Avertismente și banări

• Autor subiect Autor subiect clau
  • Dată creare Dată creare
Ce 'culmea'..e aberatie.. cum sa aiba varu lui acelasi nr de tel...?cred ca nici copilu nu a crezut ce a scris.. in fine tu sti ce trebe facut..bafta mai departe

nu ar fi trebuit sa-si faca atatea conturi!sa invete ca fețele care arata rau sa si le pastreze!am aflat si eu ce facea!
EDITAT CLAU:
Tot clona a lui florin alin, (Mihai Marola din Bacău, telefon 0740089598)

Florin Alin, (sau cine-o fi acesta) in prostia lui crede ca merge, nu vede ca lui Clau nu-i scapa nimic. Tin minte ca a mai fost un "recidivist" din Targoviște, care si-a dat (totusi) seama ca nu merge, dupa care a scris clar AM GRESIT! VA ROG SA MA IERTATI! si totul s-a rezolvat, el s-a reabilitat si traim impreuna pana la adanci batraneti.

Maturizeaza-te Florine! .....sau Aline....

edit clau:

Sau Mihai Marola

Respectivul e un copil de vreo 10 ani din Bacău,mai are un frate,ii stiu ca i-am inscris in concursul de la Roman.Am discutat cu Sebi Rojnita acest subiect,mi a zis ca se poate considera o problema rezolvata,Marola fiind unul din copii care se antreneaza la sala lui

Ultima editare:
Respectivul e un copil de vreo 10 ani din Bacău,mai are un frate,ii stiu ca i-am inscris in concursul de la Roman.Am discutat cu Sebi Rojnita acest subiect,mi a zis ca se poate considera o problema rezolvata,Marola fiind unul din copii care se antreneaza la sala lui

Tinand cont ca acest copil a promis ca pune la vanzare materiale doar de pe un singur cont insa in continuare a facut o gramada de clone sa isi vanda produsele eu nu consider cazul rezolvat.
Am avut cu el discutie pe privat si minte cu seninatate.
Cu un user vinde, cu alt user se intreaba tot pe el ce pret are materialul su lauda marfa...
In plus materialele au fost primite cadou de la altcineva de pe forum care a recunoscut ca sunt foarte uzate si nu i le-a dat ca sa fie vandute.

Am vrut sa spun rezolvata in sensul ca Sebi ii va interzice sa mai posteze pe forum,dupa cum mi-a promis.Bineinteles ca toate conturile banate vor ramane asa

rugaminti civilizate,inteligenta redusa ,specimente retardate,primate,judecare ,indepartare din societate,cretinitati ,emanatii si FARAMA DE BUN SIMT.
dl. EMI , GIGI MARGA a fost femeie sau barbat?
Pentru toata activitatea de pe forum se baneaza userul iondinicescu.
Clonele pe care le va face se vor bana si ele.
Cate ceva din motive le gasiti in cele 10 pagini de aici

Nu stia cum sa-ti faca cinste cu o bere si iata ca a gasit modalitatea !

Si as mai completa si faptul ca acest buton trebuie apasat cat mai des,ori de cate ori posteaza domnul Cristian mesaje pe acest forum,adica in 99,99 din cazuri.De cele mai multe ori ,aceste mesaje sunt benefice,documentate si de ajutor pentru marea majoritate a userilor acestui forum.

Un cadou de Mos Craciun pentru nea Ion Dinicescu sa ii da-ti drumul la manuta sa scrie si el;)

Datorita abuzurilor la acordarea "nu-mi place" (peste 25 de "nu-mi place" acordate in aceeasi zo aceluiasi utilizator) am sters aceste calificative si am dezactivat accesul la sistemul "imi place/nu-mi place" utilizatorului alinguru

Back
Sus