rcolesniuc
senior
Din Botoșani, Colesniuc Romeo si Robu Valentin -amatori in speranta ca vom putea juca la Bistrița.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
daca treceti de baetii de la dej!![]()
Imi pare rau ca te-ai retras domnule pascu. In acest caz voi juca finala cu iaru horatiu
Salut, te rog sa te interesezi daca a fost sau mai este legitimat pe acolo, sa-i oferim sansa de a juca impotriva celor buni.
Regulamentul ii obliga pe fostii legitimati sa joace la prima participare la Open pentru a evita surprizele neplacute si contestatiile, iar apoi daca media le permite pot trece la Amatori.
Azi am vorbit cu fratii Lacatus si mi-au spus sa va transmit ca doresc sa joace la acest turneu si cum nu au sanse sa joace la amatori,va roaga sa-i treceti la Open.Si corect ei sunt din Poiana-Stampei.De la Vatra Dornei la amatori: Lacatus Nicusor, Lacatus Samuel, daca nu vor avea loc la amatori se inscriu la open
Tot de la Vatra Dornei
Lacatus Nicusor
Lacatus Samuel ambii amatori si apar ca localitate Poiana Stampei
Asa s-au inscris candva, daca s-au mutat sau vor sa apara din Vatra Dornei spune-mi si o sa modific.
E mai ok sa apara din Vatra Dornei pentru ca de fiecare data ii inscriem asa, multumesc