ÎNCHIS Vand lemn Sclager carbon cu fl negru si o pereche fete Bluefire M2

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

krisztalori

organizator local
Scor reacție
57
Vârstă
45
Locație
Sinpaul, Mureș
Fete Donic Bluefire M2 max in stare buna, dimensiuni de 144/152 se vand doar la pereche cu 100 lei perechea!

Lemn: SCHLAGER CARBON OFF+ cu fluture negru in stare foarte buna, 94 de grame: 430 lei cu transportul inclus!

Plata se face in prealabil in cont bancar!

Transportul doar cu Posta Romana sau predare personala daca e cazul!

Ultima editare:
M?nerul???,,,si gr as dori,,Stimă!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Manerul este flared iar gramajul am sa va spun saptamana viitoare pentru ca fetele sunt lipite pe el, sunt plecat momentan de acasa

Nu stiu pentru ca nu am cantarit greutatea lemnului inainte sa lipesc fetele pe el, avea greutate ideala cand l-am tinut in mana si mi-a placut nu am fost curios cate grame are. As prefera sa vand paleta complet, daca nu pot asa atunci voi dezlipi fetele si voi cantari lemnul si voi putea spune cate grame are :)

Ultima editare:
Valabil!

- - - Actualizat - - -

Cine este interesat il voi avea la mine la turneul de la Bistrița

Buna dimineata..Ma intereseaza fata XIOM ,daca mai este valabil...De acord cu 70 lei,transportul dvs..Astept un cont bancar si fac viramentul azi..Tel 0729089136 -Dragomir..

Cu multumiri anticipate!

Mai este valabil! Am sa va trimit contul prin MP!

- - - Actualizat - - -

Fata Xiom a fost vanduta, raman valabile lemnul si fata Butterfly Bryce fx neagra

salut nu te intereseaza schimb lemn petr korbel cu un xiom zetro quad am poze pe forum si inca platesc ceva diferenta am nr tel.0742214755

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus