AmaTur: Turneu A Cupa ,, INTERTENIS Botoșani '' - Turneu A -12 aprilie 2014

Felicitari Tavi!
Prin performanta ta micutul oras Tecuci se mentine in partea superioara a miscarii AmaTur.
PS:prietenii de antrenament cred ca aceasta cupa castigata va fi udata luni cu ......bere!!!!

Felicitari Tavi!
Prin performanta ta micutul oras Tecuci se mentine in partea superioara a miscarii AmaTur.
PS:prietenii de antrenament cred ca aceasta cupa castigata va fi udata luni cu ......bere!!!!

heheeee, mai int?i trece prin Iași :p P?nă la Tecuci mai e cale lungă :) iar pe Bogdan îl promovăm de la open la oracol, prietenii știu de ce :) Nici nu va mai fi nevoie să joace.
După ce vom sărbători m?ine suficient, inclusiv cu un meci, ce mai rămâne din cupă și posesorul ei expediem la Tecuci...

?n altă ordine de idei, felicitări tuturor participanților și câștigătorilor, și evident organizatorilor. Nici nu știți ce rău îmi pare că serviciul m-a împiedicat să revin în acest weekend pe meleagurile natale și să particip la concurs.

Un turneu foarte reusit,pe aceasta cale MULTUMESC ORGANIZATORILOR.Botoșani RAMANE UN ORAS MINUNAT,CU OAMENI MINUNATI, CU CARE NE PUTEM MANDRI.FELICITARI CIPRIAN ONOFREI,SITUTUROR BOTOSANENILOR CARE AU JUCAT IN ELIMINATORII.UN GAND BUN (DESI NU AFOST PREZENT CU REGRET)DIN PARTEA DOMNULUI POPESCU DORU VIOREL, PENTRU ORGANIZATORI, PT. DOMNUL CHIRAP SI TUTUROR PARTICIPANTILOR.

Tin sa-l felicit pe dorneanul Firu Marian-Cristian pentru performanta majora de a se clasa pe locul3-4,intr-un concurs A de amatori.Se vede ca antrenamentele de la sala noastra alaturi de mine si mai ales cu ierbarul nostru de casa,Capra Arturelul,i-au prins bine in a se exprima la cote inalte in acest concurs.Antrenamentul cu un ierbar,i-a permis lui Firu sa-l invinga in sferturi pe alt ierbar consacrat local,Sorin Corneanu,care pana la acest turneu l-a invins de fiecare data.
Practic acest turneu botosanean,a fost o lupta tenisistica SUCEAVA-Botoșani.Pana la urma per total a castigat Suceava.La amatori din primii 4 ,un loc 2 si un loc 3-4,iar Botoșaniul un loc 3-4.La open un loc 1 si un loc 3-4,iar de partea cealalta un loc 2 si un loc 3-4.Cel mai bine a iesit Tecuciul ,cu un singur concurent participant si care a ”impuscat”potul cel mare la amatori(procent de reusita 100%).Progresul tanarului Firu Marian este cat se poate de evident si sper sa reuseasca dupa inca multe antrenamente ”spartane”,sa castige chiar un turneu A in viitor.Succes deplin la viitoarele concursuri tenisistice.

Tin sa multumesc tuturor participantilor care au ales sa vin in numar mare la acest turneu.Este pentru prima data cand Botoșaniul gazduieste o competitie de tenis de masă atat de numerosa,desi in trecut am avut parte si de un turneu de tip A+.Este clar ca fenomenul Amatur ia amploare,dovada fiind si numarul participantilor in continua crestere de la an la an.
Multumiri domnului Dan Chirap pentru ca a ales sa ne ajute la acest concurs solicitant cu patru categorii(open,amatori,copii I-IV,copii V-VIII).Experienta dumnealui si-a spus cuvantul si personal nu am auzit participanti nemultumiti legat de modul in care s-a desfasurat concursul ca si organizare.Am avut parte de un concurs fluid in care timpii morti au fost foarte mici.
Undeva pe final s-a organizat si un turneu de consolare.
In mod deosebit multumiri participantilor pentru felul in care au ales sa raspunda cerintelor organizatorilor.A fost o colaborare buna,o placere sa va avem alaturi.
Evident ca sunt si ceva lucruri uitate in sala de catre participanti;am sa revin in cursul zilei de astazi cu amanunte.

Cu stima,
Cornel Balauca

Felicitari domnului profesor Mosneagu pentru locul obtinut care pentru a treia oara consecutiv castiga acest turneu la Botoșani.
La multi ani celor celor care poarta nume de flori.
Felicit pe toti participantii la acest turneu, castigatori si invinsi bineinteles.

Fiecare din cei 36 de copii participanti de la clasele I-IV si V-VIII au primit ceva materiale de tenis de masă prin tombola care a avut loc.Momentul este surprins in cateva poze,o placere sa vezi copiii bucurandu-se si asteptand cu nerabdare sa vada ce au primit.:):):)

Si masa de dupa in care maestrul Nistorica(unul dintre organizatori pentru cei care nu il cunosc) isi traieste viata dansand si binedispunandu-ne pe cei prezenti.:):):):):):).

Dupa terminarea concursului am dat o fuga prin sala sa vad ce si cum a mai uitat lumea.Am facut ceva poze pentru a putea fi mai usor de recunoscut lucrurile.
Intr-o punga am gasit diploma copilului Nica Alexandru din Iași.In punga este "venitul obtinut la tombola" :):):),doua huse si o paleta.Curios ca nu era si medalia,probabil ca nu a vrut sa o mai lase de la gat.:):):).Rog pe cei din Iași care intra pe forum si au posibilitatea sa-l informeze in legatura cu lucrurile uitate la concurs.
Astept sa fiu contactat prin MP sau telefonic pentru a stabili cum puteti recupera bunurile uitate.

Back
Sus