Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Se baneaza pe perioada nedeterminata userul theshadowkurama pentru cersetorie pe forum si pentru clone.
Clonele pe care le-am mai banat sunt:
cosmin dragoi=cosmin12=yasaka r9=butterfly 12
Daca mai observati fenomenul cersetoriei pe forum sau clone ale acestui individ, Cosmin Dragoi din Scornicesti va rog sa ma anuntati.
alte clone ale scornicestiului banate:Se baneaza pe perioada nedeterminata userul theshadowkurama pentru cersetorie pe forum si pentru clone.
Clonele pe care le-am mai banat sunt:
cosmin dragoi=cosmin12=yasaka r9=butterfly 12
Userii clona Vasilescu=Minu au fost dezactivati (nu banati) la cererea titularului.
Ei sunt aceeasi persoana cu vechiul user banat pe forum pentru o serie de comentarii ne la locul lor TW
Am incercat sa comunic cu dl Vasilescu, am incercat sa ii las totusi un user activ, acesta incerca sa imi explice ca nu sunt clone ci tata / fiica (ceea ce evident e permis pe forum), insa nu a reusit sa explice de ce tatal are 41 de ani si fiica 45, de asemenea nu a reusit sa explice de ce fiica "Minu" vorbeste la masculin... http://www.tenisdemasa.ro/forum/sho...ar-Genius-negru-max-si-Tenergy-05-FX-rosu-max
Tot in anuntul de mai sus se vede cum tatal ofera fiicei 90 de lei pentru o față... probabil e mai usor pentru ei sa vanda pe forum decat acasa.
In ciuda incercarii mele de incheia amiabil situatia, dl Vasilescu a facut ce stie mai bine, adica a devenit virulent, sarcastic, amenintator, a inceput sa se lege de alti useri pe forum : http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?12991-Offtopic-la-un-anunt-de-vanzare
In fine, vorba multa=saracia omului, sper din suflet ca d-l Vasilescu sa se tina de cuvant si sa nu mai apara pe aici, chiar nu e nevoie de el.
dl. CLAU eu ce ma fac dc sunt banat iara. IMUNITATE dc va cer se poate?
dl. CLAU eu ce ma fac dc sunt banat iara. IMUNITATE dc va cer se poate?
Incercati cu clone si dl. CLAU ia o hotarare ,acuma un grup incearca sa -mi baneze si acest ID si apoi iar fac o clona.
Imunitate? Pai hotarati care user ramane valabil:dl. CLAU eu ce ma fac dc sunt banat iara. IMUNITATE dc va cer se poate?
Asa este, am gresit putin la denumire....
Userii RaduLucaMatei si Zidane nu exista.
Dinicescu Ion amator Pitești
Asa este, am gresit putin la denumire
Am mai descoperit inca 3 clone ale acestui user, florin alin.Urmatorii useri sunt clone, (aceeasi persoana) jucatordetenisdemasa=mihai1=florin alin
In urma discutiei cu acest user ramane doar florin alin, restul se baneaza.
Inca o clona a acestui utilizator si va avea ban pe forum.
http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?13142-Vand-lemn-XIOM-VEGA-PRO-nou-schimb-piranja-1-2Asa cum spune si titlul, se vinde un lemn xiom vega pro nou,achizitionat de la dl TIBI,nejucat, in cutia originala.
pret 380 ron.lemnul nu este al meu al meu asa ca puteti lua legatura cu proprietarul la tel 0740089598 sau pe forum(userul florin alin din Bacău). Valabil.
schimb un donic piranja 1.2mm rosu jucat o singura data. taiata pe un defplay cu un short pip negru(clippa, royal,raystorm, challenger, spectol etc)