Cu parere de rau, se retrage Rizescu Gheorghe - Mioveni - amatori.

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

La valoarea ta, demonstrată inclusiv la Câmpulung ??!! .....
 articiparea amatorilor la turneu (si la toate turneele A si A+)sa se faca dupa clasamentul general respectiv dupa ordinea inscrierilor,dar, grupele inferioare sa fie alcatuite dupa MT.Daca la acest turneu s-ar face grupele acum, eu as veni pe locul 4 in grupa dar,risc sa am colegi pe 5 si 6 pe cel de pe 128=15,25 ,131=16,88  ,157=14,33 care ,oricand pot fi capi de serie.Atunci de ce sa mai vin la Targoviște?Joc 5 meciuri si sunt ciuca batailor?!Vin de placere dar nu ascund faptul ca daca as juca cu Sterea Viorel,vreau sa-l bat.Nu e mai bine sa merg la un B in zona si joc 8 meciuri?Propunerea vine in numele meu si a tuturor celor aflati in aceasta postura.
articiparea amatorilor la turneu (si la toate turneele A si A+)sa se faca dupa clasamentul general respectiv dupa ordinea inscrierilor,dar, grupele inferioare sa fie alcatuite dupa MT.Daca la acest turneu s-ar face grupele acum, eu as veni pe locul 4 in grupa dar,risc sa am colegi pe 5 si 6 pe cel de pe 128=15,25 ,131=16,88  ,157=14,33 care ,oricand pot fi capi de serie.Atunci de ce sa mai vin la Targoviște?Joc 5 meciuri si sunt ciuca batailor?!Vin de placere dar nu ascund faptul ca daca as juca cu Sterea Viorel,vreau sa-l bat.Nu e mai bine sa merg la un B in zona si joc 8 meciuri?Propunerea vine in numele meu si a tuturor celor aflati in aceasta postura.Cristescu Cristian - Amatori - București
Din Tg. Mureș: Farkas Bence - Open