Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Multumesc pentru recomandari. La Viva se pot proba fetele pe care mi le-ati recomandat ? Aveti si palete second hand ? As vrea sa vin la sala sa incerc mai multe
multumesc pentru indrumare!
si ar mai fi o intrebare: am construit doua return board-uri si as dori sa stiu daca pot monta in loc de fete un alt material si daca da ce anume? sau de unde sa cumpar fete la un pret mai ok.
stima
catalin
întrucât am o problema la genunchi, nu stiu ce fete sunt acum disponibile pentru testare la Viva, însă sunt sigur ca George Durdun va ajuta cu plăcere oricând.
intrucat nu am gasit prea multe detalii despre virtuoso + , as dori citeva informatii despre el respectiv un setup pentru:
- BH: mai mult stat la capace si mai rar atac, mai mult serva
- FH: atac mai de peste tot si contra
momentan:
- lemn xiom vega pro
- BH: nittaku fastarc G1, 2.0
- FH: globe national version si muuult booster (simt ca nu prea am forta in acesta varianta)
mentionez ca-mi plac mai mult lemnele putin elastice si un joc pe mai mult spin decit drept
va multumesc si sarbatori fericite la tot GLOBUL![]()
Salut!
Bineînțeles ca trebuie sa păstrezi lemnul Xiom! Când găsești un material cu care te înțelegi bine, nu-l schimbi pentru nimic in lume
Pune Rakza Soft la FH si Samba+ la BH si gata.
Buna ziua,
Dupa ore intregi de citit postarile anterioare, mi-am facut curaj sa cer si eu o parere. Joc de aprox. 10 ani, la nivel de amator-pasionat, nu am participat la competitii
1. Joc practicat - ofensiv
2.Cu ce joc mai mult - mixt, atacuri mai puternice pe FH, dar multe greseli pe topspin. In schimb pe BH topspinul imi intra mai bine
3. Setup-ul actual cu care joc:
Lemn - un Joola Offense vechi, singurul pe care l-am folosit in toti cei aprox. 10 ani, nu stiu mai multe detalii despre el, ciudat ca am cautat zilele astea in magazinele de profil, nu l-am gasit, probabil ca e total depasit
Fete FH si BH - XIOM VEGA PRO Max
Am jucat in primii ani cu Tibhar Rapid, apoi cu Sriver FX, lipite / relipite periodic cu adeziv cu toluen.
Problemele pe care as vrea sa le rezolv cu ajutor mai mult de la paleta sunt: vreau mai mult control la topspin pe FH, fara sa scada prea mult viteza si as vrea o paleta putintel mai usoara.
Va multumesc!
Toate cele bune
Sunt nou pe forum si as dori o parere despre echipamentul din semnatura.Sunt amator,am reinceput sa joc dupa multi ani .am un joc ofensiv,mixt ,excelez pe bh ,atacuri puternice pe fh.Este prima paleta profi si nu stiu daca am facut o alegere buna .Nu stiu daca lemnul este OFFsau OFF-.
Salut. Am un lemn Primorac Off- care, conform descrierilor din fabrica are dimensiuni de 159/150 si vreau sa pun o fata pe care urmeaza sa o cumpar Tenergy 80, taiata pt. un Timo Boll Zlf, care, conform descrierilor din fabrica are dimensiuni de 157/150. Ce parere aveti, va ramane diferenta mare, vizibila, intre lemn si fata dupa ce o voi lipi ?
Pana acum nu am mai lipit si dezlipit fete, de-asta va intreb..Multumesc!
Salut am un lemn levi all+ cu mark v 1.9 sau 2.0 rosu si un mark v max negru sunt incepator dar stiu lucrurile de baza..joc de 8..9 luni..atac cu fh topspin dar si bh..cand ma apar imi place sa ma duc mai in spate si sa returnez contra sau lob...depinde de situatie..ce crezi despre setup-ul meu? Ce imi recomanzi?
Va rog sa-mi explicati in ce constau diferentele de grosime la o fata de paleta,am observat ca sunt de la 1.5 la max.Ce grosime are max ?