AmaTur: Turneu A Turneu A Gura Humorului Tabara " Tenis de masa in Bucovina" ed.II Open+Amatori 26.07

Un turneu reusit....felicitari , am doar o mica nelamurire....sistemul de joc implementat de domnul Emi, ne-am calificat dupa grupele superioare 10, cum de am ajuns eu de pe primul loc sa joc impotriva unui jucator, care s-a calificat tot de pe locul 1? , chiar castigatorul concursului

Salut Ben,din pacate acest in acest turneu nu am intervenit deloc cu sistemul de joc care l-am testat la VICTORIA,deoarece sunt mai multi pasi ce trebuiesc pregatiti si consider ca este bine sa fie testat pe turnee mici unde se pot studia avantajele si dezavantajele fara a periclita buna desfasurare a turneului.
Turneul open s-a desfasurat conform regulamentelor Amatur in vigoare,si a intrunit toate conditiile impuse.Au fost 5 grupe de 6 jucatori,deci conditia de 5 meciuri minime a fost intrunita,de unde s-au calificat 4 din grupa si au format 5 grupe superioare de 4 jucatori de unde s-au calificat 2 jucatori din fiecare grupa,deci in total 10 jucatori,care au format un sistem eliminatoriu de 16 cu 8 meciuri dintre care 6 meciuri cu Bye ,si 2 meciuri cu jucatori de pe pozitia 1(sau 2) si pozitia 2,iar tu ai intrat in turul 2 unde au ramas inevitabil 5 jucatori de pe pozitia 1 si 3 de pe pozitia 2(sau casticatori din turul 1),deci inevitabil(ma repet) in sferturi se intalnesc jucatori de pe pozitile 1.Infrangerea ta de catre castigatorul concursului te-a propulsat pe pozitia 5 in clasamentul general.
Felicitari pentru prestatia ta.

EMI

Ar fi o explicatie logica, dar nefiind la fata locului, trebuie sa-l lasam pe Emi sa explice. (Eu presupun ca s-a intamplat exact cum trebuie, si in acest caz 20% din locurile 1 a trebuit sa intalneasca tot un loc 1...)

A propos, cine a castigat openul?

Multumesc de sprijin,am fost mai incet dar este explicabil.La ora asta o explicatie mai eficienta ca a ta nu am fost instare sa o concep .Scurt si la subiect.
Multumesc EMI

TURNEUL DE COPII O REUSITA .FELICITARI TUTUROR COPIILOR SUNTETI TARI .Va dati seama cum se va juca la amatori sau open peste ,sa spunem ,5 ani.Noi cei mari de acum vom fi buni doar la strans mingile.FELICITARI DANE ,FELICITARI RALUCA si tuturor celor implicati.

Impresii despre ambele turnee (Amatur si copii) precum si despre tabara, cu nelipsitele fotografii, mai spre seara, in masura in care timpul imi va permite iar materialul "cules" va fi fost atent selectat. Deci, pana atunci, putintica rabdare.
Multumiri gazdelor si pe aceasta cale.
O zi buna tuturor !

Felicitari pentru reusita turneului si pentru decizia de a finaliza grupele in dimineata turneului!

Totusi, din respect fata de sutele de cititori interesati de desfasurarea turneului si mai ales pentru nea Deni, care asteapta intotdeauna rezultatele "la minut" :) , ar fi bine sa oferiti - daca nu desfasurarea grupelor si a eliminatoriilor, macar clasamentele la cele doua categorii.

Felicitari pentru reusita turneului si pentru decizia de a finaliza grupele in dimineata turneului!

Totusi, din respect fata de sutele de cititori interesati de desfasurarea turneului si mai ales pentru nea Deni, care asteapta intotdeauna rezultatele "la minut" :) , ar fi bine sa oferiti - daca nu desfasurarea grupelor si a eliminatoriilor, macar clasamentele la cele doua categorii.
Exact. Si daca sunt filmulete cu meciuri ar fi interesant de vazut.

Buna ziua oameni buni,felicit organizatorii pentru inca o tabara de tenis reusita si pentru un concurs reusit,jucatori din ce in ce mai buni,felicitari castigatorilor,cinste invinsilor,sa ne vedem sanatosi

Intr-adevar e un minus, ne-anuntarea la timp al clasamentului.
Dar pe langa atatea plusuri merge si un minus.... data viitoare sa-mi amintiti domnule Dakiro sa iau laptopul si internet mobil sa va ajut la postare in timp real.
Totusi va felicit pentru reusita turneului si LA MAI MARE!

Aveti putin tica rabdare cu clasamentul,omul acesta pe langa obligatiile pe care le-a avut la sala mai are si obligatii de familii .Sambata si duminica a avut niste evenimente frumoase pe care obligat a trebuit sa le onoreze ,eu personal nu ias da nici un minus (Vasile)numai de plus incontinuu.Avem timp si astazi este o zi si maine tot la fel oricum DAN nu face ce au facut altii care ne-au lasat cu buza-n soare ca nici astazi nu au reusit (neinterati)sa afiseze rezultate.
Credeti ca e foarte greu sa fii si familist si organizator si plus alte activitai pe langa pe care voi de fapt le cunoasteti.
VA SALUTA CU DRAG AL VOSTRU PRITEN VASILE MARCU

Turneul A Gura Humorului in imagini

Turneul A Gura Humorului in imagini

Mai presus de toate, inainte sa-mi postez calupul de poze, ma simt dator sa-l "apar" pe Dan Chirap (langa care am stat o saptamana, efectiv)...
A fost o saptamana plina, cu multe evenimente care s-au succedat, multa munca, stres, griji, ganduri: tabara, turneul A -sambata, seara nunta, duminica - turneu copii (care s-a finalizat la orele 16), stransul logisticii si curatenia salii, nunta duminica dupaamiaza,... Nu stiu cum si cand a avut timp sa doarma (totusi este OM). Zambetul permanent al sotiei sale, Raluca (un grand merci !), multumirea citita pe fetele participantilor la tabara si la cele 2 turnee, gandul lucrului bine facut si misiunii indeplinite (si nu este usor sa organizezi, sa tii atitia oameni in "mana", sa le porti grija, sa le oferi un sejur cat mai placut si un concurs cat mai bun) a fost probabil balsamul, stimulentul, energizantul care l-a tinut in priza atata timp. Sigur ca luni si-a permis luxul sa doarma si el macat 8 ore ...
\
Iata si cateva imagini surprinse de aparatul foto la acest turneu:

Adevarat dar m-am asteptat ca pe langa Dan C. sa mai fie 2/3 si pe la butoane,in rest felicitari pentru munca depusa de o saptamana de toti care au cooperat la acest eveniment si meritosilor participanti.
P.S. Emi buna treaba!

Adevarat dar m-am asteptat ca pe langa Dan C. sa mai fie 2/3 si pe la butoane,in rest felicitari pentru munca depusa de o saptamana de toti care au cooperat la acest eveniment si meritosilor participanti.
P.S. Emi buna treaba!

Ai dreptate nea Deni, insa Emi a fost tare solicitat cu standul, eu mai mult cu pozele si cu ochii pe stand, decat cu gandul la joc (si ce grupa accesibila am avut, cu 2 copii de exceptie: Cosmin Toporas -care m-a batul cel mai crunt- si Madalina Butnaru (mai mare atentie la joc, Mada), cu Ioan Ursulescu pierzand greu, la limita (la 9) cu 3-0 iar cu restul la 2-3, cu meciul in mana), cat despre Dan, cu organizarea si grupele, neavand timp sa si posteze rezultatele. Scuze, deci,... si intelegere. Sunt convins ca azi va gasi timpul sa posteze informatiile atat de asteptate.
Iata alt calup de poze:

Concurs Gura Humorului 26.07.2014

Concurs Gura Humorului 26.07.2014

Felicitari organizatorilor acestui turneu Dan Chirap si Emi, participare numeroasa, logistica impecabila, o saptamana de tenis de masă plina. Multumim pentru evenimentul creat. De la mine pozele de grup:

Multumiri tuturor fotoreporterilor :-) Vazand marturiile fotografiilor, se pare ca a fost un turneu pe cinste - felicitari Dane si Emi pentru succesul intregii saptamani!
Iuliu, daca mai pui si alte poze o sa ne para si mai rau ca n-am putut ajunge si la Gura Humorului in weekend. :-)

Back
Sus