AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2014", Sf. Gheorghe - 06.12.2014

......

3. Este greu sa dai inca un rand de trofee pentru incepatori, dar daca se da doar cate o cupa la castigatori si restul iau medalii cred ca ar fi bani de ajuns.
.....
Probabil ca multi s-au orientat si dupa tine,...au facut turnee de incepatori cam cate au vazut pe la tine pe la skt. Chiar, cate turnee de "incepatori" Amatur s-au tinut sub egida skt?

" Circuitul urmareste atragerea iubitorilor tenisului de masa, simpli pasionati sau fosti sportivi de performanta care doresc sa-l practice in mod organizat, la nivel local sau national "

Deoarece acesta este primul paragraf din ceea ce se doreste a fi Circuitul Amatur inseamna ca el este cel mai important.

Ce ai realizat tu Gelu de când ai venit in Amatur cu privire la acest prim deziderat?

Stiai ca numai strict Bucureștiul reprezinta 12,57 % din cei mai importanti jucatori din circuit? Stii si cati jucatori importanti mai sunt in judetele de langa București? Stii si cati traiesc in București dar sunt trecuti cu orasul de origine?

1 - 100 17
101 - 200 18
201 - 500 27
500 - 700 26
Total = 88 jucatori = 12,57 %

- - - Actualizat - - -

Deoarece D-nul Bodeanu a reprezentat, cel putin pentru București si imprejurimi, un factor de crestere a numarului de jucatori, cer in numele jucatorilor din București sa iasa in fata si sa ne apere interesele! Daca dansul nu mai vrea sa se implice atunci cer gasirea unui inlocuitor pe masura care sa nu fie impus de catre Gelu ci sa fie ales de catre jucatorii din București!

Cred ca ai sarit la alta pagină:-):-):-)
...3. Este greu sa dai inca un rand de trofee pentru incepatori, dar daca se da doar cate o cupa la castigatori si restul iau medalii cred ca ar fi bani de ajuns.

....

Probabil ca multi s-au orientat si dupa tine,...au facut turnee de incepatori cam cate au vazut pe la tine pe la skt. Chiar, cate turnee de "incepatori" Amatur s-au tinut sub egida skt?

Gelu, tu nu vrei sa intelegi ca te respect ca om, ca profesionist si pentru ce ai realizat in viata, dar nu pot fi de acord ca vrei sa te impui cu forta in Amatur si ca ai reusit sa atragi de partea ta cativa din oamenii vechi. Mistoul pe care il faci si atacurile tale nu iti fac cinste si este pacat pentru ca esti un om de valoare. Nu te lasa influentat de ego-ul tau si macar acum in ultimul ceas TE ROG nu distruge Amaturul!

Gata, te las pe tine sa indrepti ce am stricat.

Baga o poezie de noapte buna...nu ma deranjeaza ca este cu dedicatie ca si celelalte (fara "misto", pt ca numai tu ai dreptul asta).

PS. Mi-era dor sa vad cum te mai contrazici.:-):-):-)

M-am tot intrebat de ce nu s-a permis participarea altor divizii la categoria open.Stiind ca majoritatea de la aceasta catogorie isi doresc adversari puterNici,vi se pare normal ca votul de negare sa fie dat de participantii de la categoria"amatori"? Iar daca a castiga nu inseamna totul in familia Amatur,de ce ne mai certam pentru sCor?Asadar,iluzia ca am fi puterNici in clasamentul postat de aPian ne-o poate da saracia sufleteasca.
PS:Observ ca aici cine se implica ca aceasta miscare sa functioneze primeste verdicte..nu diplome.

Hai sa iti dau un exemplu de greseala pe care ati inceput sa o faceti: crearea de cluburi si asociatii pentru a lua niscaiva banuti de pe la consilii si directii. In esenta acest lucru este pozitiv atunci când se face pentru CRESTEREA COPIILOR si pentru atragerea lor catre sport. Nu neaparat de performanta ci in principal pentru educatie si pentru dobândirea unei gandiri mai bune. Este dovedit faptul ca sportul ajuta mintea.
Bun. Ce fac in schimb unii dintre voi? Creaza echipe cu media de varsta 50 ani ca sa participe in B! Nu ca ar fi un lucru rau dar daca esti si conducator Amatur nu crezi ca este ABSURD?

Cati bani s-au dat pentru turneele de Mos Craciun? Din cate am inteles nici NU ati fost de acord sa mai dati!
Cate din turneele asa-zis de Mos Craciun au ca scop strângerea de bani 100% pentru copii? Fara sa se bage vre-un ban in buzunar?
Se continua cu darea de mese de pomana din banii nostri. De ce? Cel care ia aceasta pomana sa faca bine si sa returneze banii in 2-3 ani din veniturile realizate la concursuri. Cu acesti bani sa se cumpere pentru altii. Daca nu reuseste sa dea banii atunci sa i se ia mesele si sa se dea la altii.

Ultima editare:
Habar nu am si nici nu ma intereseaza...eu astept poezia. Noapte buna!

Stiu ca nu te intereseaza. Nu coincide cu INTERESUL tau! Asa cum am scris si acum 3 ani când am vazut ca nu se mai respecta dezideratele circuitului asa voi scrie si acum. Mesele date a fost unul din motivele pentru care a fost atacat d-nul Bodeanu si acum tu continui pe aceeasi cale. Si sa nu-mi spui ca cei care au votat pentru acest lucru nu au fost influentati de tine. Sau poate ca nu si-au completat stocul?

- - - Actualizat - - -

La cererea sefului.

Sultan degeaba tu nu esti,
Ti-ai castigat asa renume
Cu obiceiuri vechi, imparatesti
Si mese date pe la lume!

Poate ca-ti creste libidoul
De iti arati si ura si mistoul
Respectul insa-l vei avea
Atunci cand vei stima pe cineva!

Nici aici nu stiu ce vrei. Vrei sa zici ca i-am influientat sa cumpere mesele de la tine, sau pe cele de la mine. Eu spre deosebire de tine am fost si sunt impotriva achizitiilor de mese sau alte cheltuieli.
Vezi postul 3 de la propunerile de anul acesta, si compara cu felul in care am influientat pe cineva, iar ca exemplu iti spun ca din toate propunerile mele s-a aprobat numai una (cea cu punctajul de 16 pct la zero vict.)
Referitor la mese, pot sa.ti aduc mesajele mele ca am fost impotriva si in 2013,...dar ma supun cand majoritatea decide.

Zici ca ma respecti, dar nu prea:-):-):-)

Te respect ca om dar nu ca pe un conducator. Nu ai procedat corect in privinta d-lui Bodeanu. Un adevarat lider trebuie sa faca lucrurile pe fata nu pe ascuns.

Back
Sus