Cer "banarea" lui DanTim, care face f mult rau acestei comunitati sportive, care nu a facut nimic bun pentru aceasta comunitate,... eu i-am dat un mesaj privat acum doua zile si l-am atentionat ca nu sunt dispus sa-mi foloseasca identitatea .
Acum am sa motivez si cererea mea, care este sustinuta de postarile sale , postari ce au fost citite si de copiii nostri, iar acesti copii nu numai ca sunt infestati , ci isi croiesc un drum gramatical in viata, iar acest drum este grav daunator ...
Exemple:
Cam asa arata postarile lui DanTim, ...oare pentru ce sa stea cineva sa-i mute sau sa-i stearga posturile.
Acum am sa motivez si cererea mea, care este sustinuta de postarile sale , postari ce au fost citite si de copiii nostri, iar acesti copii nu numai ca sunt infestati , ci isi croiesc un drum gramatical in viata, iar acest drum este grav daunator ...
Exemple:
Sa-ti coaca tie p...aleta aia data cu ulei![]()
Se refera la GigiSpin,...Daca nu incetezi cu bautura o sa iti rotunjesc capatina aia in colturi care o ai hirciogule.
Cer scuze organizatorilor si va rog frumos sa mutati mizeriile pe Fight Club.
Cam asa arata postarile lui DanTim, ...oare pentru ce sa stea cineva sa-i mute sau sa-i stearga posturile.
Face bascalie,... !Emi,crezi cumva ca turneul tau este imun la gripa?![]()
Mă scirba mica iar ai dat în felatie sau oral, Cum vrei sa o iei.i
Teparule , scade suprafața deteriorata și restul iți plătesc eu .
Il provoaca pe Costi Motoroi, si numai pentru acest mesaj trebuie "BAN"Ți sau terminat fondurile din MINTI (luminate)bani ce iau luat pe spatele copiilor.
Mai bine golan deci parsiv ca tine securistule.
Clar ca nu mai este activ ca "sportiv", dar au ramas niste sechele...de la farmecul acestui circuit!Eu nu mai particip de șase luni dar am văzut ca ați reușit să stricati aproape tot farmecul acestui circuit numit Amatur.
Asa arata postarile lui DanTim, care in numai cateva zile reuseste sa mazgaleasca si sa improaste cu noroi toata munca si tot efortul sponsorilor.Pe campionul la Amatori pe jud Timiș îl sponsorizez eu cu o ladă de bere nemțească))))
Desi nu este problema lui, nici macar nu are dreputul la tricou sau medalie ramane un troll desavarsitFără tricouri noi celebri organizatori facem mistouri)))
Chiar daca problema este rezolvata (tricourile), insista....Pe o parte din mesele cumpărate se mai fac și bani în afara turneelor și voi tot o mai zguduiti cu achiziționarea lor. Poate ca nu ați ajuns toți la ele)))))
Gustul amar nu este de la calicia organizatorilor, este de la altceva!Am rămas cu un gust amar sa văd calicia organizatorilor pentru niște amarite de tricouri ....
Sa imi f-t una dar postarile cenzurate unde dreac le gasesc))))
.......esti jalnic de mistocar tu care ai facut tenis de performanta.
Din pacate sinteti o gramada din pinguinii profesionisti care va credeti vulturi in circuitul amatorilor.
....
Si va rog nu ma mai cenzurati degeaba.
Va multumesc anticipat.
Pinguini din amatur unitiva.....)))))
Aici il jigneste pe Roman Bogdan si instiga ca de obicei!Sa mori tu?
A trecut toate granitele unui troll!Cum drac se scrie în românește mie sila de cei care îmi șterg postarile. Dantim știe cine i le șterge sper ca se oprește aici.
Chiar daca nu am sters mesajele lui calomniaza si insulta!Care meci ala de penibilitate.
Apropo donmu Gelutu numai imi cenzura mesajele)))
....
Foloseste numele altora sa denigreze, insulta si calomnie!Doctore, pe domnul Roman la ajutat dl Gelu sa fie pe locul intii la ultimul turneu B de la Brașov facindul organizator la apelul bocancilor)))))
Jignire la adresa lui Mihai Vranceanu, care nu s-a bagat in seama cu acesta!Ce te miri :Unora le place jazzul))))
Tu ești de vina ca tu lai băgat în seama prima data)))))
Jignire la adresa lui Roman Iulian care nu i-a raspuns niciodata!Lulu la ce a stat,la pomana?????)))))