Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Aveti dreptate i-i place si stie foarte bine sa butoneze si se pare ca si jocul i merge mai bine .is-i face incalzirea incheieturii pe butoane![]()
Brașovul puncteaza din nou, si la open si la amatori. Felicitari Mihai Olteanu, se vede ca a plouat mult si iarba este-n floare. Pana la Mihai (care m-a pus pe liber) nu am pierdut decat un set, dar ce sa-i faci, este mai bun...nu vrea sa ma lase sa merg la openPrahova, respectiv Sinaia puncteaza din nou,felicitari organizatorilor si castigatorilor!!!:clap:
Din 5 butone 4 au avut iarba la Victoria !La Victoria se vedea ca era un pic suparat ca nu avea butoanele ,si cred ca si incheieturile ii eerau blocate![]()
Brașovul puncteaza din nou, si la open si la amatori. Felicitari Mihai Olteanu, se vede ca a plouat mult si iarba este-n floare. Pana la Mihai (care m-a pus pe liber) nu am pierdut decat un set, dar ce sa-i faci, este mai bun...nu vrea sa ma lase sa merg la open
Felicitari Sinaia, Pali, Oli si celorlalti care impreuna am facut atmosfera placuta. A fost o zi colorata, cu mult soare, mancarica buna, zilele orasului au dat savoare mai ales cu agrementul de pe langa sala.
HAI REGHINUL!....dependentii
(poze filmulete, mai tarziu)
Daca observi, nici macar nu l-am felicitat pe Lulu, chiar daca merita, l-am felicitat pe Mihai Olteanu, care a luat tot locul 1. Lulu a avut cateva meciuri spectaculoase dar nu foarte grele, gen Razvan, Vio, Cosmin,, Cluj, Arad, etc...Cat este Roman acolo, te cred si eu.....
A dovedit ca,dupa ce si-a agatat paleta in plasa a putut juca cu alta paleta.Asta inseamna ca este un adevarat profesor!
Hasa Davanian, Brașov ? 0v gr. inf. (Numele de familie trebuie trecut Hasa si la turneul de la Victoria)
...
Pe baza caror criterii stabilite prin regulamentul in vigoare, castigatorii acestor doua grupe superioare s-au calificat in turul doi fara joc, in detrimentul unor castigatori de grupe superioare, clasati mai bine in clasamentul general?
...
Anexa V - Variante de desfasurare a turneelor A si A+:
Organizatorul va alege o combinatie din optiunile de mai jos pe care o va prezenta în anuntul turneului.
Daca organizatorii sau jucatorii au alte idei, acestea vor fi prezentate din timp pe forum spre a fi analizate (dezbatute, criticate, polemizate etc).
Anexa va fi actualizata periodic în functie de propunerile viabile care mai apar.
Grupe inferioare:
1. Dupa locul în clasament, regula sarpelui
Obs: începând cu pozitia a 3-a valorica se pot face permutari în grupe pentru a minimiza numarul de jucatori/grupa din aceeasi localitate;
2. Dupa media turneelor, regula sarpelui
Obs: aceeasi ca mai sus;
Grupe superioare:
1. Numar egal de gr.inf./superioare
- dupa o schema aleatoare, grupele vor fi formate din câte un loc 1, 2, 3, 4 din inferioare;
2. Numar diferit de gr.inf./superioare
- jucatorii calificati sunt repartizati dupa regula sarpelui, cu eventuale permutari astfel încât sa nu se reîntâlneasca 2 jucatori din aceeasi grupa;
Eliminatorii:
1. Locurile 1 dupa clasament, locurile 2 (3) trag la sorti
Obs:
a) se va evita reîntâlnirea locurilor 1 si 2 înainte de faza finala prin împartirea biletelor în doua urne (partea inferioara, respectiv superioara a tabloului) si efectuarea extragerii locului 2 în functie de pozitia locului 1 corespondent;
b) în cazul în care pe tablou nu se completeaza toate pozitiile de favorit 1, cele care raman vor fi introduse în urne si trase la sorti, put?nd fi ocupate de orice loc 2, indiferent de clasament;
c) daca printre c?stigatorii grupelor superioare se afla jucatori noi (fara loc în clasament) vor trage la sorti pozitiile de favorit 1 ramase libere;
2. Locurile 1 dupa numarul grupei superioare, locurile 2 (3) trag la sorti
Obs:
a), b) - aceleasi ca mai sus;
3. Locurile 1 dupa numarul grupei superioare, locurile 2 (3) la fel în ordine inversa
Obs:
- trebuie avut grija ca jucatorii din aceeasi grupa sa nu se reîntâlneasca macar în primul tur eliminatoriu;
- regula cu ordinea inversata pe tablou a locurilor 2 nu functioneaza pentru orice numar de grupe superioare, respectiv pentru orice dimensiune a tabloului;
- având în vedere ca permutarile (la nevoie) le va face manual organizatorul, pot exista suspiciuni de aranjamente;
O logica trebuie sa fie clara si sa se bazaze pe argumente clare si care nu lasa loc la interpretari.Si eu procedez la fel...
Logica de gandire (pt mine) este ca primii care beneficiaza de bye sunt in ordinea castigatorilor de gr superioare. Ordinea pe tab elim este tot asa de clara, adica :
Gr.1 inf, locul 1 pleaca pe loc 1 sup si mai departe pe loc 1 din tabel eliminatoriu (cazul meu, de ex). păi daca locul meu din clasament imi permite acest "beneficiu" merg acolo unde-mi este locul....dar daca nu merg pe locurile amintite pt ca am fost infrant, consider ca cine a luat locul 1 in locul meu este mai bun si merge pe locul meu.
Tot de logica tine faptul ca cei mai buni sa primeasca bye, ...acest aspect nu este prevazut cu precizie in regulament pt ca este suplinit de alte capitole unde organizatorul trebuie sa intreprinda masurile necesare pt buna desfasurare a turneului.
Eu mi-as fi dorit sa nu am bye si mai mi-as fi dorit sa nu cad cu castigatorul turneului asa prematur, dar asta este, m-am simtit bine.
Felicitari organizatorilor!
dar...mai putin pentru interpretarea unor aspecte din regulamentul de desfasurare al amaturului neprecizate in Regulamentul valabil pe 2014. Ma refer la modul de stabilire a by-urilor pe tabloul eliminator! Am citit regulamentul (eu zic cu atentie) dar nu am gasit nici o referire clara la acest lucru. Se pare ca ceea ce stiam eu, numarul de by-uri fiind repartizate castigatorilor de grupe superioare in ordinea descrescatoare pozitiei ocupate in clasamentul la zi, nu mai este valabil, aplicandu-se un nou sistem stiut de prea putini si din pacate fara acoperire regulamentara!