AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2014", Sf. Gheorghe - 06.12.2014

Sa vina mielu' la Sfantu Gheorghe la Turneul Final ! Este a 3-a oara pe anul acesta cand sunt confundat cu Diaconescu Cristian din Petrosani la inscrierea intr-un concurs in Amatur :)
Va mai spun inca o data ca ma numesc Diaconescu Lucian din Targoviște . Sper sa ajung si eu o Valoare in acest circuit Amatur sa imi fie retinut si recunoscut numele mai usor !
Multumesc si va rog modificati in clasament .

Andone Claudiu - open - Cugir
Cristea Virgil - amatori - Cugir
Kromek Iulian - amatori - Cugir

Sa vina mielu' la Sfantu Gheorghe la Turneul Final ! Este a 3-a oara pe anul acesta cand sunt confundat cu Diaconescu Cristian din Petrosani la inscrierea intr-un concurs in Amatur :)
Va mai spun inca o data ca ma numesc Diaconescu Lucian din Targoviște . Sper sa ajung si eu o Valoare in acest circuit Amatur sa imi fie retinut si recunoscut numele mai usor !
Multumesc si va rog modificati in clasament .
Scuze!

Din Pitești la amatori :
Ionica Maria
Mihai Bianca
Stanescu Raluca
Rizea Cristina
Ene Diana
Pribeagu Claudiu

pe lista de asteptare la amatori..ma inscriu si eu Banu Nicolae..chiar de nu voi juca..voi fi prezent..un Turneu Final NU se rateaza..

Ultima editare:
Sper sa se rezolve problemele cu tatal meu si sa pot ajunge si eu cel putin la turneul final daca asa nu am mai participat la turnee.Asadar din Craiova la open Raducan Bogdan , impreuna cu meniul numarul 1.

Stai linistit, Nicule, 99% ca locul din clasament nu te va lasa pe lista de asteptare...
Momentan intri sigur pe lista "mare", undeva pe pozitia 119, la urmatoarea actualizare.

Deci, vorba lui domnu' Apian: spor la antrenamente! :-)

pe lista de asteptare la amatori..ma inscriu si eu Banu Nicolae..chiar de nu voi juca..voi fi prezent..un Turneu Final NU se rateaza..

Back
Sus