ÎNCHIS fete patrate

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Trimite-mi 1 buc. JOOLA ENERGY X-TRA 1.8 ROSU
Mereu Teofil
str. Calea Turzii 167
Cluj-Napoca, Cluj
Multumesc!

Am primit comanda. Sunt incantat de pret si de promptitudine. Va multumesc.

Salut, as dori o pereche de fete de la Tibhar de 1,8 dar as vrea sa stiu care din modelele la vanzare sunt mai bune pentru jocul taiat.
Si a doua intrebare daca aveti la vanzare tibhar grass D-tecS si la ce pret.
Va multumesc.

Am comandat doua fete Tibhar Genius telefonic(ambele rosii).Trebuie sa recunosc ca m-am gandit ca e posibil sa primesc ceva fete contrafacute.Le-am comparat cu fetele vechi pe care le detin si nu am sesizat diferente.Dupa ce am lipit fetele si am dat cu ele pot spune ca intr-adevar totul este in ok.
Desi nu cunosc aceasta persoana,au contat review-urile celor care au postat pe forum in decizia de a cumpara.Posibil ca sunt si alte persoane in dubii cum am fost eu.Tot ce pot sa spun este ca in cazul meu nu au fost nici un fel de probleme: comunicare buna,livrare la timp(dupa cum mi s-a spus la telefon),produsele cum au fost prezentate.
Recomand.

Cu stima,
Cornel Balauca

Ma intereseaza daca aveti BlueFire M 3 rosu 2mm si Stiga Boost TC negru 2mm. Multumrsc

Trimis de pe al meu C6603 folosind Tapatalk

Salut ma intereseaza JOOLA ENERGY X-TRA-1,8- 1 buc-60lei. Adresa mea cred ca o mai ai.

Salut!
Ma intereseaza si pe mine o fata JOOLA ENERGY X-TRA-1,8, sau Yasaka Razka 7 soft. Momentan vad ca nu le ai la vanzare, dar crezi ca vei mai aduce in viitorul apropiat?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus