Salut
Nu am mai jucat ping pong de cativa ani 5-6 cred, am o paleta din lemn Nitakku Septear, fete Xiom Omega 3 european (aveau un strat de grasime pe ele dar le-am curatat astazi cu o solutie ) , parca au inceput sa prinda mai mult efect
Ideea este ca nu am mai practicat de mult acest sport si am reinceput sa joc un pic la munca , mana o am dar inca gresesc mult, nu joc un joc sofisticat, ci mai degraba basic, trebuie sa mai exersez loviturile
Am intalnit cativa jucatori de defence care imi pun probleme in sensul ca nu ma lasa sa imi fac jocul meu mai ales ca ei joaca cu foarte foarte mult efect, scot totul si nu se agita ca mine

Mai am un lemn Andro Kinetic CF Titanium ALL+ pe care as vrea sa pun niste fete mai de control si totodata sa imi cizelez un pic loviturile,sa pot imprima efect mai mare dar totodata sa pot scoate cu BH
acum joc fara foarte mult control, trag tare dar nu merge mereu acest tip de joc, cu cei care dau mingii lungi ma descurc
totodata as vrea sa invat sa execut chop pe bh si forehand mai de efect, acum le execut dar in apropierea fileului
Sper ca m-am exprimat ok
Cam ce fete ar fi recomandate pentru lemul Andro, si ce grosime?