Întreabă-l pe Durdun (www.pingpongshop.ro)

Sunt stangaci.am un joc mix cam de la un m de masa.am momente in care ajung si la 5 dar media e de 1.joc rever cam 70 %.tai destul de des atac cu topspin pe rever si plesnita mai mult decat topspin pe fh.
Sunt curios daca se potriveste setupul
Bty timo boll tamca 5000/yasaka pryde 30 pe ambele parti.
Am comandat paleta dar nu am dat niciodata cu ea.daca se poate pm

Salut,

Setup-ul tau este unul cam rapid pentru jocul care il descrii. Poti incerca pe BH un Donic Slice, care te-ar ajuta mult in jocul de mijloc, iar pe FH poti pune ceva mai tare gen Yasaka Rakza PO, o fata sandvis care te ajuta la pleznituri si poti da si topspin.
Cat despre lemn.. mai degraba comandai un ALL+, OFF-.

Multumesc! Am intrebat de grosimea fetelor pt ca toti cunoscutii mei au de 2.1mm. In cateva cuvinte imi poti spune de ce sa aleg de 1.9mm si nu de 2.1mm. Care sunt avantajele si in ce masura lucreaza fetele si cat lemnul? Multumesc!

Salut,

Fetele, in functie de producator au diferite grosimi, spre exemplu Butterfly, DHS, (daca nu ma insel cred ca si Xiom) comercializeaza 1.9mm si 2.1mm (max), iar Donic, Yasaka si multi altii merg pe 2.0mm si 2.2mm (max).
Diferenta nu este una foarte mare, dar se simte, o fata de 1.9mm, 2.0mm are mai mult control si la jocul de langa masa ajuta mai mult, pe cand fetele de 2.1mm si 2.2mm te ajuta la jocul din spate, avand o viteza mai mare.
Parerea mea ca lemnul este 60%, iar fetele 40%.

Buna ziua!

Practic un joc mixt spre ofensiv, aproape de masa pana la 1 metru in spate
Dau putin mai mult cu BH(60%). din care 40% taiate, 35% topspin, 25 % capace
Pe FH topspin 50% taiate 40% si capace 10%
Setup actual Bty Primorac OFF-
FH Tibhar Genius
BH Donic Bluefire M2

Salut,

Ce doresti sa schimbi ?
Setup-ul pe care il ai este unul bun pentru jocul descris.

Multumesc! in cazul asta cred ca am sa pun ten 05fx pt ca septearul meu este destul de incet si eu vreau si o viteza in plus fata de ce am jucat pana acum. Ms!

Buna seara.joc un joc ofensiv bazat pe topspin
Paleta mea:
FH:Galaxy Moon
BH:Frienship 563-1
Lemn:galaxy N-9
As vrea sa schimb fata de pe forehand cu un Huricane 3 simplu,ce parere aveti?

Buna seara.joc un joc ofensiv bazat pe topspin
Paleta mea:
FH:Galaxy Moon
BH:Frienship 563-1
Lemn:galaxy N-9
As vrea sa schimb fata de pe forehand cu un Huricane 3 simplu,ce parere aveti?
Salut!
Cred ca o sa-ti scada putin viteza, dar o sa creasca spinul. De asemenea, vei avea ceva probleme de adaptare la capace.
P.S. Daca joci topspin, ce faci cu 563-1 la BH? :)

Salut,

Tocmai am achizitionat un lemn Yasaka Ma Lin Carbon si vreau sa-i pun Bluefire M1 pe FH si pe BH M2, crezi ca se potrivesc fetele cu lemnul?

Cu respect,
Mihai.

Salut,
Tocmai am achizitionat un lemn Yasaka Ma Lin Carbon si vreau sa-i pun Bluefire M1 pe FH si pe BH M2, crezi ca se potrivesc fetele cu lemnul?
Cu respect,
Mihai.
Salut!
Cred ca e o combinatie foarte buna, dar s-ar putea sa fie cam rapida. E o combinatie buna pentru joc de topspin pe ambele parti.

Ce parere aveti de combinatia Andro CS7 Tour OFF cu T05fx pe ambele fete? Acum joc cu Septear cu acuda s1 fh si acuda s2 bh! Doresc o viteza in plus dar sa nu pierd din control f mult! Multumesc!

Lemn: Bty Timo Boll Spirit
FH: Sriver FX
BH: Tackiness D

Amator de nivel "Onoare" , joc 3-4 ore pe saptamana in ultimii 12 ani.
FH: 20%topspin 20%tras plat 40%taiat 20%capace
BH: 5%topspin 15%tras plat 40% taiat 40%capace

Incerc sa stau cam la 0,5-1m de masa, joc scurt, razant si taiat, iar cu prima ocazie atac de obicei pe drive .
Vreau sa schimb fetele care sunt foarte uzate. Vreau sa am un control la fel de bun ca acum, dar as dori sa progresez la topspin si serviciu pe ambele fete.
Pentru fete as dori o sugestie pe la 120ron/buc si alta ceva mai scumpa.
As dori sa incerc si un alt lemn off sau off- cu control si fara vibratii ceva mai ieftin.

Incerc sa stau cam la 0,5-1m de masa, joc scurt, razant si taiat, iar cu prima ocazie atac de obicei pe drive .
Vreau sa schimb fetele care sunt foarte uzate. Vreau sa am un control la fel de bun ca acum, dar as dori sa progresez la topspin si serviciu pe ambele fete.
As dori sa incerc si un alt lemn off sau off- cu control si fara vibratii ceva mai ieftin.
Salut!
Fetele pe care le ai sunt "model vechi", pentru lipire cu speedglue. Daca vei pune fete moderne pe TBS, probabil ca vei avea o paleta mult mai rapida si mult mai greu de controlat.
TBS este un lemn pentru topspin, dar nu este pentru amatori.
Iti propun sa schimbi lemnul cu un Donic Li Ping Kitex (OFF-) sau Yasaka Silverline All Wood (ALL+) sau Yasaka Sweden Classic (ALL), cu fete Donic Bluefire M2 la FH si M3 la BH, ambele de 2.0.
Preturile lemnelor propuse de mine sunt decente, mai ieftine ca TBS. Daca vinzi TBS (sa zicem cu 300 de lei) poti lua un lemn nou (sub 200 lei ultimele doua si 240 primul) si o fata (aproximativ 130 de lei) de banii respectivi.
Paleta iti va permite sa progresezi la topspin, va fi spinoasa la servicii si va mentine un control foarte bun la capace si alte lovituri.
Daca vrei sa pastrezi TBS, iti recomand fetele TSP Ventus Sin la FH si Soft la BH, grosime 2.0. Vor fi mai apropiate de ce ai tu acum pe paleta.

Ce parere aveti de combinatia Andro CS7 Tour OFF cu T05fx pe ambele fete? Acum joc cu Septear cu acuda s1 fh si acuda s2 bh! Doresc o viteza in plus dar sa nu pierd din control f mult! Multumesc!
Salut!
Am un coleg care joaca cu Septear cu T05FX pe ambele parti si paleta este excelenta.
Pune fetele T05FX pe Septear si ai rezolvat.
P.S. Nu stiu nimic de lemnul Andro CS7 Tour OFF
P.S. 2 Nu cred ca poti castiga viteza fara a pierde din control. Nu cred ca este posibil in acest sport.

Umila mea parere este sa pastrezi deocamdata TBS-ul si sa pui alte fete. TBS-ul este un lemn foarte bun iar tu dupa 12 ani de tenis nu mai esti începator. Un alt sfat este sa cauti un antrenor pentru corectarea miscarilor daca simți ca este nevoie. Bafta!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

salut
vreau sa imi achizitionez un robot ieftin, bun, eficient, rezistent
ce imi recomanzi si de unde
multumesc
Depinde de bugetul alocat pentru aceasta investitie.
Aproape toate firmele detin roboti de tenis de masă. Un robot pentru inceput si bun raportat calitate pret ar fi JOOLA TT BUDDY, care este undeva pana in 700lei. Deasemena poti incerca sa cauti ceva SH calitate mai buna, doar ca nu beneficiezi de garantie si daca se strica ceva.. e mai nasol.
Daca iti permiti sa cheltuii cateva mii de lei poti achizitiona din gama Butterfly robotii Amicus, sunt cei mai tari.

joc cu urmatorul setup:
lemn: Xiom Ignito
FH: Xiom Omega IV
BH: Donic Desto F3 Bigslam
Atac mai mult pe FH, iar pe BH mai mult ma apar
ce parere aveti?
Multumesc

Back
Sus