Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
...domnule Matei, până la urmă toate „lucrările Domnului” vor rămâne neînțelese pentru noi, muritorii de rând![]()
Doar daca ne complacem in a nu vrea sa intelegem
Am si eu doua nelamuriri : am jucat in aceeasi grupa inferioara cu Govoreanu,Aron Darie si Popa Paul. Clasamentul final al grupei a fost ; Govoreanu, Matei, Aron Darie, Popa Paul, etc. Nu inteleg de ce, in primul tur eliminatoriu, Popa Paul a avut ,,bye' si eu nu, desi l-am invins in grupa si m-am clasat mai bine decit el. Si apoi, in turul 2 eliminatoriu, cad tot cu Govoreanu. Poate gresesc eu, dar nu mi se pare logic.
stati linistit ca nu unelteste nimeni impotriva d-voastra....daca va uitati pe foile de concurs (pe pagina anterioara).......o sa vedeti ca ordinea a fost...Popa Paul, A.D, Matei........pentru ca ati pierdut un set in plus, fața de noi, la Muscan...."ghinion" ..![]()
D-le Matei ,te astept sa sa va luat-i revansa!
- - - Actualizat - - -
Joi va astept la turneu!Aveti o revansa de luat!!!
De-abia astept sa te bat. Important este sa si pot![]()
Salutare dragii mei!
Acum 1si 1/2 mi-am propus sa-l inving pe Gabi.....L-am invins pe Gabi ......Am si o parte mai trista:trebuie sa-mi aleg alt obiectiv:sa-l bat pe GOVO!Cu sau fara 2 ko!