Durdun Gheorghe
organizator principal
Sunt stangaci.am un joc mix cam de la un m de masa.am momente in care ajung si la 5 dar media e de 1.joc rever cam 70 %.tai destul de des atac cu topspin pe rever si plesnita mai mult decat topspin pe fh.
Sunt curios daca se potriveste setupul
Bty timo boll tamca 5000/yasaka pryde 30 pe ambele parti.
Am comandat paleta dar nu am dat niciodata cu ea.daca se poate pm
Salut,
Setup-ul tau este unul cam rapid pentru jocul care il descrii. Poti incerca pe BH un Donic Slice, care te-ar ajuta mult in jocul de mijloc, iar pe FH poti pune ceva mai tare gen Yasaka Rakza PO, o fata sandvis care te ajuta la pleznituri si poti da si topspin.
Cat despre lemn.. mai degraba comandai un ALL+, OFF-.
Multumesc! Am intrebat de grosimea fetelor pt ca toti cunoscutii mei au de 2.1mm. In cateva cuvinte imi poti spune de ce sa aleg de 1.9mm si nu de 2.1mm. Care sunt avantajele si in ce masura lucreaza fetele si cat lemnul? Multumesc!
Salut,
Fetele, in functie de producator au diferite grosimi, spre exemplu Butterfly, DHS, (daca nu ma insel cred ca si Xiom) comercializeaza 1.9mm si 2.1mm (max), iar Donic, Yasaka si multi altii merg pe 2.0mm si 2.2mm (max).
Diferenta nu este una foarte mare, dar se simte, o fata de 1.9mm, 2.0mm are mai mult control si la jocul de langa masa ajuta mai mult, pe cand fetele de 2.1mm si 2.2mm te ajuta la jocul din spate, avand o viteza mai mare.
Parerea mea ca lemnul este 60%, iar fetele 40%.
Buna ziua!
Practic un joc mixt spre ofensiv, aproape de masa pana la 1 metru in spate
Dau putin mai mult cu BH(60%). din care 40% taiate, 35% topspin, 25 % capace
Pe FH topspin 50% taiate 40% si capace 10%
Setup actual Bty Primorac OFF-
FH Tibhar Genius
BH Donic Bluefire M2
Salut,
Ce doresti sa schimbi ?
Setup-ul pe care il ai este unul bun pentru jocul descris.