Cristi, dupa cum spune si mmroglobalnet este optiunea fiecaruia dintre noi ce vrem sa devenim si cu ce alegem sa jucam.
In ceea ce ma priveste voi continua cu soft si voi incerca sa inteleg jocul ierbarilor sau al celor care folosesc anti-spin sau anti-power sau super-block, etc.
Cu un antrenament adecvat poti sa invingi astfel de jucatori chiar daca jocul pe care trebuie sa il faci nu va mai fi la fel de spectaculos.
Imi cer scuze ca intervin ,aceste discutii le-am urmarit si in alte topicuri si am stat de vorba cu mai multe persoane.Trebuie sa fac mai multe precizari .
1. foarte multe probleme apar la jucatorii neexperimenteti,care joaca f putin contra ierbarilor
2. in amatur exista foarte multe fete iarba INTERZISE de federatiile de tenis de masă deoarece aceste materiale creeaza traiectorii si efecte aleatorii si neintuitive.
3.Pe langa aceste materiale INTERZISE mai exista si" prepararea " lor,"masluirea",si imbatrinirea suprafetelor,lucru deasemeni interzis.
4.Aceste lucruri sunt usor de stabilit,si pt aceasta exista cateva regulamente.Preiau din Regulamentul international in limba germana care il am la indemana
"""4.6 Beide Schl?gerseiten – unabh?ngig davon, ob ein Belag vorhanden ist oder nicht – m?ssen
matt sein, und zwar auf der einen Seite leuchtend rot, auf der anderen schwarz.
4.7 Das Belagmaterial muss ohne irgendeine physikalische, chemische oder sonstige Behandlung
verwendet werde"""
Si simplu tradus suprafetele trebuie sa fie mate,si o parte rosu deschis si cealalta neagra,iar materialele nu au voie sa fi suportat vreo tratare,fizica,chimica sau orcare alta.(multe fete stralucesc de imbatranire sau coacere in microwele)
5.Am spus si ma repet,in Germania joc cu foarte multi ierbari si este un joc normal si de inteles si anticipat,iar decate ori vin in tara si joc in amatur mi se pare un bambilici de rasul curci cu foarte multi ierbari.Chiar cu riscul de a-mi atrage antipatii,consider pe cei care joaca cu materiale preparate persoane josnice si nu fac parte din breasla sportiviilor si nici decum a tenismeniilor,si pe cei ce joaca cu ierburi interzise ii sfatuiesc daca vor sa fie mandrii de ei insisi sa treaca pe partea legalizata a ierbarilor.