In primul rand tin sa le multumesc gazdelor pentru ospitalitate,pentru mancarea (gulasul)foarte bun,bauturile acordate(cafea,apa minerala si bere la discretie) si nu in ultimul rand pentru frumoasele premii acordate.A fost un turneu puternic,obositor,foarte solicitant mai ales pentru mine.Cel mai greu meci pentru mine a fost de departe cel din sferturile de finala cu domnul Ciurca Sorin,care s-a incheiat in 5 seturi cel final fiind 13-11.Finala a fost cum au constatat si altii,poate prima data in istoria Amaturului disputata intre doi”chinezi”,o premiera.Adversarul meu a fost sustinut frenetic de o multime de lume ,eu am fost sustinut de vesnicul tanar bistritian GARAZ MIRCEA,de BOBY SIMION si MOCEAN LAURIAN,carora si cu aceasta ocazie tin sa le multumesc foarte mult.De laudat scoala de tenis de masă din TARNAVENI,care s-a prezentat la concurs cu cei mai valorosi jucatori,am avut ocazia pe parcursul turneului sa joc cu 3 dintre ei,meciurile fiind foarte disputate.Felicitari Târnaveni.Am cautat sa reprezint cat mai bine Bucovina,orasul Vatra-Dornei(fiind singurul participant la amatori),iar sloganul domnului Dan Chirap ”Hai ai nostri”sa se faca auzit si in Transilvania,prin concretizarea stiuta.Aici as mai adauga la acest slogan ”Hai BUCOVINA,Hai DORNENII”.Speram ca pe viitor noi cei de aici sa reprezentam meleagurile noastre cat mai demn in concursuri si sa obtinem locuri fruntase.In incheiere le multumesc si celor care l-au incurajat in finala pe domnul Andone si sa stie ca nu sunt suparat deloc pe ei,nefiind o fire ranchiunoasa.Sper sa ne revedem si in turneele viitoare si sa fim cat mai placuti si intelegatori unii cu altii.Va doresc tuturor o seara placuta si linistita.