AmaTur: Turneu A Memorialul "DAN LEORDA" - Turneu A , Reghin 10 mai 2014

Cu tristete maxima din motive strict profesionale,se retrage Nicu Gheorghe.Succes Rares la organizare,joc placut tuturor si distractie maxima.

In seara asta am lecturat paginile acestui concurs. De la pag.1 la pag.14 am fost invidios pe toti concurentii care s-au inscris si care aveau domicilul destul de aproape de Reghin. Am fost si eu anul trecut, mi-a placut foarte mult, dar a fost destul de costisitor. De la pagina 15 a inceput concursul de retrageri ....... nu am mai fost invidios ........

Consider foarte inspirata strategia organizatorilor de a lasa liber la inscrieri pentru ca in final sa aiba 24 de mese ocupate.Sper ca si desfasurarea turneului sa fie la inaltime.

Inscrierile s-au incheiat,
la Amatori se preconizeaza a fi 26-28 grupe de 6 (4 calificati), tot atatea superioare (se califica primii 2),tablou de 64 in care primii 8 (12) castigatori de grupe superioare, in ordinea clasamentului Amatur, vor avea 'bye' in primul tur.

La Open 8-10 grupe inf, tot atatea superioare, tablou de 16 sau 24 (posibil sa se califice cateva locuri 3 daca sint mai mult de 8 grupe).

din pacate nu mai pot sa ajunga cei din Cristuru secuiesc...acuma m-au sunat
deci se retrag DOBOS ALBERT
SZAVULY ATTILA
VIDA ATTILA

I-si cer scuze si-mi cer si eu scuze, stiu ca e cam tarziu....

Cu parere de rau si cu scuzele de rigoare pentru intarziere, ma retrag si eu: Avram Victor - Arad. Sa aveti un turneu cat mai frumos :-)

Grupe inferioare Amatori

1. Vladoiu Gelu, Keresztes Zoltan, Ordog Zoltan, Sarcani Andrei, Tarlea Adrian, Ilies Cosmin
2. Andone Claudiu, Hodis Andrei, Anitei Marcel, Nagy Mihaly, Ott Nistor Ioan, Ungvari Evelyn
3. Denes Ferenc, Moldovan Doru, Dani Leo, Murgu Ioan, Lovasz Vilmos, Iliescu Lucian
4. Nistor Iosif, Matei Dumitru, Onet Nicolae, Cernejenco Constantin, Csiki Sandor, Sabau Gheorghe
5. Kaposta Victor, Spaller Tiberiu, Baciu Gabriel, Nagy Endre, Balmez Dorel, Tima Bogdan
6. Tipser Gabriel, Groza Florin, Bartha Istvan Zsolt, David Cosmin, Buta Denisa, Ghioc Stefan
7. Puscas Arpad, Imecs Attila, Bumbu Pavel, Maerean Claudiu, Galfi Levente, Sabau Mircea
8. Antal Denes, Polotca Stefan, Medve Mihai, Ciublea Vichente, Szabo Szilard, Keszeg Lorand
9. Kezdi Janos, Dan Andrei, Cristea Virgil, Nistor Szilard, Veres Janos, Geodescu Cosmin
10. Tokos Pal, Kromek Iulian, Pralea Constantin, Radu Serban, Lita Daniel, Miko Istvan
11. Padurariu Costel, Staicu Dan, Gyorfi Szabolcs, Zavalczki Ioan, Chibulcutean Ioan, Szilagyi Bela
12. Farkas Bence, Negrean Ioan, Vass Alexander, Mican Nicolae, Peter Laszlo, Preda Sile
13. Lakatos Zsolt, Ciobanu Daniel, Vass Sandor, Ciurca Ovidiu, Chibulcutean Bogdan, Feraru Marius
14. Nica Ionut, Neamțu Adrian, Teleki Zsolt, Lunca Razvan, Roman Ovidiu, Manitiu Florin, Simon Levente
15. Ciobanu Gabriel, Kriszta Arpad Lorand, Ciurca Sorin, Motorga Dorin, Mureșan Dorel, Vaduva Dan, Mark Gyorgy
16. Popa Mircea, Florea Vasile, Scurtu Nicolae, Moldovan Iulia, Miklos Imre, Dabacan Dorin, Avram Rares
17. Antohi Ioan, Pop Danut, Sava Petru, Maxim Cristian, Opris Olivia, Zelariu Petru, Ceu Dragos
18. Janosi Attila, Rozenfeld Cristian, Moldovan Alexandru, Munteanu Gheorghe, Trifu Ioan, Zakarias Szabolcs, Menyhart Attila
19. Cherhat Dumitru, Radu Constantin, Dezso Attila, Barabas Sandor, Zoltan Tibor, Mihu Dorel, Sabau Alex Aurelian
20. Toncean Mircea, Petho Mihaly, Botea Fabian, Suciu Iacob, Gligor George, Dezso Lorand, Stef Alexandru
21. Kantor Imre Zoltan, Benyovski Bela, Stefan Andrei, Fazakas Attila, Flore Claudiu, Nagy Lorincz, Boeriu Cezara
22. Ban Peter, Cocean Valer, Damian Mircea, Olah Remus, Coroian Claudiu, Moldovan Flavia, Adorjani Csilla
23. Fancsali Kalman, Nicula Dumitru, Zedler Iuliu, Parcalab Mihai, Lungu Marius, Moldovan Cristian, Babics Tamas
24. Garaz Mircea, Marin Floricel, Decean Darian, Bartha Zsolt Attila, Benyi Crinel, Pacurar Cornel, Oltean Dragos

Se retrag de la open - din joc, nu de la participare - Leorda Rares, Farkas Gabor.

Se inscrie Cozma Catalin.

Back
Sus