AmaTur: Turneu A Turneu A Gura Humorului Tabara " Tenis de masa in Bucovina" ed.II Open+Amatori 26.07

Grupe inferioare Amatori

1. Chirap Dan, Pop Danut, Robu Valentin, Ianos Valentin, Cotca Dacian, Ciubotaru Carmen, Pal Marius
2. Duceac Catalin, Constantinovici Ciprian, Volosciuc Tiberiu, Ursescu Iuliu, Ursulean Daniel, Arhip Sorin
3. Farkas Bence, Aldea Iulian, Zamfiroaia Sorin, Majeru Adrian, Munteanu Silviu, Hutanu Cezar, Irimia Pavel
4. Avram Gabriel, Giosan Marcel, Aldea Nelu, Gasner Paul, Florea Ionut, Marginean Alexandru
5. Sofian Corneliu, Carnu Eugen, Blanar Marian, Mironica Radu, Gugles Marius, Pomirleanu Radu
6. Popescu Mihai Sorin, Albu Catalin, Iacob Gabriel, Valcu Alin, Mihalea Lucian, Plamada Lucian
7. Polocoser Cristian, Dan Andrei, Acatrinei Lucian Marian, Popescu Doru Viorel, Constantinescu Rares, Iorga Gheorghe
8. Carnu Eugen Jr, Ciubotariu Ioan, Hetriuc Petrica, Cocinschi Emanuel, Tocariu Sebastian, Marginean Stefan
9. Bobarnac Gheorghe, Suciu Cristian, Zamfirache Ioan, Robu Mihai, Odochean Razvan, Husarciuc Beniamin, Serban Liviu
10. Toporas Cosmin, Ursulescu Ioan, Zedler Iuliu, Butnaru Madalina, Chiriac Marius, Romascan Victor
11. Vlaisan Vasile, Mironescu Adrian, Blanariu Dionisie, Majeru Gabriel, Velniciuc Liviu, Marginean Florin
12. Subcinski Alexandru, Rojnita Sebastian, Apalamarita Mara, Georgescu Cristi, Grosu Octavian, Plugaru Oleg
13. Colesniuc Romeo, Volostiuc Marius, Rosca Adela, Halip Rares, Condrea Emil, Padurariu Ciprian
14. Berbece Bianca, Morosan Marian, Cocea Catalin, Baisan Paul, Duman Iulian, Bizgan Ciprian
15. Pop Zoltan, Pralea Constantin, Rosca Mihai, Blanariu Ioan, Sumanaru Catalin, Aparaschivei Marcel, Panaite Marinel
16. Salavastru Petru, Mahu Bogdan, Munteanu Gheorghe, Rosca Nicolae, Irimia Valer, Tocariu Andrei

Grupe inferioare Open

1. Nemaciuc Mihai, Hasna Cosmin, Marcu Vasile, Motoroiu Marcel, Mureșan Iulian, Gherasim Florin
2. Farkas Gabor, Balauca Cornel, Munteanu Octavian, Georgiu Dragos, Surdu Marcel, Vaculisteanu Ionut
3. Morosanu Vasile, Tiganas Mihai, Ursulean Vasile, Bujoreanu Neculai, Corneanu Gabriel, Volostiuc Catalin
4. Vranceanu Mihai, Ursulean Florin, Aga Alexandru, Grosan Nicu, Rosca Nicolae, Anghel Alexandru
5. Onufrei Ciprian, Hagatis Andrei, Ilies Ioan, Axinte Bogdan, Rusti Catalin, Axinte Tiberiu

Nu au fost absenti dar... la sala am mai avut vreo 6 inscrieri si am hotarat sa schimbam alcatuirea lor.

locul 2 a pelcat la dej !! bravoo zoli pop care a intors cateva meciuri de la 2-0 pt adversari si a castigat iar in finala a fost un meci foarte disputat fiind condus cu 2-0 si cu 10 -6 de 2 ori a reusit prin eforturi extraordinare sa revina si sa faca 2-2 insa epuizarea atator meciuri si-a spus cuvantul in setul 5 nu a mai reusit sa se concentreze si adversarul a reusit sa castige meciul !!! oricum un concurs frumos un oras frumos , dejenii va multumesc pt organizare lui Dan si Emi si ne vedem la anul fratilor !!

Ultima editare:
S-a terminat si turneul copiilor.Multumiri domnului Emi pentru contributia esentiala in ceea ce priveste buna desfasurare a taberei cat si a celor doua concursuri de sambata si duminica.Spor la treaba in continuare Dane.Cu toate ca oboseala a venit tare de tot peste tine s-ar parea ca te-ai invatat sa lucrezi in asemenea conditii.Asteptam cu placere sa venim si la urmatoare concursuri organizate de tine.

Nu cunosc decat numele castigatorilor de la baieti.Alte detalii cu siguranta ca vor aparea ceva mai tarziu.

Blanariu Dionisie cl I-IV
Farkas Bence cl V-VIII

Am surprins si concursul de azi in cateva poze...

Ultima editare:
locul 2 a pelcat la dej !! bravoo zoli pop care a intors cateva meciuri de la 2-0 pt adversari si a castigat iar in finala a fost un meci foarte disputat fiind condus cu 2-0 si cu 10 -6 de 2 ori a reusit prin eforturi extraordinare sa revina si sa faca 2-2 insa epuizarea atator meciuri si-a spus cuvantul in setul 5 nu a mai reusit sa se concentreze si adversarul a reusit sa castige meciul !!! oricum un concurs frumos un oras frumos , dejenii va multumesc pt organizare lui Dan si Emi si ne vedem la anul fratilor !!
Locul 1 si 3 au ramas la Suceava , felicitari Dan si Zoli sunteti Fair-Play

Un turneu excelent, felicitări organizatorilor și participanților! în ciuda oboselii acumulate după o săptăm?nă de tabără organizarea a fost impecabilă. Clasamentul va apărea cât de curând, când dl. Dan va reuși să aibă un minut liber :)
S-a întâmplat să asist la cateva meciuri ale copiilor la concursul de duminică și am rămas impresionat de calitatea acestora, partide foarte spectaculoase, disputate și deschise cum rar se întâlnesc chiar și în circuitele de open de la AmaTur.
încă o dată felicitări lui Dan și lui Emi, și mii de mulțumiri!

Ultima editare:
Un turneu reusit....felicitari , am doar o mica nelamurire....sistemul de joc implementat de domnul Emi, ne-am calificat dupa grupele superioare 10, cum de am ajuns eu de pe primul loc sa joc impotriva unui jucator, care s-a calificat tot de pe locul 1? , chiar castigatorul concursului

Un turneu reusit....felicitari , am doar o mica nelamurire....sistemul de joc implementat de domnul Emi, ne-am calificat dupa grupele superioare 10, cum de am ajuns eu de pe primul loc sa joc impotriva unui jucator, care s-a calificat tot de pe locul 1? , chiar castigatorul concursului

...ai fost mai ghinionist ! :mrgreen:

felicitari , am doar o mica nelamurire....sistemul de joc implementat de domnul Emi, ne-am calificat dupa grupele superioare 10, cum de am ajuns eu de pe primul loc sa joc impotriva unui jucator, care s-a calificat tot de pe locul 1? , chiar castigatorul concursului

Ar fi o explicatie logica, dar nefiind la fata locului, trebuie sa-l lasam pe Emi sa explice. (Eu presupun ca s-a intamplat exact cum trebuie, si in acest caz 20% din locurile 1 a trebuit sa intalneasca tot un loc 1...)

A propos, cine a castigat openul?

Back
Sus