Ben
senior
Anghel , un jucator foarte bun din iasi
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Un turneu reusit....felicitari , am doar o mica nelamurire....sistemul de joc implementat de domnul Emi, ne-am calificat dupa grupele superioare 10, cum de am ajuns eu de pe primul loc sa joc impotriva unui jucator, care s-a calificat tot de pe locul 1? , chiar castigatorul concursului
Ar fi o explicatie logica, dar nefiind la fata locului, trebuie sa-l lasam pe Emi sa explice. (Eu presupun ca s-a intamplat exact cum trebuie, si in acest caz 20% din locurile 1 a trebuit sa intalneasca tot un loc 1...)
A propos, cine a castigat openul?
Exact. Si daca sunt filmulete cu meciuri ar fi interesant de vazut.Felicitari pentru reusita turneului si pentru decizia de a finaliza grupele in dimineata turneului!
Totusi, din respect fata de sutele de cititori interesati de desfasurarea turneului si mai ales pentru nea Deni, care asteapta intotdeauna rezultatele "la minut", ar fi bine sa oferiti - daca nu desfasurarea grupelor si a eliminatoriilor, macar clasamentele la cele doua categorii.
Adevarat dar m-am asteptat ca pe langa Dan C. sa mai fie 2/3 si pe la butoane,in rest felicitari pentru munca depusa de o saptamana de toti care au cooperat la acest eveniment si meritosilor participanti.Felicitari pentru reusita turneului si pentru decizia de a finaliza grupele in dimineata turneului!
Totusi, din respect fata de sutele de cititori interesati de desfasurarea turneului si mai ales pentru nea Deni, care asteapta intotdeauna rezultatele "la minut", ar fi bine sa oferiti - daca nu desfasurarea grupelor si a eliminatoriilor, macar clasamentele la cele doua categorii.
Adevarat dar m-am asteptat ca pe langa Dan C. sa mai fie 2/3 si pe la butoane,in rest felicitari pentru munca depusa de o saptamana de toti care au cooperat la acest eveniment si meritosilor participanti.
P.S. Emi buna treaba!