Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Spune-mi te rog care e diferenta la joc intre fetele 1,5 - 1,8 - 2mm pt ca porducatorii dau aceleasi caracteristici.
De exemplu VICTAS 1,5 versus VICTAS 2mm
MERCI
Am citit multe pagini din acest thread si cred ca un lemn ALL/ALL+ s-ar potrivi jocului practicat de catre mine (in principal imi doresc un control cat mai mare dar in acelasi timp sa aiba si ceva speed), nu stiu ce alegere sa fac intre Yasaka Sweden Classic si Yasaka Silver All Wood, am vazut de multe ori recomandata Yasaka Sweden Classic dar Silver All Wood am vazut ca are sweet-spot-ul mai mare ceea ce cred ca ar fi un plus pentru mine. Ce ma sfatuiti?
V-as ruga sa ma ajutati in alegerea fetelor deoarece aici este o diversitate foarte mare si cred ca este foarte important ca fetele sa completeze cat mai bine lemnul.
M-ar ajuta daca mi-ati indica mai multe combinatii de la diverse brand-uri.
Va multumesc anticipat!
Buna Gheorghe,
nu sunt un jucator avansat , joc de multi ani cu un Butterfly Kenny Pro. Am hotarit sa schimb fetele ca erau f tocite si la recomandare am pus tenergy 05fx. Imi place mult cum merge cu singura deosebire ca paleta acum este , sau o simt mai grea. Iau acum lectii de tenis ca sa pot juca cat mai bine. Baietii de la sala , cunoscatori mi-au spus ca ar fi mai bine sa pun un blue fire M3 de la Donic si sincer intentia mea este sa cumpar alt lemn butterfly off- sau off , chiar am gasit una pe net la 70g. Jocul meu este old school de liceu-amator fara prea multe sperante, dar facut multe progrese sa zicem in 10 ore de antrenament toate intro luna. As dori un sfat cam ce sa fac in aceasta situatie. Cred ca jocul meu este allaround cu tendinte de atac.
Salut!
Sweden Classic este exact lemnul pe care îl cauți. As pune pe el fete Yasaka Rakza 7 soft de 2.0 mm. Aceasta paleta te va ajuta sa progresezi, fără sa-ti dea totul gratuit si nu mai inveti lovituri corecte (daca paleta este prea rapida, esti tentat sa pui doar paleta, fără a lovi mingea).
Alte lemne bune sunt Stiga Allround NCT, Yasaka Silverline Allwood, Donic Exclusive Allround si alte lemne cu viteza declarata maxim All+. Fetele potrivite sunt cele cu duritate medie si grosime 1,9 - 2.0 mm - Joola Maxxx 425, Donic Bluefire JP02 sau M2, Victas V01 Stiff sau Limber etc.
Salut..recent mi.am comandat o paleta dar nu mi.am facut foarte bine temele inainte si acum intampin probleme..deci...am comandat un lemn lkt instinct+ cu fh dhs hurricane 3 si bh gambler outlaw..paleta este ok dar nu se pliaza pe stilul meu...prefer viteza iar aceasta este f inceata si un domn antrenor de tenis mi a spus ca fetele sunt ok dar pe alt lemn...acum eu as dori sa imi comand o paleta noua dar doresc una de calitate pe stilul meu...nivelul meu este undeva la mijloc pot spune intermediar..execut cam toate loviturile cat pot eu de corect dar as dori o paleta care sa ma ajute cu viteza si puterea..lovesc mai mult cu fh dar si cu bh destul de des si prefer loviturile in forta. Daca este posibil imi puteti recomanda o paleta care sa ma ajute dar nu cu preturi f mari..va multumesc! Edy
Buna ziua, ma numesc Bogdan si am cateva nelamuriri privind o paleta de tenis de masă.
Ieri m-am dus la un magazin din București cu speranta de a-mi cumpara un lemn mai intai pentru o viitoare paleta, din ce m-a indrumat vanzatorul am cumparat un Donic Baum Sawtec OFF
PS : Multumesc frumos pentru atentie si sper sa nu fi luat ceva aiurea...
Va rog sa-mi dati un sfat pentru alegerea unui setup, pe care sa- l utilizeze fiica mea. In prezent utilizeaza, de un an de zile, un lemn yasaka synergy cu ambele fete yasaka rakza 7 soft max, si vad acum ca parca are nevoie de ceva mai puternic,deoarece loviturile ofensive o obosesc. La concursul Amatur de sambata de la Brăila, unde a fost organizat si un stand de specialitate,am fost aproape sa ma incant cu un lemn xiom zq cu fete xiom omega v tour,insa nu eram suficient de informat, asa ca am zis pas. Acum apelez la sfatul dvs. Va multumesc! Imi cer scuze , deoarece nu am reusit sa utilizez diacriticele,tableta bat-o vina!
Multumesc! O sa lucram si la capitolul fittnes, insa ramane, ca optiune, sa venim la sala Viva pentru a testa niste setup-uri.
Salut..recent mi.am comandat o paleta dar nu mi.am facut foarte bine temele inainte si acum intampin probleme..deci...am comandat un lemn lkt instinct+ cu fh dhs hurricane 3 si bh gambler outlaw..paleta este ok dar nu se pliaza pe stilul meu...prefer viteza iar aceasta este f inceata si un domn antrenor de tenis mi a spus ca fetele sunt ok dar pe alt lemn...acum eu as dori sa imi comand o paleta noua dar doresc una de calitate pe stilul meu...nivelul meu este undeva la mijloc pot spune intermediar..execut cam toate loviturile cat pot eu de corect dar as dori o paleta care sa ma ajute cu viteza si puterea..lovesc mai mult cu fh dar si cu bh destul de des si prefer loviturile in forta. Daca este posibil imi puteti recomanda o paleta care sa ma ajute dar nu cu preturi f mari..va multumesc! Edy
Salut! Am doua fete de paleta Donic Desto F3 b.slam si m-ar interesa pe ce lemn sa le pun, Xion Axelo, TBSpirit, sau Donic Defplay?
Multumesc!