Sibiu - Aria Sport TDM Sibiu

rezultate eliminatorii

CLASAMENT Turneu Antrenament
20.11.2014
Turneu - Local - Sibiu
"
Locurile
Nume prenume - Localitatea
"
_LOCUL_ 1
Govoreanu Florin - Cisnadie

_LOCUL_ 2
Timaru Ilie - Ocna Sibiului

_LOCUL_ 3
Ciucur Laurentiu - Sibiu

_LOCUL_ 4
Groza Alexandru - Cisnadie

_LOCURILE_ 5 - 8
Somlea Darian - Cisnadie
Todarcea Ioan - Sibiu
Mureșanu Alex - Sibiu
Andone Claudiu - Cugir

_LOCURILE_ 9 - 16
Dragomir Paul - Sibiu
Cristea Virgil - Cugir
Neghina Vasile - Sibiu
Beches Andrei - Sibiu
Matei Dumitru - Deva
Dragomir Ioan - Cristian SB
Decean Darian - Sibiu
Ciobanu Cosmin - Cristian SB

_LOCURILE_ 17 - 18 -- Grupe Inf. 2 vic.
Filea Adonis - Sibiu
Dragomir Paul - Sibiu

_LOCUL_ 19 - Grupe Inf. 1 vic.
Presecan Lucian - Cristian SB

_LOCURILE_ 20 - 22 -- Grupe Inf. 0 vic.
Roghina Razvan - Sibiu
Gabor Marco - Sibiu
Popa Rares - Sibiu

saptamana trecuta loc 3...saptamana asta loc 2...cine stie saptamana viitoare.. felicitari.

Ceva poate fi <<putred in Danemarca>>..Paul a muncit din greu ,are si locul 9 si locul 18,sunt mandru de micul <<clan>> al Dragomirilor din care fac parte...La mai mare!

A renuntat Kondort in eliminatorii si l- am trecut pe Paul si a jucat in primul tur

Salutare drajilor!
Nu uitati , continuam Turneele de Antrenament Saptamanale organizate de Aria Sport TDM.Ne simtim bine si jucam pana ne cade paleta din mana.Cu Adof la butoane si cu sistemul de repozitionare a jucatorilor si 2ko spargem mingile.
Va asteptam Joi ,27.11.2014!
Inscrierea pe forum sau la sala pe tabelul de la avizier.

Cu drag,
Echipa Aria Sport TDM

Tocmai ma uitam pe clasamentul de saptamana trecuta si fara a fi prezent la sala sunt convins ca sunt cativa care au renuntat sa joace in recalificari si asta deoarece sistemul 2KO nu este complet inteles de cei care il aplica . Ceea ce cred ca nu au inteles cei care aplica sistemul 2KO si nu explica nici participantilor este faptul ca un clasament real este dat de partea stanga a sistemului 2KO , deci si cel care a suferit o infrangere in optimi mai poate castiga acel turneu daca nu mai pierde nici un joc in recalificari . Cu tot respectul pt Adof ( stima Adi pt tot ce faci pt ca lucrurile sa fie tot mai OK si mai clare ) , clasamentele pe care le genereaza dupa partea dreapta a sistemului sunt eronate ( sunt generate dupa regula clasica , nu dupa 2KO ) . Deci locul 1 s-ar juca de fapt intre nr.1 din partea dreapta cu castigatorul recalificarilor ( de fapt asta e rolul recalificarilor - nu sa mai joci 7 jocuri doar ca sa faci febra musculara :) ) . Celor care cred ca am dreptate dar nu au inteles cum sta treaba le stau la dispozitie cu lamuriri suplimentare . Nu pot sa va dau un exemplu concret de clasament corect de la aceste turnee sistem 2KO deoarece nu a existat nici un astfel de turneu dus pana la capat cum ar trebui . Sperand ca nu am suparat pe nimeni cu aceasta postare si ca lucrurile vor intra pe fagasul normal , va doresc antrenamente cat mai asidue si rezultate pe masura muncii depuse . Hai ai nostri !

Tocmai ma uitam pe clasamentul de saptamana trecuta si fara a fi prezent la sala sunt convins ca sunt cativa care au renuntat sa joace in recalificari si asta deoarece sistemul 2KO nu este complet inteles de cei care il aplica . Ceea ce cred ca nu au inteles cei care aplica sistemul 2KO si nu explica nici participantilor este faptul ca un clasament real este dat de partea stanga a sistemului 2KO , deci si cel care a suferit o infrangere in optimi mai poate castiga acel turneu daca nu mai pierde nici un joc in recalificari . Cu tot respectul pt Adof ( stima Adi pt tot ce faci pt ca lucrurile sa fie tot mai OK si mai clare ) , clasamentele pe care le genereaza dupa partea dreapta a sistemului sunt eronate ( sunt generate dupa regula clasica , nu dupa 2KO ) . Deci locul 1 s-ar juca de fapt intre nr.1 din partea dreapta cu castigatorul recalificarilor ( de fapt asta e rolul recalificarilor - nu sa mai joci 7 jocuri doar ca sa faci febra musculara ) . Celor care cred ca am dreptate dar nu au inteles cum sta treaba le stau la dispozitie cu lamuriri suplimentare . Nu pot sa va dau un exemplu concret de clasament corect de la aceste turnee sistem 2KO deoarece nu a existat nici un astfel de turneu dus pana la capat cum ar trebui . Sperand ca nu am suparat pe nimeni cu aceasta postare si ca lucrurile vor intra pe fagasul normal , va doresc antrenamente cat mai asidue si rezultate pe masura muncii depuse . Hai ai nostri !

Marius dacă te uiți mai în spate pe forum este un clasament Normal
și unul 2KO dar au fost 20 de jucatori și crede- ma ca am stat destul de mult la el sa il construiesc

desi încercam 2KO și suntem la antrenament
multi dupa ce joaca eliminatoriile nu mai vor sa joace

e pacat ca au sala la dispoziție, jucatori cu care sa joace (să se antreneze) și au în acelasi timp si motivare sa il învingă pe cel cu care joacă odată sau de 2 ori ,
datorita orgoliului nu mai vor să joace
dar uită că celalat jucator trebuie să aștepte până când poate juca din nou

asta este

stiu ca uni se vor supara (mă refer doar la cei care nu vor să joace datorită orgoliului) dar este puțină lipsă de respect față de ceilalți

ar putea lua exemplu de la jucatorii buni care care joaca cu oricine chiar dacă vin din alte localitați (tor respectul)

Ultima editare:
Saluatare drajilor!Pentru turneul de maine de la Aria Sport TDM ,pentru iubitorii fotbalului si in special al echipei STEAUA,punem la dispozitie un televizor pentru vizionarea meciului in timp ce jucam la masa si in pauZe.
Asa ca nu aveti motive sa nu va inscrieti la turneu.

Cu stima ,
Echipa Aria Sport TDM

Grupe Inferioare
Toate categoriile - 27.11.2014
1 . Govoreanu Florin, Todarcea Ioan, Decean Darian, Muscan Ioan, Roghina Razvan,
2 . Radu Constantin, Mureșanu Alex, Filea Adonis, Weiss Simona, Dragomir Paul,
3 . Negrean Ioan, Barac Marius, Bucur Dan, Popa Paul, Valean Alina, Vintila Marius,

Eliminatorii
Toate categoriile - 27.11.2014

1 Govoreanu Florin _ 1
--------------------------- - Govoreanu Florin _ 1
16 Bye _ 9
--------------------------- --------------------------- 3-0 Govoreanu Florin _ 1
9 Decean Darian _ 13
--------------------------- 0-3 Filea Adonis _ 5
8 Filea Adonis _ 5
--------------------------- --------------------------- --------------------------- 3-1 Govoreanu Florin _ 1
5 Weiss Simona _ 3
--------------------------- 3-1 Weiss Simona _ 3
12 Muscan Ioan _ 11
--------------------------- --------------------------- 3-0 Weiss Simona _ 3
13 Bye _ 15
--------------------------- - Todarcea Ioan _ 7
4 Todarcea Ioan _ 7
--------------------------- --------------------------- --------------------------- --------------------------- 3-0 Govoreanu Florin _ 1
3 Barac Marius _ 8
--------------------------- - Barac Marius _ 8
14 Bye _ 16
--------------------------- --------------------------- 1-3 Negrean Ioan _ 4
11 Bucur Dan _ 12
--------------------------- 2-3 Negrean Ioan _ 4
6 Negrean Ioan _ 4
--------------------------- --------------------------- --------------------------- 0-3 Radu Constantin _ 2
7 Popa Paul _ 14
--------------------------- 0-3 Mureșanu Alex _ 6
10 Mureșanu Alex _ 6
--------------------------- --------------------------- 0-3 Radu Constantin _ 2
15 Bye _ 10
--------------------------- - Radu Constantin _ 2
2 Radu Constantin _ 2

CLASAMENT TURNEU ANTRENAMENT
27.11.2014
Turneu - Local - Sibiu
"
Locurile
Nume prenume - Localitatea
"
_LOCUL_ 1
Govoreanu Florin - Cisnadie

_LOCUL_ 2
Radu Constantin - Sibiu

_LOCUL_ 3
Weiss Simona - Cisnadie

_LOCUL_ 4
Negrean Ioan - Sibiu

_LOCURILE_ 5 - 8
Filea Adonis - Sibiu
Mureșanu Alex - Sibiu
Todarcea Ioan - Sibiu
Barac Marius - Sibiu

_LOCURILE_ 9 - 12
Muscan Ioan - Sibiu
Bucur Dan - Cisnadie
Decean Darian - Sibiu
Popa Paul - Sibiu

_LOCUL_ 13 - Grupe Inf. 1 vic.
Vintila Marius - Sibiu

_LOCURILE_ 14 - 16 -- Grupe Inf. 0 vic.
Roghina Razvan - Sibiu
Dragomir Paul - Sibiu
Valean Alina - Cisnadie

grupa de repozitionare cu inca 2 jucatori

Felicitari pentru eternul castigator al turneelor de antrenament Florin Govoreanu , dar mai ales respect pentru el deoarece totdeauna duce pana la capat sistemul 2KO . Si apropo Adof , au curs toate apele pe mine ca sa ii iau primul set lui Govo in finala 2KO si tu mi l-ai "papat" din butoane :P .

cu speranta ca aici vor intra mult mai multi sibieni care vor merge la turneul final..rog pe cine mai are un loc in masina sa imi dea de stire..0743-982.653

Back
Sus