AmaTur: Turneu A+ CUPA ROMANIEI AMATUR - Turneu A+ TARGOVISTE 22.03.2014

• Autor subiect Autor subiect Adrian Lazaroiu
  • Dată creare Dată creare
Felicitari organizatorilor pentru efortul depus ca totul sa mearga ok, ma asteptam sa mearga mai repede cu trecerea din inferioare direct in eliminatorii insa volumul mare de jucatori si-a spus cuvandul.
Felicitari castigatorilor dar si invinsilor si nu in ultimul rand lui Hutanu Alin care m-a trimis mai repede acasa :)

Ma uit si eu la poza respectiva nea Gigi si nu il vad prea fericit, pare un picut stresat, probabil ca asocierea Ceausescu-Targoviște ii crea ceva neplaceri mai ales ca Emil l-a cam strans destul de tare cu bratul.

Adevărul e ca poza a fost făcută dupa un meci cu Emil incheiat 3-2 iar rezultatul ultimului set a fost 22-20 ...

Dupa fata ta din poza ai fi muscat si pozarul de git,raule care esti tu:evil:;)

Am o problema de semnalat. Eliminatoriile de la amatori au durat extrem de mult, in conditiile in care, paradoxal la un moment dat am numarat opt mese la care nu se juca!!! Cei ce urmau sa joace stateau nedumeriti la masa oficialilor si nu intelegeau nimic. li s-a explicat ca nu mai sunt mingi, si pana nu se termina unul din meciurile aflate in desfasurare si implicit nu se elibereaza o minge, nu se poate incepe meciul. Replica competitorilor a fost promta, dar ei au minge si vor sa inceapa odata! Raspunsul a fost stupefiant si absolut HILAR!!! Nu se poate juca decat cu mingile organizatorilor!!!!!!! A fost un episod demn de Vacanta Mare si in acest caz nu cred ca "EZISTA O ESPLICATIE"!!!

Adevărul e ca poza a fost făcută dupa un meci cu Emil incheiat 3-2 iar rezultatul ultimului set a fost 22-20 ...

Ionut este un adevarat Amaturist si un jucator foarte corect, meciurile cu asemenea oameni sunt cele mai placute. Si de aceea e bine sa le prelungesti cat mai mult.
Sunt multumit pentru ca a castigat el, pentru ca, dand dovada de fair play s-a ajuns la setul 5. Daca in locul lui era altcineva mai "egoist", meciul se termina 3-1, mai devreme cu 10 minute, cred. Felicitari, Ionut.

Am o problema de semnalat. Eliminatoriile de la amatori au durat extrem de mult, in conditiile in care, paradoxal la un moment dat am numarat opt mese la care nu se juca!!! Cei ce urmau sa joace stateau nedumeriti la masa oficialilor si nu intelegeau nimic. li s-a explicat ca nu mai sunt mingi, si pana nu se termina unul din meciurile aflate in desfasurare si implicit nu se elibereaza o minge, nu se poate incepe meciul. Replica competitorilor a fost promta, dar ei au minge si vor sa inceapa odata! Raspunsul a fost stupefiant si absolut HILAR!!! Nu se poate juca decat cu mingile organizatorilor!!!!!!! A fost un episod demn de Vacanta Mare si in acest caz nu cred ca "EZISTA O ESPLICATIE"!!!
Ceva asemanator am patit si eu dupa primul tur eliminatoriu trebuia sa joc cu Roman Iulian aveam masa libera aveam minge Iulian dorea sa jucam dar Adi Lazaroiu mi-a zis ca nu pot juca pana nu se termina si celelalte meciuri din eliminatori,cum sansele mele de castig erau minime pt a numai sta 30min cel putin am abandonat si am plecat pentru ca aveam de condus 200 km dar oricum una peste alta a fost bine la cati de multi participanti au fost

Absenti nemotivati:

Migea Cornel - Sibiu
Olaru Costin - Filipesti Targ
Radu Daniel - București
Comis Marian - Slobozia
Dobre Adrian - Comarnic
Dragomir Marinica - București
Dumitru Traian - București
Moldovanu Dragos Stefan - Brașov
Oprea Alex - Targu Jiu
Trandafir Radu Catalin - București
Zanfir Aurel - Gura Sutii
Tanasescu Florin - Buftea

Ultima editare:
Din pacate, urmare a unei situatii neprevazute, se retrag Craciunica Gabriel si Craciunica Andrei, din Călărași.
Bafta tuturor si....bucurati-va de tenis...
Absenti nemotivati:

Migea Cornel - Sibiu
Craciunica Gabriel - Călărași - OK, il retrasesem de doua ori pe Andrei :)
Olaru Costin - Filipesti Targ
Radu Daniel - București
Comis Marian - Slobozia
Dobre Adrian - Comarnic
Dragomir Marinica - București
Dumitru Traian - București
Moldovanu Dragos Stefan - Brașov
Oprea Alex - Targu Jiu
Trandafir Radu Catalin - București
Zanfir Aurel - Gura Sutii
Tanasescu Florin - Buftea

Ultima editare de un moderator:
Ionut este un adevarat Amaturist si un jucator foarte corect, meciurile cu asemenea oameni sunt cele mai placute. Si de aceea e bine sa le prelungesti cat mai mult.
Sunt multumit pentru ca a castigat el, pentru ca, dand dovada de fair play s-a ajuns la setul 5. Daca in locul lui era altcineva mai "egoist", meciul se termina 3-1, mai devreme cu 10 minute, cred. Felicitari, Ionut.

like like like

Uneori as vrea sa ofer mai multe like-uri, dar admin e cam strans la kbiti.

Back
Sus