AmaTur: Turneu A Turneu A - Bistrița - 14 iunie 2014

Din Alba Iulia:
Sufletel Radu-open
Toader Mihai-amatori
Tima Bogdan-amatori

Din păcate Alexandra Silveira se retrage de la acest turneu pentru ca va albitra la Ritto de saptamana viitoare.

Salut, te rog sa te interesezi daca a fost sau mai este legitimat pe acolo, sa-i oferim sansa de a juca impotriva celor buni :).

A fost legitimat prin anii 88 pe perioada scurta,la ceva club de divizie inferioara.Banuiesc ca poate sa joace la amatori.In cazul in care nu prinde loc la amatori se transfera la open dar mai asteptam sa vedem cum decurg inscrierile/retragerile(e dornic sa vina la un concurs in tara noastra)

Regulamentul ii obliga pe fostii legitimati sa joace la prima participare la Open pentru a evita surprizele neplacute si contestatiile, iar apoi daca media le permite pot trece la Amatori.

Din motive independente de vointa noastra si cu parere de rau se retrag:
Frant Nicusor
Sorescu Deian
Parvu Nicolae
Parfenie Constantin

De la Vatra Dornei la amatori: Lacatus Nicusor, Lacatus Samuel, daca nu vor avea loc la amatori se inscriu la open

De la Vatra Dornei la amatori: Lacatus Nicusor, Lacatus Samuel, daca nu vor avea loc la amatori se inscriu la open
Azi am vorbit cu fratii Lacatus si mi-au spus sa va transmit ca doresc sa joace la acest turneu si cum nu au sanse sa joace la amatori,va roaga sa-i treceti la Open.Si corect ei sunt din Poiana-Stampei.

Au fost din Poiana Stampei pana in iunie 2013 cand i-a inscris Ben tot la turneul de la Bistrița

Tot de la Vatra Dornei

Lacatus Nicusor
Lacatus Samuel ambii amatori si apar ca localitate Poiana Stampei
Asa s-au inscris candva, daca s-au mutat sau vor sa apara din Vatra Dornei spune-mi si o sa modific.
E mai ok sa apara din Vatra Dornei pentru ca de fiecare data ii inscriem asa, multumesc

Back
Sus