zile, chiar si profi si nu simt asa ca tot ce iti pot recomanda e sa iti faci o paleta cu iarba si sa rogi partenerul cu care joci sa o foloseasca sau cauta un antrenor\partener si pe langa teorie faci si practica.
Teoria e usoara practica te omoara.
Spor la treaba !

Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

Multumesc.Deci singura sansa este sa devin ierbar.Lupti impotriva ierbii cu o alta iarba se pare.
Acum sa vedem ce stil de ierbar sa adopt;ierbar de contraatac cu lovituri pe forehand puternice si manevre de backhand cu iarba;
sau sa devin ierbar de bambilici si sa pun totul pe masa fara a trage o minge pana cand jucatorul cade lat de plictiseala.

Daca intalnesc cosas e de al meu.Trec si eu la coasa.Paleta de bambilici o pun in geanta si o scot cand am adversar pentru bambilici.
E cea mai buna varianta.Pe urma jucam cate 500 de mingi la un punct pana adoarme unul primul;celalalt ia repede pixul si completeaza 3-0!!

- - - Actualizat - - -

Numai asa se poate supravietui in Amaturul asta.Grea competitie,prea grea ,domnule!!!

Credeti ca si reusesc cu palete soft?Eu nu am izbutit.
Oricum cu jucatorii soft joc soft ,cu jucatorii iarba joc iarba.E singura solutie.

Back
Sus