ÎNCHIS Vand lemn Sclager carbon cu fl negru si o pereche fete Bluefire M2

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Buna, ma intereseaza petr korbelul dar pare a fi o clona, aveti ceva documente sa ateste ca e made in japan?

Nu a fost noua cand l-am cumparat deci nu am cum sa detin documentatie la el! De ce credeti ca ar fi clona? Personal nu cred ca ar fi clona pentru ca am vazut cum arata clona la lemnul acesta insa lemnul acesta nu seamana cu clona!

M-am exprimat gresit, nu clona chinezeasca ma refeream, doar ca nu pare a fi cel din japonia din cauza ca lipseste seria

- - - Actualizat - - -

Poate ma insel, de asta intreb de vreo factura sau ceva

Din pacate nu am documentatie pentru ca nu l-am luat nou! L-am luat pt simplul motiv ca e o diferenta mare intre lemnul acesta si lemnul korbl cu fl argintiu pe care l-am avut mai demult!

M-am exprimat gresit, nu clona chinezeasca ma refeream, doar ca nu pare a fi cel din japonia din cauza ca lipseste seria

- - - Actualizat - - -

Poate ma insel, de asta intreb de vreo factura sau ceva

Lemnele produse de Butterfly inainte de 2005 nu aveau serie.

Daca vreti va ofer 250,, pe CLONA.:-))))))))))..doar va rog spuneți câte gr are. Mulțumesc.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cred ca userul adishorul a dat raspuns referitor la CLONA :). Lemnul cu siguranta a fost fabricat inainte de 2005 pentru ca a apartinut unui om mai in varsta care il avea de mult timp doar ca nu prea l-a folosit de aceea e in stare buna!

Dar Dm krisztalori eu stiu ca nu e clonă de aceea vreau sal cumpăr,,,(nu stiti de gluma?)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mda, m-am exprimat prost cu clona, mi-am cerut scuze, credeam ca nu e made in japan pt ca nu are serie. De asta am intrebat, nu stiam ca nu aveau serie inainte de 2005. Mare catastrofa am facut pt ca am pus o intrebare.

“Greseala recunoscuta este pe jumatate iertata”, :thumbup: ,,, Radu se mai intampla... Lorand este baiat de treba si stie cum este...

“Greseala recunoscuta este pe jumatate iertata”, :thumbup: ,,, Radu se mai intampla... Lorand este baiat de treba si stie cum este...

Mersi Leo :)

- - - Actualizat - - -

Lemnul Petr Korbel s-a vandut!

- - - Actualizat - - -

Fata Bryce fx s-a vandut!

vreau daca poti sa faci mai multe poze la SCHLAGER CARBON :thumbup:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus