și tu ce vrei să faci aici?
eu am postat doar un anunț...
vrei tu să mă ?nveți cum să servesc? foarte bine. aștept să scrii concret că vrei asta.
nu puneam de fraier numere de telefon sau adrese de email dacă voiam eu să încep să deranjez oameni.
totuși, cred că ai scris cam multe comentarii pentru o singură idee. era vorba despre cineva care mă poate ajuta concret, nu despre poveștile și teoriile pe care ai început să le scrii aici.
știu demult că există youtube. dar anunțul pe care l-am pus nu l-am pus pentru că nu pot să mă uit pe youtube... ci pentru că nu vreau.
lasă-i te rog să răspundă pe cei cu adevărat interesați. cine vrea să răspundă știe ce are de făcut.
poate nu scriam comentariul ăsta deloc dacă nu veneai cu
eu chiar credeam ca ti-ai revenit..dar...
din ce să-mi revin, că nu înțeleg? dacă nu sunt sigur cum se numește omul, ?nseamnă că poți să vii tu cu aerul tău superior și să mă dojenești pentru asta...?
vezi-ți de treabă te rog și răm?i la subiect dacă te interesează, urmărește exact ce am scris în anunț. dacă nu, începe tu alt subiect.
- - - Actualizat - - -
Un nume recomand.. Nimeni altul decat Dan Comsa ,unul din "vechii" site-ului..'profesorul' meu..eu de la el am 'furat' meserie..
mulțumesc pentru recomandare.
adică domnul Comsa ar trebui să mulțumească pentru că l-ai recomandat.
....mai aștept totuși răspunsuri de la sibieni, dacă între timp citește vreunul (inclusiv domnul Comsa).
de la comentarii ?adiacente? vă rog să vă abțineți. aș vrea sincer să ?nvăț să servesc, nu să fac filosofie pe forum.