AmaTur: Turneu A TURNEU "A" ZILELE ORASULUI SFANTU GHEORGHE Open+ Amatori si Copii 03.05.2014

Felicitari organizatorilor pentru operativitatea disputarii jocurilor, pentru tot efortul depus dar...mai putin pentru interpretarea unor aspecte din regulamentul de desfasurare al amaturului neprecizate in Regulamentul valabil pe 2014.

(de fapt, cred ca si in privinta chestiunii ridicate de domnul Lakatos o sa cadem la acord dupa ce punem una langa alta reglementarile din regulament care sunt mai mult decat clare in interpretarea mea).

Buna dimineata!

Incepe sa-mi para rau ca am contribuit si eu ca sa avem o discutie mai lunga pe aceasta tema a bye-urilor in acest topic. Sper ca am ajuns la un punct in care putem conchide ca varianta de desfasurare a turneului de sambata a fost una dintre cle trei descrise in Anexa V a Regulamentului Circuitului Individual de Tenis de Masa 2014.
Daca e asa, te rog, Laky, ca unul dintre noi sa-i transmita si amicului nostru Nistor ca a fost perfect regulamentar ca la acest concurs el nu a beneficiat de bye. OK? Multumesc anticipat.

Nu e cearta, este o problema pur tehnica, in care numele in cauza nu conteaza. Cat despre autonomia la rusi, fereasca Cel de Sus!!!

Asa consider si eu, si din pacate si mie-mi place sa discut detaliile chestiunilor care ma intereseaza. Insa acum in acest topic isi aveau rostul numai primele opinii. Daca cineva din noi considera ca trebuie sa continuam si sa dezbatem daca e OK ca forul decizional a hotarat in decembrie ca sa fie mai multe variante de desfasusare, respectiv daca in cazul eliminatoriilor punctele 2 si 3 din anexa sunt etice, logice, etc., etc., sunt diverse locuri pe forumul AmaTuR unde se poate desfasura discutia viitoare: Regulament 2014, Fight, undeva in Organizare Amatur, sau intr-unn ou topic.

In ce ma priveste, eu nu pot sa ma cert cu regulamentul. Imi pare rau. Asa am procedat si cand regulamentul pe 2013 n-a fost – in mod dureros - de partea noastra la Corund, asa am procedat cand ne-am exprimat si eu si Laky opinii asemanatoare la „Sondaj jucatori divizia A”, precum si in alte cazuri.

Deci nu pot sa va spun mai multe in aceasta chestiune.

Insa, fiind de vineri de la pranz pana luni dimineata la Sf. Gheorghe as putea sa spun mai multe despre efortul imens depus de Oliver, de familia sa, precum si de Doru, Lorincz, Pal Atti, Szasz Erno si sotia, si de alti membrii ai comunitatii pingpongistice din Sfantu, cu ajutorul celorlalti implicati in sprijinirea turneului cu mese, etc.
82 de amatori, 22 de openisti, 21 de baietei, 6 fete. Cam aceasta a fost turneul echipei lui Oliver si Doru.
Sfantu Gheorghe fiind unul din orasele mele de suflet, ind rum spre casa am planuit sa scriu mai muilte despre experientele mele de sambata, si-mi tot veneau in minte cuvintele a doi colegi dragi din AmaTuR: Chapeau si Hai ai nostri!
Insa acum dupa multele discutii nu mai am nici chef de detalii.
Nu pot sa spun deci altceva lui Oli si compania decat: FELICITARI si MULTUMIRI! Pentru foarte multi dintre cei prezenti ati fost gazde de nota 10+.

Cu prietenie:

Pali

Propun sa schimbam subiectul, cu mentiunea ca la prima ocazie cand regulamentului i se va aduce propuneri/modificari am sa ridic aceasta problema.
Sunt de acord cu toate aspectele semnalate ("ce lasa loc de interpretari in regulament") si nu cred ca organizatorul a gresit cu ceva cand a acordat bye celor mai bine clasati din ziua respectiva (atentie, nu celor mai bine clasati in clasamentul la zi), asadar cred ca se merita o astfel de mentiune in regulament, cu supunere la vot din cele doua conditii.
Poate se merita sa avem un singur tip de organizare turneu, NU la alegere, care iarasi ar ajuta la eliminarea suspiciunilor.
In decembrie a fost un sondaj/vot pentru asa ceva, era pus mai mult pt TF, acum se pare ca ar merita un nou sondaj care sa ajute la rezolvarea acestor probleme.
Trebuie sa mentionez ca regulamentul avea un singur tip de organizare si totusi pentru unele discutii/propuneri ale organizatorilor (in ianuarie 2014) din dorinta de flexibilitate s-a recurs la trei tipuri de formare a grupelor,...elim, s.a.m.d.

Buna ziua!

Am vazut si eu pana la urma ce unseamna sa joci un pic ( sau sa se joace altii cu tine) la open: frumos fara efort prea mare ca nu prea sant puncte spectaculoase, m-am bucurat enorm cand am apucat sa transmit cumva o minge peste fileu si pe masa venind dintr-o serva superfitzoasa de ex profi, m-am simtit relaxat si uneori rusinat de jocul si mai relaxat al Domnului ex, actual, fost superligist. Am vazut cam care e diferenta intre unul ca mine si unul ca eii: uuuuurias, prapastia asta intre cele doua nivele nu o sa se umple ( de noi) niciodata. Am castigat foarte greu doua meciuri in inferioare, unul cu un Domn cu neubaier si unul venit de afara din west care nu astiut in ce se baga, in rest am jucat pe portarul. In superioare am picat in grupa speedy gonsales unde media inaltimii fara mine era 165 cm si cu mine 170, doi baieti din Sfantu gh ex superligisti si unul din București, cu ei sa joc era ca si cand joci cu Timo Boll.
Faza cu media unui numar inca nu am inteles poate cu timpul. Si ca cu o medie de 18 deja esti proiectat in cusca leilor mi se pare un pic exagerat pentru ca asta inca nu arata ca cineva ar fi bun de open.

In rest a fost un turneu frumos organizat ,Felicitari si multumesc!!

Pa!

Pentru amatorii de statistici - partea III.

Imbinarea listei de inscrieri si a clasamentului turneului la open:

Inscrieri Open - on 03/05/2014 at 09:00:00

1. Roman Iulian, Brașov, 3 - 36.51 – O - loc 1
2. Farkas Gabor, Targu Mureș, 9 - 28.65 – O - loc 5 -- 8
3. Boaca Valentin, București, 12 - 32.47 – OL - loc 9 -- 12
4. Tamas Nagy Jeno, Miercurea Ciuc, 56 - 20.89 – OW - loc 5 -- 8
5. Miron Liviu, Campina, 84 - 18.61 – O - loc 17 -- 18
6. Suditu Andrei, Campina, 100 - 20.23 – O - loc 17 -- 18
7. Miron Andrei, Campina, 160 - 14.98 – A - loc 20 -- 22
8. Biro Attila, Miercurea Ciuc, 163 - 18.79 – O loc 5 -- 8
9. Welker Ivan, Sfantu Gheorghe, 179 - 21.31 – O - loc 1 -- 4
10. Macovei Liviu, Brașov, 227 - 25.26 – O - loc 5 -- 8
11. Tecuschi Dan, Brașov, 248 - 22.62 – OW - loc 9 -- 12
12. Lorincz Jozsef, Sfantu Gheorghe, 297 - 19.37 – O - loc 9 -- 12
13. Barsa Ioan, Bacău, 423 - 17.17 – A - loc 9 -- 12
14. Szasz Erno, Sfantu Gheorghe, 427 - 22.2 – O - loc 13 -- 16
15. Bedo Norbert, Sfantu Gheorghe, 479 - 29.63 – OL - loc 2
16. Nagy Magor Istvan, Sfantu Gheorghe, 555 - 15.4 – AJ - loc 19 --
17. Mureșan Iulian, Victoria, 676 - 22.9 – O - loc 20 -- 22
18. Kocsis Balazs, Sfantu Gheorghe, 824 - 23.5 – OL - loc 3 -- 4
19. Farkas Lorant, Miercurea Ciuc, 887 - 18 – O - loc 13 -- 16
20. Pop Alexandru, Campina, 2664 - 0 – O - loc 20 -- 22
21. Sukosd Roland, Targu Secuiesc, nou - 0 – A - loc 13 -- 16
22. Dombai Hunor, Targu Secuiesc, nou - 0 – A - loc 13 -- 16

Multumesc tuturor participantilor pentru un concurs frumos,echilibrat si fara probleme majore.
Multumesc mai ales lui pali ,fara care nu stiu ce as fi facut ,el ma ajutat enorm mai ales la
organizarea electronica (forum,grupe,prezenta,site si etc.)mersi pali

Back
Sus