AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2014", Sf. Gheorghe - 06.12.2014

Felicitari Victoras, pentru ''nota'' 7 obtinuta in clasamentul Amatorilor dintr-o ''armata'' de 191 de combatanti din toata tara. Esti cel mai meritoriu ialomitean. Esti aproape... si pana ''departe'' NU MAI E MULT ! Nu iarba face diferenta (chiar daca incurca in joc, si asa e) ci, inteligenta ta (si nu mai spun ce, PE L?NGA...) Stiu eu ce stiu si sunt pe cale sa aflu CIFRUL. Chiar ma lupt din greu si sper sa reusesc. Sincere felicitari si pentru DIPLOMA de merit. Turneu Final, loc 7, odata-n an... NU ORICINE AJUNGE ACOLO. Sanatate iti doresc, si-ti doresc sincer ce-ti doresti si tu, pentru a face PASUL... SA-TI AJUTE DUMNEZEU.

Ultima editare:
Echipa din Oravita multumeste ptr spiritul combativ tuturor pe care i-am intalnit si fayr play'ul de care a-ti dat dovada la masa de joc!!.Sarbatori Fericite tuturor si sa ne vd cu bine in anul care vine..Bafta tuturor!

Felicitari Paulian pentru semifinala, tine-o tot asa!:thumbup:

Va multumim pt tot sf. Gheorghe noi acum ne punem in miscare catre casa.sa ne vedem cu bine sarbatori fericite

Felicitari Paul Bacanu ! In sfarsit "a venit" si cupa mult asteptata !!!!!!!
Bravo !

Felicitari sportivului meu ,Gicu Litovcenco !Cred ca iepurasul lui este foarte mandru!!(pe iubita lui o chema Irina Iepuras!!!)

2014 AMATUR trece in arhiva , cu victorii sau cu infrangeri , bucurii sau nelinisti...sa ne bucuram ca suntem IMPREUNA !!!!

Felicitari tuturor participantilor, a fost un tuneu foarte frumos.
Felicitari DRAGOS BANESCU pentru cadoul de Mos Nicolae ( ai incheiat anul pe LOCUL I la amatori - judetul ARGES, iar la nivel national, inainte de inceperea competitiei erai pe locul II , putin a lipsit sa ajungi in finala, multa bafta anul urmator la OPEN ).
Sa ne vedem sanatosi si in anul urmator, Sarbatori fericite !

Trupa din Arad va multumeste pt ospitalitate,a fost un turneu frumos.
Sa o tineti tot asa.
Sarbatori fericite la toti!!!

Clasament Amatori

1 -- 4
- Vatra Dornei
- Vatra Dornei

Felicitari, Dorna, felicitari dornenilor!

Multumiri tuturor adversarilor mei pentru jocurile viu-disputate, si felicitari tuturor celor prezenti la aceasta frumoasa sarbatoare a noastra, a tenisului de masa si a sportului!

Felicitari openistilor pentru meciurile frumoase pe care le-am putut vedea dupa ce am revenit in polivalenta. Felicitari lui Litovcenko, Klimasz si seniorului Gogu. Jos palaria, domnisoara Balog, pacat ca n-ati ajuns in finala...

Si revenind la ale noastre, in afara de valorosii dorneni Marcu si Ciobanu, tot respectul pentru Bacanu, Fazakas, Banescu, Cocean, Nitu, Groza, dar as putea insira aici linistit si categoria 9-16.
Iar in ce ma priveste, cand vad ce am lasat in spate (foarte-foarte multe valori "secerate" in inferioare, in superioare sau in primul tur eliminatoriu - printre care si mai multi castigatori de turnee A din 2014), trebuie sa fiu super-multumit. :-)

TF 2014 a fost un concurs cu 301 de concurenti (daca vad bine, cel mai mare turneu de pana acum din AmaTur). Multumiri Gelu si Oli + coordonatorii AmaTur. Sarbatori fericite!! Hai ai nostri!

Back
Sus