AmaTur: Turneu A Memorialul "DAN LEORDA" - Turneu A , Reghin 10 mai 2014

Clasament Open

1 -- 4
Roman Iulian - Brașov
Gogu Gabriel - Cluj Napoca
Nistor Dorel - Bistrița
Nemaciuc Mihai - Suceava
5 -- 8
Zbancu Leo - Deva
Petrescu Liviu - Pitești
Leorda Rares - Reghin
Frant Nicusor - Resita
9 -- 16
Morosanu Vasile - Suceava
Mocean Dan - Cluj Napoca
Cozma Catalin - Fălticeni
Farcas Vlad - Cluj Napoca
Put Gabriel - Oravita
Mosneagu Marius - Fălticeni
Nascu Serban - Cluj Napoca
Apian Florin - Bistrița
17 -- 18
Corcoz Costin - Focșani
Mustocea Andrei - Petrila
19 -- 27 loc 3 gr.sup.
Carpovici Boris - Fălticeni
Zidar Victor - Reghin
Tamas Nagy Jeno - Miercurea Ciuc
Govoreanu Florin - Cisnadie
Migea Cornel - Sibiu
Pop Cosmin - Turda
Grosan Nicu - Piatra Neamț
Catinean Vasile - Petrila
Mureșan Iulian - Victoria
28 -- 36 loc 4 gr.sup.
Simion Boby - Cluj Napoca
Florescu Eleodor - Deva
Curut Gabriel - Timișoara
Popa Radu - Deva
Hotico Ciprian - Sighetu Marmatiei
Stanciu Silviu - Petrila
Simon Csaba - Targu Mureș
Opris Dora - Ludus
Oroszlan Richard - Targu Mureș
37 -- 3v gr.inf.
Pizlaru Ionel - Focșani
38 -- 39 2v gr.inf.
Silveira Alexandra - Cluj Napoca
Marian Florin - Reghin
40 -- 47 1v gr.inf.
Sipos Ferenc - Targu Mureș
Meszar Razvan - Arad
Sferlea Marius - Oradea
Muntean Alin - Târnaveni
Miron Mihai - Cluj Napoca
Avram Gabriel - Rădăuți
Toporas Cosmin - Suceava
Poleac Aurelian - Cluj Napoca
48 -- 56 0v gr.inf.
Sofian Corneliu - Suceava
Kiss Zoltan - Targu Mureș
Marian Calin - Reghin
Parfenie Constantin - Resita
Stancu Tiberiu - Deva
Creinicean Liviu - Oravita
Bendris Nicu - Targu Mureș
Farkas Lorant - Miercurea Ciuc
Cseke Alexandru - Targu Mureș

Multumiri Organizatorilor,a fost un turneu f.reusit,ne-am simtit foarte bine la REGHIN(ORASUL VIORILOR),ca si in anii trecuti.FELICITARI câștigătorilor,BRAVOO GOGU(HAIDE CLUJUL)

Ca intotdeauna, a fost un regal al tenisului de masa amator. Conditii de joc foarte bune, tocanita super, mere gustoase, meciuri spectaculoase si in final pentru mine...o cupa de aratat la nepoti!!!
Bravo Reghin, bravo echipei de organizatori!

Bravo Mihaita Nemaciuc ! Esti pariul meu castigat ! Ochiul (de la Brașov, TF, unde ne-am cunoscut) nu m-a inselat. Ascensiune grabnica si binemeritata ! Nu uita, sunt cu ochii pe tine ! Felicitari !

Un mare bravo si lui Vladut Farcas, care devine tot mai serios (sper sa nu i se urce la cap) !

Cat despre Crinel Benyi si Gabi Baciu, alaturi de ceilalti tineri din Târnaveni, tot respectul si admiratia pentru munca, daruire, pasiune, performanta ! BRAVOOOO!

Felicitari lui Rares si echipei sale pentru buna organizare a turneului si conditiile oferite participantilor si insotitorilor. Profund respect memoriei tatalui sau !
Felicitari participantilor pentru inspiratia de a alege Reghinul in aceasta sambata superba, majoritatea dintre ei "recidivisti", obisnuiti ai locului sfintit de inimosul Rares.
Multumiri si ... sa ne revedem macar la anul, sanatori si dornici de miscare si performanta !

Prezenta lui Adi Crisan la turneu a fost cireasa de pe tort. Fotografiile facute vor ramane printre cele mai dragi amintiri de la turneu.
Multumim Reghin ! Cu siguranta vom reveni cu drag, intr-un loc drag, ca de fiecare data in ultimii ani.

Cat despre fotografii, putintica rabdare. Imi trebuie ceva timp sa le triez spre a le posta.

Numai bine !

Felicitari "chinezului" Claudiu An-do-ne pentru aceasta frumoasa performanta!!!
Felicitari Rares si Ocsi pentru reusita turneului!!Reghin,CHAPEAU!

Felicitari lui Rares si echipei sale de organizatori!
Am vazut din nou ce insemna ospitalitatea acestor organizatori si totodata disponibilitatea lor de a-i face pe participanti sa se simta bine, destinsi la Reghin si totodata apreciati!

A fost un turneu puternic, cu multe meciuri spectaculoase si cu multi tineri ce vin puternic "din spate"!

Felicitari inca o data lui Lulu, pentru prestatia lui buna si constanta in joc, pana la ultima minge din finala!

Bravo Reghin! Am sa revin cu mare placere de fiecare data la acest regal: "Memorialul DAN LEORDA"

A fost un turneu foarte bun si puternic.Felicitari pentru organizatorii.Bravo Zsolt pentru locul 3.

A fost un concurs exceptional , cu jucatori foarte valorosi si cu meciuri foarte frumoase. Felicitari organizatorilor si tuturor participantilor!

feleicitari organizatorilor care , ca de obicei, au facut totul ptr un turneu perfect..conditii de joc, mancare excelenta si o atmosfera la fel.
Felicitari Beny, Claudiu , Lakatos ptr locurile obtinute, a fost un turneu foarte puternic.

Turneu minunat din toate punctele de vedere...voi reveni la Reghin cu mare placere.

...Stefan cel Mare nu ne-a lasat sa ne odihnim mult si ne-a trimis sa developam fotografiile si filmuletele sa le postam pe forum ....

Multumim Reghin si inimosilor gazde !
Felicitari Rares,Ocsi,Florin si tuturor care au pus umarul la buna desfasurare a acestui Memorial.
Turneu foarte reusit de 10+++ si foarte puternic la ambele sectiuni.
Multiplul nostru campion Adi CRISAN ne-a onorat cu prezenta,multumiri!

Memorialul Dan Leorda Reghin 2014 in imagini

Memorialul Dan Leorda Reghin 2014 in imagini

Ultima editare de un moderator:

Aseara tarziu am tot simtit ca am uitat ceva cand mi-am postat mesajul. Acum un an, in 11 mai a fost primul meu turneu in afara Odorheiului, dupa Sovata '09, si acolo in superioarele de la amatori am jucat cu Mr. Irsai, cu un domn din Sibiu si cu un baietel. Copilul, care m-a batut sec cu 3-0 (in fiecare set conduceam eu la 6, cu 2-3-4 puncte) nu cunostea exact cum e cu setaverajul si a fost cel mai inflacarat suporter de-al meu din cariera amaturistica in ultimul meci din grupa: mi-a tinut pumnii si silentios si cu voce tare si la 0-1 si in setul 3 si in setu patru si la avantajele din decisiv. Se stia ca eu o sa ies oricum pe 4, Irsai batand tot, iar eu avand o infringere la 0. Dupa mai multe avantaje am luat setul 5, copilul mi-a multumit, dar dupa cateva secunde aflase ca nici el nu s-a calificat, a iesit pe 3.
Copilul de anul trecut a crescut la fizic minim 50 de cm, iar la valoare si mai mult. Uitandu-ma la tabloul de la open si la clasament, vad ca seara tarziu a intrat in primii 4.
Felicitari, Mihaita Nemaciuc, si multe-multe succese in continuare. Esti pe drumul cel bun!

Ultima editare:
Back
Sus