Sibiu - Aria Sport TDM Sibiu

Eu sunt convins ca Csoby are ce sa te invete.
Sarbatori fericite !

da, doar că Csabi e mai aproape de centrul Țării decât mine și în plus a terminat și facultatea, deci va dori să mai stea o vreme la Agnita să lucreze, mai ales că are și nepoți :) nu vine el de 4 ori pe săptăm?nă la Sibiu să-mi arate mie cum stă treaba cu „tomahawk” sau „reverse pendulum” :P

așa că fac o mică rectificare la anunțul din postul 221: activitatea cu mine în rol de elev se va desfășura la Sibiu :D

Un nume recomand.. Nimeni altul decat Dan Comsa ,unul din "vechii" site-ului..'profesorul' meu..eu de la el am 'furat' meserie..

Un nume recomand.. Nimeni altul decat Dan Comsa ,unul din "vechii" site-ului..'profesorul' meu..eu de la el am 'furat' meserie..

dacă e așa cum am scris eu, atunci aștept cu nerăbdare să mă contacteze domnul Dan Comsa.

...nu cumva îl cheamă Dan Coma? Celebrul „nadamoc” de pe forum...

- - - Actualizat - - -

dacă vreau filme merg la cinema.

caut un om.

nu mai
...pe forum este Dan Comsa..cel de care zici tu e altul..si contacteaza-l tu....
eu chiar credeam ca ti-ai revenit..dar...
eu ziceam de youtube ca si demo..pt lectii de tenis..pt ca sunt foarte ajutataoare..

in plus este celebrul Comsa Dan..cel putin pt mine..au sibienii de invatat multe..inclusiv tu..

și tu ce vrei să faci aici?

eu am postat doar un anunț...

vrei tu să mă ?nveți cum să servesc? foarte bine. aștept să scrii concret că vrei asta.

nu puneam de fraier numere de telefon sau adrese de email dacă voiam eu să încep să deranjez oameni.

totuși, cred că ai scris cam multe comentarii pentru o singură idee. era vorba despre cineva care mă poate ajuta concret, nu despre poveștile și teoriile pe care ai început să le scrii aici.

știu demult că există youtube. dar anunțul pe care l-am pus nu l-am pus pentru că nu pot să mă uit pe youtube... ci pentru că nu vreau.

lasă-i te rog să răspundă pe cei cu adevărat interesați. cine vrea să răspundă știe ce are de făcut.

poate nu scriam comentariul ăsta deloc dacă nu veneai cu

eu chiar credeam ca ti-ai revenit..dar...

din ce să-mi revin, că nu înțeleg? dacă nu sunt sigur cum se numește omul, ?nseamnă că poți să vii tu cu aerul tău superior și să mă dojenești pentru asta...?
vezi-ți de treabă te rog și răm?i la subiect dacă te interesează, urmărește exact ce am scris în anunț. dacă nu, începe tu alt subiect.

- - - Actualizat - - -

mulțumesc pentru recomandare.

adică domnul Comsa ar trebui să mulțumească pentru că l-ai recomandat.

....mai aștept totuși răspunsuri de la sibieni, dacă între timp citește vreunul (inclusiv domnul Comsa).

de la comentarii ?adiacente? vă rog să vă abțineți. aș vrea sincer să ?nvăț să servesc, nu să fac filosofie pe forum.

Salutare dragilor!
Daca v-ati ghiftuit serios cu tot felul de "porcarii" , sala AriaSpotTDM este deschisa zilele astea in program normal.
Va asteptam la antrenamente!
Cu drag,
Echipa AriaSportTDM

SALUTARE

Emi-TT și Aria Sport invită iubitorii tenisului de masă de toate vârstele să participe în perioada 2-6 februarie 2015 la "Tabara de tenis de masă Emi-TT&Aria Sport"
înscrieri la e-mail sport(at)aria.com.ro si la receptia Aria Sport.

Gasiti atasat desfasuratorul, talonul pentru inscriere si detalii suplimentare despre eveniment.

NUME EVENIMENT : ?Tabăra de tenis de masă Emi-TT&Aria Sport?

PERIOADA DESFASURARE: 2-6 februarie 2015

CINE POATE PARTICIPA? : Iubitori ai tenisului de masă de toate vârstele, barbati si femei, varste cuprinse intre 5-99 ani ;)

PERIOADA DE INSCRIERE: pana pe 20.01.2015

ACTIVITATI cuprinse: antrenamente de tenis de masă

Acces la sala de fitness Aria Sport

Atelier de creatie

Vizitarea in grup a centrului istoric Sibiu

Intrare la muzeele Brukenthal si Astra

Petrecere

PACHETE OPTIONALE CU CAZARE SI MASA

INSCRIERILE SE FAC LA: Tel: 0269 22 77 78, e-mail: sport(at)aria.com.ro

?n data de 07.02.2015 va avea loc Turneul de tenis A+ informații despre acest turneu vor fi afisate pe forumul Amatur la turnee

încă o dată va multumim pentru că ați fost alături de noi în anul 2014

Adonis Filea
Alex Mureșanu

vă doresc

un an nou plin de bucurii!
și cât mai mult tenisde masă ;)

Va multumim pentru atmosfera formidabila de la antrenamente, ajutorul acordat la fiecare solicitare,speram ca anul viitor vom veni mai des,simtim ca se poate progresa inca,n-am epuizat tot <<arsenalul>> !

La multi ani din partea prietenilor din cristian !

??????
despre ce-i vorba în „paragraful” ăsta mai exact?
că prea mi s-ar potrivi, după cum sună

- - - Actualizat - - -

...către Victoria nimeni, nici o mișcare?

Salut,
La paragraful citat este vorba de un atelier de creatie pentru copii care il vor avea la dispozitie la motel.
Daca te intereseaza!
Cu stima,
Alex Mureșanu

:D

deci nu-i pentru mine

dar ?i ajut pe copii cu plăcere dacă pot, însă nu știu dacă voi avea timp prea mult :)

Buna dimineata, LA MULTI ANI TUTUROR!

Pentru turneul-antrenament de azi ,08ian15,se inscriu din Cristian ( cu cateva kg in plus !):
- Ciobanu Cosmin
- Stefan Dan
- Dragomir Ioan (care,n-are incotro,musai sa faca cinste pentru ziua de ieri !)
La buna vedere ! (Sper sa-mi revina pana deseara,deja am deschis ochiul drept!)

.... s-ar putea să vă „chinui” și eu azi :D

mă înscriu, dacă așa-i procedura:

Nume: Alin Oprișiu

Dacă nu voi ajunge, îmi cer scuze anticipat. încă nu știu exact dacă deseară am sau nu alte obligații în program.
Kilograme în plus sigur am și eu :D

PS: între timp vă rog mai scrieți odată ora oficială de start, ca să nu mai „derulez”.... mulțumesc

- - - Actualizat - - -

acum văzui mai bine că face cinste domnul Dragomir.... musai să vin :D

trei posibili crai de la rasarit:
Crai(nic)
Mat(ei)
Crist(ea)
And(number)one
Arpy

Ultima editare:
Back
Sus