Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
heheeee, mai int?i trece prin Iași[...]
După ce vom sărbători m?ine suficient, inclusiv cu un meci, ce mai rămâne din cupă și posesorul ei expediem la Tecuci...
Felicitari organizatorilor pentru atmosfera prieteneasca si buna desfasurare a turneului!Multumesc tuturor prietenilor pentru sustinere si felicitari!
Am avut cateva semne care au prevestit acest succes:
-Bogdan Axinte mi-a trasmis vineri seara ca o sa iau cupa
-la inscriere Cornel Balauca m-a intrebat cat o sa mai joc la matineu si i-am raspuns ca acesta poate fi ultimul
-Sorin Corneanu m-a "alergat" toata ziua cu un pahar de palinca si i-am spus ca o sa-l beau cand o sa fiu eliminat
-dupa ce am luat cupa nu mai avea palica
Asa ca de acum inainte voi ramane la open!
Imi pare sincer rau pentru Bianca, respect pentru jocul ei curat…chiar imi pare rau…(incerc sa ma apar cum pot, intelege-ma),
Respect.
Chiar asa Bianca,la mine a fost a treia oara!Curaj si bafta la bac!)) nu-i nicio problema , Domnule Sorin... ma consolez cu ideea ca a3a oara e cu noroc.... in sport unul trebuie sa piarda...si de data asta (ultima!) am fost eu ....dar... cu toate acestea tin sa va multumesc tuturor celor ce s-au implicat in organizare si in buna desfasurare a concursului pentru un rezultat cu mult mult peste asteptari... ati fost cu adevarat niste gazde calduroase, incantatoare si placute ce ne fac sa rostim doar cuvinte de lauda la adresa dumneavoastra. Va felicitam din suflet pentru toate eforturile depuse si asteptam cu nerabdare urmatoarele editii.Va pupam.Cu drag, Echipa Bacău
Nea SORINE hai la DORNA noi te primim cu bratele deschise,va multumim ptr. un turneu valoros si reusit.NOTA 10 +++++++++++++Dorna it?s no.1 ! Bravo bravo, bravo, apreciez ! (am fost singurul botosanean ?strain?).