...consider ca trebuie luata in calcul varianta:
-Amatori ,fara legitimatie FRTM vreodata ;
-Open ,pentru cei care au punctaj maximal ;
-fosti si actuali legitimati ,dar numai in B ;
- MASTER'S ,
.....,fapt ce va genera o alta abordare a miscarii!!....
Salut Gigi!
Daca tot nu s-a terminat TF imi permit si eu sa am o parere, si anume faptul ca langa cerintele de mai sus(toate, nu numai ale tale) nu vad expuse solutiile aferente,sau judecata pe fond cum s-ar spune, iar pentru asta as intreba daca este posibil sa facem mai multe sectiuni si anume:
-Sa ne imaginam ca turneele din 2014 au avut o medie de participanti sub 20 (open), si binenteles ca intre acestia au fost inscrisi si legitimati sau fost legitimati.... 5-10 legitimati la un turneu ,( din 20) ...daca as avea calitatea de participant NU m-as deplasa peste 100 km sa joc, iar in conditiile in care as avea calitatea de organizator nu as tine aceasta categorie, pentru ca pe de o parte nu se mai ingramadeste nimeni cand vede lista asa scurta, iar pe de alta parte nu mi-ar conveni sa fac inca un rand de cupe,etc. Apropo, cati organizatori s-au inghesuit sa face o astfel de separare. Pai nu vedeti ca nu se fac nici cele trei sectiuni care sunt deja in regulament (incepatori, avansati si open),...ce reguli mai trebuiesc?
-daca scoatem din nr de participanti si asa redus pe cei ce-i numim fost legitimati (Macovei, Tonceanu, Kantor, si multi altii) ne trezim ca nu mai avem cu cine juca, cu toate ca acestia nu sunt spaima open-istilor.
Ce ma intriga cel mai tare este faptul ca cei mai vehementi
in a se face categoria lor separata sunt acei "luptatori" ce in clasament figureaza cu cele mai multe cupe, dar nu se gandesc ca si altii au aceiasi parere despre ei cum si 'mnealor au despre fosti/legitimati.
Mai simplu ar fii ca acesti "luptatori" sa mearga la turneu numai dupa ce vad lista de inscrieri (vinerea) si daca sunt pe lista jucatori cu media mai mare,...sa nu se bage.
Intrebare pentru Gabi Ciobanu:
-La ce categorie doresti sa joci si care ar trebui sa fie media min-max, binenteles ca stiu "fara legitimati"?...vad ca a-i jonglat-o asa incat esti cel mai campion dintre avansati si totusi joci la "amatori".
Felicitari pentru locul obtinut la TF!!!!
Imi pare rau ca deocamdata (2015) nu se schimba nimic!...ba dimpotriva, joaca cu de-a media devine mai putin accesibila.