AmaTur: Turneu A Turneu A PLOIESTI 07.06.2014

Multumim.
Oricum ma bucur ca am redescoperit ca este atat de mica lumea...

Da, lumea e uneori prea mica, iar revederile intre prieteni sunt cu atat mai frumoase. Ma bucur ca Sorin Satmar, un "nou", a reusit sa treaca de superioare. Ar fi bine, Mircea, sa-l incurajam sa mai participe, ca potential are.
Apropo de pozele pe care le-am postat, singurul care merita poza este "mosul" care a urcat pe podium: Mos Florin. Felicitari!

"Apropo de pozele pe care le-am postat, singurul care merita poza este "mosul" care a urcat pe podium: Mos Florin. Felicitari!"

Ce-l mic de langa "mosul" nu merita? M-ai vorbim peste cativa ani!

felicitari organizatorilor,castigatorilor si cinste invinsilor.un turneu frumos nu se uita asa usor mai ales cand te simti bine ca la tine acasa,eu unul am avut ocazia sa vad meciuri spectaculoase atat la open cat si la amatori,felicitari domnului Pitac pentru spectaculozitate,sa ne vedem sanatosi,cu bine,Mahu din Pascani-Iași

felicitari organizatorilor,castigatorilor si cinste invinsilor.un turneu frumos nu se uita asa usor mai ales cand te simti bine ca la tine acasa,eu unul am avut ocazia sa vad meciuri spectaculoase atat la open cat si la amatori,felicitari domnului Pitac pentru spectaculozitate,sa ne vedem sanatosi,cu bine,Mahu din Pascani-Iași

Felicitari Bogdane pentru efortul depus ( peste 600 de km dus-intors parcursi cu trenul ) pentru a participa la acest turneu frumos de la Ploiești.
Intr-adevar au fost meciuri spectaculoase intr-o atmosfera foarte foarte incinsa ( adevarata sauna ) ceea ce nu ne-a impiedicat sa jucam ( doar pentru asta am venit ).
Tot respectul pentru un adevarat pasionat al tenisului de masa!

Back
Sus