Felicitari organizatorilor pentru operativitatea disputarii jocurilor, pentru tot efortul depus dar...mai putin pentru interpretarea unor aspecte din regulamentul de desfasurare al amaturului neprecizate in Regulamentul valabil pe 2014.
(de fapt, cred ca si in privinta chestiunii ridicate de domnul Lakatos o sa cadem la acord dupa ce punem una langa alta reglementarile din regulament care sunt mai mult decat clare in interpretarea mea).
Buna dimineata!
Incepe sa-mi para rau ca am contribuit si eu ca sa avem o discutie mai lunga pe aceasta tema a bye-urilor in acest topic. Sper ca am ajuns la un punct in care putem conchide ca varianta de desfasurare a turneului de sambata a fost una dintre cle trei descrise in Anexa V a Regulamentului Circuitului Individual de Tenis de Masa 2014.
Daca e asa, te rog, Laky, ca unul dintre noi sa-i transmita si amicului nostru Nistor ca a fost perfect regulamentar ca la acest concurs el nu a beneficiat de bye. OK? Multumesc anticipat.
Nu e cearta, este o problema pur tehnica, in care numele in cauza nu conteaza. Cat despre autonomia la rusi, fereasca Cel de Sus!!!
Asa consider si eu, si din pacate si mie-mi place sa discut detaliile chestiunilor care ma intereseaza. Insa acum in acest topic isi aveau rostul numai primele opinii. Daca cineva din noi considera ca trebuie sa continuam si sa dezbatem daca e OK ca forul decizional a hotarat in decembrie ca sa fie mai multe variante de desfasusare, respectiv daca in cazul eliminatoriilor punctele 2 si 3 din anexa sunt etice, logice, etc., etc., sunt diverse locuri pe forumul AmaTuR unde se poate desfasura discutia viitoare: Regulament 2014, Fight, undeva in Organizare Amatur, sau intr-unn ou topic.
In ce ma priveste, eu nu pot sa ma cert cu regulamentul. Imi pare rau. Asa am procedat si cand regulamentul pe 2013 n-a fost – in mod dureros - de partea noastra la Corund, asa am procedat cand ne-am exprimat si eu si Laky opinii asemanatoare la „Sondaj jucatori divizia A”, precum si in alte cazuri.
Deci nu pot sa va spun mai multe in aceasta chestiune.
Insa, fiind de vineri de la pranz pana luni dimineata la Sf. Gheorghe as putea sa spun mai multe despre efortul imens depus de Oliver, de familia sa, precum si de Doru, Lorincz, Pal Atti, Szasz Erno si sotia, si de alti membrii ai comunitatii pingpongistice din Sfantu, cu ajutorul celorlalti implicati in sprijinirea turneului cu mese, etc.
82 de amatori, 22 de openisti, 21 de baietei, 6 fete. Cam aceasta a fost turneul echipei lui Oliver si Doru.
Sfantu Gheorghe fiind unul din orasele mele de suflet, ind rum spre casa am planuit sa scriu mai muilte despre experientele mele de sambata, si-mi tot veneau in minte cuvintele a doi colegi dragi din AmaTuR: Chapeau si Hai ai nostri!
Insa acum dupa multele discutii nu mai am nici chef de detalii.
Nu pot sa spun deci altceva lui Oli si compania decat: FELICITARI si MULTUMIRI! Pentru foarte multi dintre cei prezenti ati fost gazde de nota 10+.
Cu prietenie:
Pali