Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Ca ori ce elev silitor,Andrei trebuie sa-si depaseasca profesorul,mai ales ca are pe cine urma!Miron Andrei are 15 ani,ma bucur ca am reusit sa scot un campion! Spre"bucuria" multora,un ierbar pe sufletul meu!
Multumiri pentru organizatorii acestui turneu: Mircea Dumitrescu, Lucian Bozga , Dan Bodeanu.
Felicitari tuturor participantilor la turneu!
PS
Personal, apreciez in mod deosebit participarea sportivilor din Dâmbovița, pe care am avut placerea sa-i cunosc mai mult!
Ivan Sorin, daca nu te "incurcai" in iarba lui Petrica Brulea sunt sigur ca jucai in semifinale!
17 IVAN SORIN IOAN,142
------------------------- ON HO,110 2-3
16 ON HO,110
9 MIRCEA IONEL,508
------------------------- BRULEA PETRE,258 1-3
24 BRULEA PETRE,258
Clasament Amatori
1 -- 4
Puiu Dragos - Urlati
Miron Andrei - Campina
Pitac Ovidiu - Brașov
Mos Florin - Filipesti Targ
Cine a pierdut ieri la concurs o paleta, este rugat sa sune la 0722.658.987
Cine a pierdut ieri la concurs o paleta, este rugat sa sune la 0722.658.987
Secretul este "TOLUENUL" folosit pt incheietura mainii.Petrica (Brulea) 3-1 cu prietenul meu Marandici (jucator de open), bravo, bravo, bravo Petrica!...ce i-ai facut, l-ai incheiat la sireturi?![]()
Daca tot am facut pozele, le pun si eu pe-aici. Felicitari organizatorilor si castigatorilor.
Ii faina paleta?![]()
Petrica (Brulea) 3-1 cu prietenul meu Marandici (jucator de open), bravo, bravo, bravo Petrica!...ce i-ai facut, l-ai incheiat la sireturi?![]()
Secretul este "TOLUENUL" folosit pt incheietura mainii.,
,
![]()