Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
http://www.youtube.com/watch?v=4UqKNC33ng4
Finala amatori Ciobanu Gabriel vs. Andone Claudiu ---
Puteam sa jur ca este finala la Open nu la Amatori, nu stiu ce cauta asa jucatori buni la Amatori ?... si nu sunt singuri am mai vazut inca vre-o 30 de persoane care nu au ce cauta sa joace la Amatur petruca sunt de categoria Open si nimeni nu face nimic, si foarte multe persoane care vin de la cluburi, sau de la csm, sau care au jucat ceva ani pe acolo, teoretic nici aceste persoane nu au ce cauta aici... nu cred ca acest lucru inseamna Amatur...
Sau cel mai bine cred ca trebuie sa mai facem o categorie de jucatori adica ,, Incepatori ,, care sunt cei mai multi dintre noi care am invatat in fata blocului sau la scoala, care nu am jucat niciodata la club sau la csm, pentru mine acest lucru inseamna Amatur...
Stiu multe persoane care merge tot timpul la concursuri si de fiecare data este vin dezamagite, ami spune ca nici n-a apucat prea mult să joace ca persoane cu care a jucat a fost atat de buna ca la batut numai din serve, sau un altul au facut 2, 3 puncte... Acest lucru nu este bine, aceste persoane mi-au spus ca nu mai merg nicodata la concusuri, sa mergi 200,sau 400 de km si in loc sa joci cu o persoana la fel de buna ca si tine sau poate putin mai buna ca si tine este ok, dar nu este asa te trezesti ca joci cu o persona care este de categoria Open dar care joca la categoria Amatur acest lucru este trist si nu este deloc placut, trebuie facut ceva in acest sens...
PUteam sa jur ca este finala la Open nu la Amatori, nu stiu ce cauta asa jucatori buni la Amatori ?... si nu sunt singuri am mai vazut inca vre-o 30 de persoane care nu au ce cauta sa joace la Amatur petruca sunt de categoria Open si nimeni nu face nimic, si foarte multe persoane care vin de la cluburi, sau de la csm, sau care au jucat ceva ani pe acolo, teoretic nici aceste persoane nu au ce cauta aici... nu cred ca acest lucru inseamna Amatur...
Sau cel mai bine cred ca trebuie sa mai facem o categorie de jucatori adica ,, Incepatori ,, care sunt cei mai multi dintre noi care am invatat in fata blocului sau la scoala, care nu am jucat niciodata la club sau la csm, pentru mine acest lucru inseamna Amatur...