mateidumitru
Înțelept
BRAVO ARADULE !!! Sper sa nu repetati performanta si la Arad 

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Acum bag la incarcat filmuletele, vreo 40 seturi/secvente diferite,(fara comentator). La finala open s-a terminat cardul, si l-am rugat pe Boby sa filmeze (HD), probabil ca tot maine sunt gata postate.
Felicitari targovistenilor in frunte cu Adi, si pentru faput ca ati generat fair play la acest concurs, din partea mea, pot sa trec peste "timpii morti" care sunt foarte greu de gestionat.
"Polonezul" Lukasz Klimas, a produs surpriza, zic surpriza si pentru ca a fost ultimul inscris pe lista la open iar la final a fost primul. Felicitari!
Una peste alta, Călărașiul s-a prezentat iarasi foarte onorabil....putini, dar buni!!!!
Trimis de pe al meu P5_Quad folosind Tapatalk
http://youtu.be/UOKT58qlLiU
Vezi Gelutule ca sunt ceva probleme cu vizionarea filmuletului !
Hai, noroc si sa auzim numai de bine !
Ceausescu este inca iubit de multi, este ?
- - - Actualizat - - -
Precizez - Ceausescu este ... pentru toti Amatorii si Openistii, nici mai mult, nici mai putin, stimatul si dragul meu prieten - Dl. ........ Nica Ionut, d.le Tudor.
Aceasta minunata miscare Amatur ma impresionat de la inceputuri,ca jucator ,ca organizator si in ultimul ca spectator.Imi face in continuare placere sa fiu un spectator fidel,si in acelasi timp un observator neutru al acestor turnee(A+,A),dar calitatea de organizator ma face din ce in ce mai mult sa nu stau indiferent la problemele multor participanti, ce sunt tot mai des semnalate,durata desfasurarii turneelor,timpi de asteptare si acumularea unei oboseli excesive.Un turneu reusit, dar si foarte obositor pentru mine, avand in vedere ora la care am ajuns la Targoviște si ora la care am iesit din sala respectiv 08:15-00:20. Sa nu se inteleaga gresit, Lucas a meritat din plin sa castige final a fost mai in forma de aceasta data si de aceea tin sa-l felicit si bineinteles felicitari Adrian Lazaroiu and company! Sa ne revedem cu bine la urmatorul turneu!
Magieda chiar a fost acolo:-D
S-a teleportat !!!???