krisztalori organizator local 11 Dec 2014 #41 Pozele cu lemnul schlager carbon sunt pe prima pagina iar cele cu fetele pe ultima!
JoolaBoy cadet 18 Dec 2014 #43 Un schimb cu bty tricarbon pt lemnul by schlager plus diferenta din partea mea va intereseaza?
krisztalori organizator local 18 Dec 2014 #44 JoolaBoy a spus: Un schimb cu bty tricarbon pt lemnul by schlager plus diferenta din partea mea va intereseaza? Click pentru a extinde... Nu sunt interesat de schimburi!
JoolaBoy a spus: Un schimb cu bty tricarbon pt lemnul by schlager plus diferenta din partea mea va intereseaza? Click pentru a extinde... Nu sunt interesat de schimburi!
leo33 senior 19 Dec 2014 #45 krisztalori a spus: Nu sunt interesat de schimburi! Click pentru a extinde... cum nu?.. ca in titlu spui ca da,,, :mrgreen:
krisztalori a spus: Nu sunt interesat de schimburi! Click pentru a extinde... cum nu?.. ca in titlu spui ca da,,, :mrgreen:
krisztalori organizator local 19 Dec 2014 #46 leo33 a spus: cum nu?.. ca in titlu spui ca da,,, :mrgreen: Click pentru a extinde... Da dar nu cu fete sau lemne
leo33 a spus: cum nu?.. ca in titlu spui ca da,,, :mrgreen: Click pentru a extinde... Da dar nu cu fete sau lemne
krisztalori organizator local 28 Dec 2014 #50 leo33 a spus: am sa ma mai gndesc la oferta ta ,,, La multi ani! :thumbup: Click pentru a extinde... lA MULTI ANI SI TIE SI MULTA SANATATE!
leo33 a spus: am sa ma mai gndesc la oferta ta ,,, La multi ani! :thumbup: Click pentru a extinde... lA MULTI ANI SI TIE SI MULTA SANATATE!
krisztalori organizator local 15 Ian 2015 #51 Cine doreste sa cumpere ceva de la mine personal voi avea materialele la turneul de la Odorhei sambata!
Cine doreste sa cumpere ceva de la mine personal voi avea materialele la turneul de la Odorhei sambata!