AmaTur: Turneu A Turneu A PLOIESTI 07.06.2014

Multumiri pentru organizatorii acestui turneu: Mircea Dumitrescu, Lucian Bozga , Dan Bodeanu.
Felicitari tuturor participantilor la turneu!

PS
Personal, apreciez in mod deosebit participarea sportivilor din Dâmbovița, pe care am avut placerea sa-i cunosc mai mult!
Ivan Sorin, daca nu te "incurcai" in iarba lui Petrica Brulea sunt sigur ca jucai in semifinale!

Multumiri pentru organizatorii acestui turneu: Mircea Dumitrescu, Lucian Bozga , Dan Bodeanu.
Felicitari tuturor participantilor la turneu!

PS
Personal, apreciez in mod deosebit participarea sportivilor din Dâmbovița, pe care am avut placerea sa-i cunosc mai mult!
Ivan Sorin, daca nu te "incurcai" in iarba lui Petrica Brulea sunt sigur ca jucai in semifinale!

Nu Ivan Sorin s-a "incurcat" in iarba lui Petrica Brulea ci eu, Mircea Ionel din Ploiești.
Oricum am facut o partida mult mai buna decat in inferioare.
Felicitari Petrica pentru evolutia de ieri si sper sa imi acorzi cat mai curand revansa intr-un meci oficial.
Sa ne vedem sanatosi la urmatorul concurs!
P.S. Felicitari d-lui Tutoveanu pentru meciurile de 5 seturi din superioare!

Petrica (Brulea) 3-1 cu prietenul meu Marandici (jucator de open), bravo, bravo, bravo Petrica!...ce i-ai facut, l-ai incheiat la sireturi?:)

Va multumim pt. participare. In speranta ca v-ati simtit bine si nu ati eliminat toata apa din organism (la sauna), ma bucur ca am petrecut sambata impreuna. Felicitari lui Puiu Dragos lui Postole Aurel lui Uta Adrian,DINCA DANIEL si mereu tinerilor Mostovoi, Pitac si Mos Florin.
Felicitari "echipei" MIRON cu un pusti care o sa-si intreaca tatal,. Liviule o sa-ti creasca parul de mandrie!!!!
Va multumim.

17 IVAN SORIN IOAN,142
------------------------- ON HO,110 2-3
16 ON HO,110

9 MIRCEA IONEL,508
------------------------- BRULEA PETRE,258 1-3
24 BRULEA PETRE,258

Asa este Ionel, imi cer scuze..m-am grabit.. sunt sigur ca in meciul urmator iti iei revansa. Felicitari pentru rezultat! Joci foarte frumos tenis si cu siguranta o sa progresezi pentru ca ai talent!

Imi mentin parerea despre Ivan Ioan Sorin, si cred ca in curand va avea si el un turneu castigat la Amatori. ( Stiu ca ar trebui sa las pe altii sa faca aprecieri dar totusi spun ca am avut dreptate cu Neculce Alexandru, carea are deja doua turnee B castgate)

..Nu vreau sa se supere prahovenii pe mine ca laud targovistenii dar sa stiti ca Ploieștiul nu are in momentul de fata conditiile de antrenament existente in Targoviște .. si rezultatele vorbesc..

..si nu sunt ipocrit, in realitate voi tine totdeuna cu prahovenii mei.

Back
Sus