Sibiu - Aria Sport TDM Sibiu

...domnule Matei, până la urmă toate „lucrările Domnului” vor rămâne neînțelese pentru noi, muritorii de rând :P

Recentul "Campionat judetean" gazduit de Aria Sport ne-a dezvaluit tuturor efectul "miraculos" al antrenamentelor-turneu ce se desfasoara saptamanal in aceasta sala.Am fost placut surprins de progresul unor jucatori care la inceputul anului se chinuiau sa "scoata" cinci puncte pe meci si realmente impresionat de faptul ca in prezent reusesc sa ia seturi la jucatori mult mai bine cotati!Progresul celor ce frecventeaza Aria Sport nu este deloc o intamplare,aici contribuind mult faptul ca au posibilitatea sa schimbe des partenerii,sa joace cu stiluri si materiale diferite,sa incruciseze "armele" cu tenismeni redutabili din Sibiu si imprejurimi.
Asadar,unul din scopurile propuse la deschiderea salii a fost atins!!Sibiul "s-a ales" cu o sala de tenis de masă pentru profesionisti si amatori ce rivalizeaza cu cele mai frumoase din tara!Pe de alta parte in prezent,hoby-ul nostru numit Tenis de masa,si-a gasit un numitor comun "fericit" in straiele acestei locatii unde imbinam armonios placutul cu utilul,socializam si ne simtim bine tratati si respectati!CHAPEAU!!!!

Doar daca ne complacem in a nu vrea sa intelegem

stati linistit ca nu unelteste nimeni impotriva d-voastra....daca va uitati pe foile de concurs (pe pagina anterioara).......o sa vedeti ca ordinea a fost...Popa Paul, A.D, Matei........pentru ca ati pierdut un set in plus, fața de noi, la Muscan...."ghinion" ..:)

Am si eu doua nelamuriri : am jucat in aceeasi grupa inferioara cu Govoreanu,Aron Darie si Popa Paul. Clasamentul final al grupei a fost ; Govoreanu, Matei, Aron Darie, Popa Paul, etc. Nu inteleg de ce, in primul tur eliminatoriu, Popa Paul a avut ,,bye' si eu nu, desi l-am invins in grupa si m-am clasat mai bine decit el. Si apoi, in turul 2 eliminatoriu, cad tot cu Govoreanu. Poate gresesc eu, dar nu mi se pare logic.

bună
asa cum am zis programul de tragere la sorți pt a pica pe altă ramură de eliminatorii funcționează pentru grupe cu 2 jucatori calificați în eliminatorii
noi ne calificam 4 si de aceea uneori se întâmpla sa picam cu cei din aceeași grupă

eu de exemplu am fost cu Andone în grupă și în eliminatorii am picat în primul tur de eliminatorii tot cu el în data de 06.11.2014
dar nu ma deranjat pentru ca deja stiam cum serveste și am reusit sa iau citeva mingi (doar mingi) :p

va trebui sa fac programul să tină cont de grupă-ramură eliminatoriu-numar jucatori calificați din aceași grupă
este puțin de lucru dar nu imposibil ;)

deocamdată mai âmbunătățesc Dublu KO cu ceva formule și să scoată clasamentul din dublu KO direct
și apoi ma ocup și de tragerea la sorți

Salutare dragii mei!
In legatura cu sistemul lui Adonis:E SUPER!Nu ar trebui decat sa vedeti partea buna.Discutii vor mai fi dar ,sa joci tenis pan"te plictisesti si-ti cade paleta din mana la un turneu de ANTRENAMENT saptamanal nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni.La ultimul turneu am avut 31 de jucatori(openisti si amatori).Acum 1si 1/2 mi-am propus sa-l bat pe MR.Foorhand!Si am reusit!Nu mai conteaza ca prin 2ko am jucat din nou cu el si m-a invins cu 3-1 si a luat locul 2.I-am dat o diploma de locul 2 iar eu de pe 3 am plecat cu obiectivul atins!L-am invins pe Gabi ,la care acum un an si jumatate nu puteam sa-i iau 2-3 mingi.Am si o parte mai trista:trebuie sa-mi aleg alt obiectiv:sa-l bat pe GOVO!Cu sau fara 2 ko!

Cu stima ,
Alex Mureșanu

stati linistit ca nu unelteste nimeni impotriva d-voastra....daca va uitati pe foile de concurs (pe pagina anterioara).......o sa vedeti ca ordinea a fost...Popa Paul, A.D, Matei........pentru ca ati pierdut un set in plus, fața de noi, la Muscan...."ghinion" ..:)

De ce m-ai indus in eroare ? La fata locului mi-ai spus ca eu sunt pe locul 2

D-le Matei ,te astept sa sa va luat-i revansa!

- - - Actualizat - - -

Joi va astept la turneu!Aveti o revansa de luat!!!

Salutare dragii mei!
Acum 1si 1/2 mi-am propus sa-l inving pe Gabi.....L-am invins pe Gabi ......Am si o parte mai trista:trebuie sa-mi aleg alt obiectiv:sa-l bat pe GOVO!Cu sau fara 2 ko!

Se vede treaba ca esti foarte rabdator Alex,si ambitios deopotriva,iar pentru asta meriti toate aprecierile noastre,ale colegilor care inca nu am reusit sa-l biruim pe Gabi "pe bune"!Dar n-ai de ce sa fi trist cand reusesti,in sfarsit,sa bati pe cineva mai bun ca tine,pentru ca "munca serioasa se plateste intotdeauna"!Tocmai de aceea sunt convins ca-l vei bate si pe Govo...intr-o BUNA zi...chiar daca e sa-l "faci" simplu,prin KO!!!!(ha,ha!)

salutare

începând din data de 27.11.2014

pentru jucatorii care doresc să participe la Turneele de antrenament în zilele de JOI
înscrierile se fac până la 18:00

- la sală pe tabel
- aici pe forum
- la telefon 0269 227772
- la tel 0747297093-dacă nu răspund vă rog trimiteți mesaj

În cazul în care ?nt?rziați vă rugăm sunați

la ora 18:15 se vor face grupele
grupe de câte 5 -maxim 6 jucatori (de preferat 5 jucatori)
se califică primi 4
se joacă grupe de repoziționare și eliminatorii II KO

În cazul în care v-ați înscris și nu ați fost trecuți pe listă
veți fi trecut într-o grupă

cei care apar după ora 18:15 și nu au sunat, ori nu s-au înscris vor trebui să aștepte jucatori până mai sosesc cel puțin 4 jucători
pentru a forma o nouă grupă

durează prea mult dacă se fac grupe de 6-7 jucatori, oboseala este prea mare

ADONIS

Ultima editare:
Turneu antrenament ARIA

Grupe Inferioare
Toate categoriile - 20.11.2014

1 . Govoreanu Florin, Ciucur Laurentiu, Mureșanu Alex, Roghina Razvan, Dragomir Ioan,
2 . Andone Claudiu, Somlea Darian, Filea Adonis, Kondort Dan, Neghina Vasile,
3 . Todarcea Ioan, Beches Andrei, Timaru Ilie, Cristea Virgil, Presecan Lucian, Popa Rares,
4 . Groza Alexandru, Matei Dumitru, Decean Darian, Ciobanu Cosmin, Dragomir Paul, Gabor Marco,

Iarasi,foarte tare antrenamentul...Eu am plecat pe la 22.00,si mai era inca de jucat,dublu KO asta ne omoara,de placere,bineinteles...Probabil Adonis a ajuns prin finala,nu i-a fost usor si la butoane,si la masa...

Back
Sus