AmaTur: Turneu A+ CUPA ROMANIEI AMATUR - Turneu A+ TARGOVISTE 22.03.2014

• Autor subiect Autor subiect Adrian Lazaroiu
  • Dată creare Dată creare
Liste actualizate pe prima pagina, la Amatori toti jucatorii aflati deasupra liniei au minim 3 turnee A (A+) punctate, la Open inca nu este cazul.

din Nedelea , Prahova la amatori
Avram Nicolae

din Filipestii de Targ, Prahova la open
Olaru Costin

Din pacate, urmare a unei situatii neprevazute, se retrag Craciunica Gabriel si Craciunica Andrei, din Călărași.
Bafta tuturor si....bucurati-va de tenis...

Trimis de pe al meu P5_Quad folosind Tapatalk

Din fagaras se retrag Lolea Toma si Marocico Marius

Sent from my iPhone using Tapatalk

Buna ziua.Vin cu o propunere:participarea amatorilor la turneu (si la toate turneele A si A+)sa se faca dupa clasamentul general respectiv dupa ordinea inscrierilor,dar, grupele inferioare sa fie alcatuite dupa MT.Daca la acest turneu s-ar face grupele acum, eu as veni pe locul 4 in grupa dar,risc sa am colegi pe 5 si 6 pe cel de pe 128=15,25 ,131=16,88 ,157=14,33 care ,oricand pot fi capi de serie.Atunci de ce sa mai vin la Targoviște?Joc 5 meciuri si sunt ciuca batailor?!Vin de placere dar nu ascund faptul ca daca as juca cu Sterea Viorel,vreau sa-l bat.Nu e mai bine sa merg la un B in zona si joc 8 meciuri?Propunerea vine in numele meu si a tuturor celor aflati in aceasta postura.

Se retrage Enciu Alexandru si Ceacarescu Cristian,si se inscrie Mihalcea Dumitru din Slobozia

Back
Sus