AmaTur: Turneu B Turneu B Ploiești 21.06.2014

cand o sa intelegeti principiul ierbii o sa vedeti ca va veti dorii sa sucati impotriva ei... (nu ma refer sa o "fumati" :P )
Ideea este ca sunt putin ierbari care si ataca (Familia Miron, brovo lor), si atunci ei sunt la mila voastra, cat de bine poti ataca!!! Rabdare, tutun si antrenament fratilor.!!
Stima
Cred ca nu s-a inteles ideea mea, hai s-o lasam asa . Dupa mine este o lupta inegala.Punct!
Mircea ,unde este clasamentul promis????

Cristi, dupa cum spune si mmroglobalnet este optiunea fiecaruia dintre noi ce vrem sa devenim si cu ce alegem sa jucam.
In ceea ce ma priveste voi continua cu soft si voi incerca sa inteleg jocul ierbarilor sau al celor care folosesc anti-spin sau anti-power sau super-block, etc.
Cu un antrenament adecvat poti sa invingi astfel de jucatori chiar daca jocul pe care trebuie sa il faci nu va mai fi la fel de spectaculos.

Imi cer scuze ca intervin ,aceste discutii le-am urmarit si in alte topicuri si am stat de vorba cu mai multe persoane.Trebuie sa fac mai multe precizari .
1. foarte multe probleme apar la jucatorii neexperimenteti,care joaca f putin contra ierbarilor
2. in amatur exista foarte multe fete iarba INTERZISE de federatiile de tenis de masă deoarece aceste materiale creeaza traiectorii si efecte aleatorii si neintuitive.
3.Pe langa aceste materiale INTERZISE mai exista si" prepararea " lor,"masluirea",si imbatrinirea suprafetelor,lucru deasemeni interzis.
4.Aceste lucruri sunt usor de stabilit,si pt aceasta exista cateva regulamente.Preiau din Regulamentul international in limba germana care il am la indemana
"""4.6 Beide Schl?gerseiten – unabh?ngig davon, ob ein Belag vorhanden ist oder nicht – m?ssen
matt sein, und zwar auf der einen Seite leuchtend rot, auf der anderen schwarz.
4.7 Das Belagmaterial muss ohne irgendeine physikalische, chemische oder sonstige Behandlung
verwendet werde"""
Si simplu tradus suprafetele trebuie sa fie mate,si o parte rosu deschis si cealalta neagra,iar materialele nu au voie sa fi suportat vreo tratare,fizica,chimica sau orcare alta.(multe fete stralucesc de imbatranire sau coacere in microwele)

5.Am spus si ma repet,in Germania joc cu foarte multi ierbari si este un joc normal si de inteles si anticipat,iar decate ori vin in tara si joc in amatur mi se pare un bambilici de rasul curci cu foarte multi ierbari.Chiar cu riscul de a-mi atrage antipatii,consider pe cei care joaca cu materiale preparate persoane josnice si nu fac parte din breasla sportiviilor si nici decum a tenismeniilor,si pe cei ce joaca cu ierburi interzise ii sfatuiesc daca vor sa fie mandrii de ei insisi sa treaca pe partea legalizata a ierbarilor.

Ai explicat foarte sugestiv, .. dar nu intotdeauna drumul ocolit este cel bun. Adica, cu tot respectul, spun ca este posibil progresul, dar cu indelunga rabdare.. vorba americanilor: NO PAIN, NO GAIN.
Oare nu este mai bine sa castigi cu jucand cu soft?

Sa va spun de ce am devenit ierbar.
Joc de vreun an jumate destul de frecvent si de vreun an in turnee. Numai cu paleta soft pana acum 4 luni.Am luat cafteala in grupe superioare si eliminatorii de la ierbari.M am enervat rau.Pur si simplu nu reuseam sa lovesc corect in iarba.Reverul meu nu merge grozav.Orice i as face.Poate doar sa mi schimb mana, sa mi fac transplant.Iarba s a potrivit perfect profilului meu de jucator;adica defensiv contraatacant,si bunicel atacant pe forehand.Cu mingi cu mult efect ,taiate.Pun cu iarba din rever pe masa si 5 6 topspinuri la rand.Ce mai puteam face cu o paleta soft?

Recomand sa incercati mai multe feluri de palete.Cea cu care invingeti mai multi jucatori e cea optima.

Sa va spun de ce am devenit ierbar.
Joc de vreun an jumate destul de frecvent si de vreun an in turnee. Numai cu paleta soft pana acum 4 luni.Am luat cafteala in grupe superioare si eliminatorii de la ierbari.M am enervat rau.Pur si simplu nu reuseam sa lovesc corect in iarba.Reverul meu nu merge grozav.Orice i as face.Poate doar sa mi schimb mana, sa mi fac transplant.Iarba s a potrivit perfect profilului meu de jucator;adica defensiv contraatacant,si bunicel atacant pe forehand.Cu mingi cu mult efect ,taiate.Pun cu iarba din rever pe masa si 5 6 topspinuri la rand.Ce mai puteam face cu o paleta soft?"

"Ce mai puteam face cu o paleta soft?" ,buna intrebare, acelasi lucru ma intreb si eu!

Pote se gandeste cineva sa organizeze un turneu la care sa participe doar jucatori cu fete de paleta soft, n-ar fi rau sa vedem cum stam. Ce spuneti?
Am vazut ceva asemanator la un fel de turneeu demonstrativ organizat de Hallmark pe 6 mese unde paletele si fetele erau de acelasi producator,interesant era ca paletele ramaneau pe aceasi parte a mesei numai jucatori se shimbau,mai mult meciurile erau programate mereu pe urmatoarea masa.
Nu stiu daca se mai fac astfel de demonstrati de promovarea marcilor.
Ar fi distractiv,dar greu de organizat.

Mea culpa! Trebuia sa specific de la bun inceput ca m-am referit la organizatorii de turnee din Prahova. Cu scuzele de rigoare, consider subiectul inchis. Multumesc!

Mai este un tragator bun cu "iarba", prietenul meu, "taietorul de lemne", Soare Valentin!!!

Iata un filmulet din faza eliminatorie...

- - - Actualizat - - -

Si ultima parte din finala de la amatori...

Mai este un tragator bun cu "iarba", prietenul meu, "taietorul de lemne", Soare Valentin!!!

E excelent sa stii sa tragi cu iarba;si eu trag, mai rar si numai mingi inalte.Sunt mai mult ierbar de bambilici.
Daca intalnesc aparatori jocul tine 3 ore,pana adoarme unul primu.

Felicitari tuturor castigatorilor! Inimosul junior Darius Movileanu merita o felicitare in plus pentru locul I... deocamdata la amatori!!!:)

Clasamentul final o sa-l mai dati ?A trecut o saptamana de la turneu !

Clasament OPEN:
1 Iancu Gheorghe
2 Dracea Gabriel
3-4 Badea Daniel
Miron Andrei
5-8 Panaitescu Stefan
Ivan valentin
Nitescu Horia
Dumitrescu Mircea
9-10 1 victorie in gr superioare
Tudorache Constantin
Miron Liviu
11-14 0 victorii in gr sup
draganescu Viorel
Laur Boro
Mos FLorin
Ion Cristian

Clasament Amatur

1 Movileanu Darius
2 Iorgoiu Constantin
3-4 Manta Viorel
Cucu Cristin
5-8 Brulea Petre
Mircea Ionel
Parvu Nicolae
Ionescu Adrian
9-11 1 Victorie in gr Superiare
Gamba Bogdan
Popescu Sorin
Bivolaru Marius
12-14 0 Victorii in gr superioare
Davin Stefan
Popescu adrian
Mihai Marian
15-16 3 victorii in gr inferioare
Sarbu Dan
Marin Iulian
17-22 2 victorii in gr inferioare
Radu Florin
Sarbu Alexandra
Balanescu Boby
Fratila Robert
Ionescu Adrian Cristian
Neacsu Bogdan
23-28 1 victorie in gr inferoare
Stanciu Octavian
Cojocaru Cornel
Rusea Gheorghe
Glodeanu Diana
Sorescu MIrcea
Dinu Adrian
29-33 0 victorii in gr inferioare
Banica Flavius
Pistoleanu Adrian
Cioraneanu Ovidiu
Micu Tiberiu Costin
Parapancea Dan

bravo Mircea Ionel,Brulea Petre,sunte-ti aproape de podium la amatori,stiu ca puteti mai mult,sa ne vedem sanatosi cu prima ocazie,doamne ajuta

Back
Sus