buna seara,doresc sa ma ajutati cu un sfat daca se poate,eu joc mixt dar tendinta este de aparare din anumite cauze,vreau sa aflu ce fete as putea lua la un lemn defensiv donic def play senso,am inteles ca e bun,multumesc frumos,daca poate sa-mi raspunda cineva,dar nu as dori sa joc cu fete zimtate...
Salut!
Daca iti place jocul defensiv, poti sa detaliezi putin stilul tau?
In jocul defensiv intra mai multe stiluri de joc: defensiv langa masa cu blocaj (cu sau fara fete zimtate), defensiv la distanta de masa cu mingi taiate (cu sau fara fete zimtate), defensiv la distanta cu loburi (mai ales fara fete zimtate). Probabil ca mai sunt si altele. Cu care dintre modelele descrise de mine te identifici mai mult?
Pe Donic Defplay Senso ar merge o fata cu mult spin, care sa-ti permita si sa ataci de langa masa, de grosime 1.8 sau 2.0 - Yasaka Rakza 7, Donic Bluefire M1, Tibhar Genius, Donic Baracuda. Daca nu vrei chiar asa de ofensiva, incearca Xiom Yanus DF de 1.5. La BH poti incerca Donic Slice sau Tibhar Superdefense.
Toate fetele mentionate sunt lise si produc spin (chiar foarte bun), nu sunt cu zimti sau anti-spin.
Salut !
Vreau sa-mi cumpar o paleta profesionala ( prima ) si am nevoie de niste sfaturi .
1. Ce joc practicati
Mixt ( Joc ofensiv si defensiv )
2.Cu ce jucati mai mult
Mixt
3. Care este setup-ul actual cu care jucati
Paleta Hobby
P.S M-am gandit si cred ca ar merge o paleta all round , ce parere aveti ? eu as vrea sa aiba control bun , efect mare , spin si sa pot ataca foarte bine .
Mersi mult , sarbatori fericite !
Salut!
O paleta allround este perfecta pentru trecerea de la hobby la o paleta profesionala.
Incearca Yasaka Sweden Classic cu fete Rakza 7 Soft de 2.0 sau Victas Limber de 2.0.
Alte lemne din acceasi categorie: Stiga Allround NCT, Donic Waldner Allplay (sau alte variante mai noi pe aceeasi linie de viteza), maxim Primorac Off-.
te rog sa-mi spui diferenta intre aceste doua lemne. Dar timo boll ZLF? Multumesc.
Despre diferentele intre Photino si TB ZLF ti-am scris in topicul pe care l-ai deschis pe aceasta tema. Nu stiu cum este Photnio Light, dar pot sa presupun ca, fiind mai usor ca Photino, este mai lent si mai controlabil. Intre Photino Light si TB ZLD probabil ca diferenta este doar de simt: Photino Light este soft, iar TB ZLF mai hard. Viteza este comparabila (poate Photino Light sa fie mai rapid putin), controlul de asemenea. Mai multe detalii ar putea sa dea cineva care le-a probat efectiv pe amandoua.
Am si eu o nelamurire....joc momentan cu un lemn Gergely Alpha si fete Yasaka Rakza 7 de 2.2 pe ambele parti, intotdeauna am jucat cu setup`uri foarte ofensive...iar singurul setup pe care nu l-am putut stapani a fost Donic Waldner Black Devil Carbon off+ cu fete xiom Sigma Pro de 2,2
Nelamurirea mea e legata de alegerea urmatoarelor fete, sa merg in continuare pe Yasaka Rakza 7 dar sunt putin nemultumit de rezistenta acestor fete sau sa achizitionez Xiom Sigma Euro la care de asemenea nu stiu grosimea...2.0 sau 2.2 ? va multumesc
Salut!
In primul rand, nu stiu la ce nivel joci, dar, daca nu esti macar campion judetean, s-ar putea ca Gergely Alpha sa fie un lemn prea rapid pentru un amator. Donic Black Devil este un lemn foarte greu de controlat, asa ca nu prea conteaza ce fete pui pe el.
In fine, daca te antrenezi de cel putin 3 ori pe saptamana cu antrenor (faci cutie, exercitii fizice etc.), nu mai conteaza ce lemn ai.
Referitor la fete, probabil ca Rakza 7 este acum depasita de Rakza 9, care este mai rapida, mai rezistenta si comparabil la capacitatea de a produce spin.
Eu iti recomand Rakza 9 de 2.0. Daca totusi te hotarasti la Sigma (apropo, Sigma I Pro mi s-a parut cea mai eratica si mai ciudata, lipsita de control fata pe care am probat-o pana acum), versiunea Euro este sigur mai buna si tot nu as lua mai groasa de 2.0.
Victas Limber ai incercat? S-ar putea sa mearga foarte bine pe Gergely Alpha...
Salutare ! Va rog sa imi postati si mie mesajul. Doresc sa ma ajutati cu informatii si recomandari. Am inceput sa joc tenis de masă acum 4 ani,joc de 2 ori /saptamana aprox 1:30 h/sedinta, deci cam 3 h /saptamana, stiu ca e cam putin, dar atat imi permite timpul, si am si varsta de 32 si nu stiu cat de mult mai pot avansa ca nivel de joc, DECI DORESC O PALETA CARE SA MA AJUTE MAI MULT, 2 ani am jucat cu o paleta cumparata din comert, si apoi am gasit pe acest site pe cineva(dar nu mai stiu numele, si din pacate nu mai am nr de tel) care mi-a facut urmatoarea paleta : lemn DONIC WALDNER Allplay , pe rever joc cu DONIC LIGA iar cealalta fata e DONIC SLICE . La inceput mi s-a parut cam usoara paleta dar m-am obisnuit repede cu ea, si chiar mi-a placut cum prindea effect, dar dupa 2 ani nu mai prinde effect ca la inceput, si doresc o fata ma buna macar pe spin. CE IMI RECOMANDATI ? Am un buget de 300 lei. Pot sa pastrez lemnul si liga de pe rever si sa schimb doar pe cea SLICE care e cea mai uzata ? MERG SI ALTE FETE PE ACEST LEMN ? Cred ca mi s-ar potrivi o fata care prinde effect foarte bine dar sa aiba si ceva viteza. Astept pareri si eventual date de contact sa pot lua legatura cu persoanele care ma pot ajuta. Locuiesc in sectorul 6. Multumesc anticipat !
Salut!
Daca stai in sectorul 6, fa o vizita la sala Top Tenis Arena din incinta Sema Parc (fabrica Semanatoarea - statia de metrou Petrache Poenaru).
Acolo sunt si multi jucatori care iti pot arata materiale si magazine specializate.
Eu as zice sa pastrezi lemnul si sa schimbi ambele fete.
As alege in loc de Slice - Xiom Yanus DF, iar in loc de Liga - Donic Blufire M3 sau M2.
300 de lei ar trebui sa-ti ajunga pentru ambele fete, luate noi, patrate.
P.S. Scuze tuturor de raspunsurile intarziate, dar in ultima vreme timpul liber mi s-a cam scurs printre degete...