Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
'De ce nu?Lasati i sa vanda softuri.Le cumpar eu.
Chiar daca raman singurul softist din Amatur merg tot asa.
De ce nu?Lasati i sa vanda softuri.Le cumpar eu.
Chiar daca raman singurul softist din Amatur merg tot asa.
Buna ziua,
Joc de 1 an ping pong. V-am mai cerut parerea si in trecut si mi-a mers bine. Am inceput acum un an cu o paleta Donic Level 700 (hobby), am pastrat-o 2 sapt, am trecut apoi la o paleta chinezeasca (Lemn LKT Instinkt+ si 2 fete tot de la LKT) care nu mi-a placut.
Urmatoarea paleta a fost: Lemn Timo Boll All+ si fete Bty Tackiness Drive. Am stat cu ea cam 6 luni apoi mi-am luat un lemn Bty Schlager Precision OFF- pe care am momentan FH Baracuda BS Max si BH Donic Desto F3 BS 2.0.
Ma gandesc sa trec la ceva mai rapid. Am ocazia sa iau un TSP Hino-Carbon Power si as dori parerea dvs legata de lemn. Mai departe as pune pe lemn Donic Acuda S3 Max pe ambele parti. Iarasi, poate imi spuneti daca e OK sau nu, eventual ce fete as putea pune.
Jocul meu e ofensiv, langa masa sau semi-distanta.
Joc cu FH mai bine, incerc sa imbuntatesc si BH.
Imi ies topspin-urile pe FH, block si drive. Pe BH, imi ies Drive si Block si lucrez la topspin.
Mai lucrez acum si la deplasarea la masa.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Domnule Durdun,sunteti un jucator de mare valoare si poate ma ajutati si pe mine cu un sfat.
Ce fata de paleta soft ar fi eficienta pentru jocul impotriva unei palete cu iarba.Eu joc de regula ofensiv cu serviciu
bun si topspin pe forehand.De multe ori contraatac topspinul tot cu topspin de la distanta de masa.Pe backhand tai mingea bine
si uneori dau topspin (rar)
Curata fatalitate ... solutia este gresitaOricum cu jucatorii soft joc soft ,cu jucatorii iarba joc iarba.E singura solutie.