AmaTur: Turneu A+ TURNEU A+ ''Cupa AMATUR România '' Sibiu 07 Februarie 2015

Apropo, tragerea la sort pentru voucherul cu cazarea de trei zile la Ocna Sibiului (open) a fost castigat de Ion Marius din Brăila. Farcas Gabor a tras din urna unde se aflau 72 numere, acel bilet 15, iar la final de clasament Ion Marius s-a clasat pe locul 15. Transparenta fara dubiu:-)))).
Multumim lui Timaru Ilie!

Felicitari colegilor organizatori de la Sibiu,tuturor participantilor pentru fair play si atmosfera de competitie de varf, a fost un turneu excelent si totodata un test al valorii tehnice individuale care ne arata unde suntem si care ne sunt posibilitatile,unde avem defecte in joc si cum trebuie sa le corectam.
Nu regret ca am facut 600 de km pe sosea,a meritat pe deplin efortul.Bafta si sa aveti si alte turnee reusite.

Felicitari Barabas Sandor pentru clasarea foarte buna la acest puternic turneu !

Felicitari Crinel ! Dau o bere pentru ca am anticipat corect ca vei intra in primii 4, desi tu erai neincrezator.
Bravo Bence ! Tot inainte !

Felicitari Crinel ! Dau o bere pentru ca am anticipat corect ca vei intra in primii 4, desi tu erai neincrezator.
Bravo Bence ! Tot inainte !

Iuliu, data cu berea te rog sa-i transmiti ca nu mai este cazul sa fuga de open,...are valoare si merita mai mult.

Inca o data am participat la un adevarat regal al jocului cu mingea micuta si sugubeata de celuloid , la o reintalnire cu prieteni cu caractere deosebite , intr-o zi care te incarca cu energie pozitiva pentru o luna . Turneul a decurs mult mai fluent decat in alte parti , atat datorita organizatorilor cat si a disciplinei mai ridicate a participantilor , meciurile au fost de o calitate foarte ridicata - multi aproape openisti transpirand la greu cu novici amaturisti , surprizele au pigmentat competitia de la grupele inferioare pana spre final , atmosfera a fost pe cinste . Organizarea de nota 10 ( si nu dau nume deoarece pe langa cei arhicunoscuti au fost si altii mai in umbra care au ajutat la bunul mers al lucrurilor ) - asa ca spun doar MULTUMIM ORGANIZATORILOR , participanti de nota 9+ ( nu este 10 deoarece printre caracterele frumoase ale Amaturului se strecoara rar si orgoliosi si vanitosi pentru care un punct este mult mai important decat o amintire frumoasa care ramane imortalizata) . Cu toate acestea am reusit pentru cei multi carora le place sa si vada ( scuze pentru calitate cateodata ) cateva instantanee de la turneu :

Ultima editare:
Felicitari pentru Imecs Attila!!!.Ai facut un joc foarte bun.Locul 6 la un amatur A+ spune ceva.Bravo!!(Huj huj hajra Attila bacsi...)

Organizarea de nota 10 ( si nu dau nume deoarece pe langa cei arhicunoscuti au fost si altii mai in umbra care au ajutat la bunul mers al lucrurilor )

pun pariu că Adonis a avut și de data asta o contribuție mai mult decât ?nsemnată. mulțumesc pentru că ați „găsit” o poză și cu el printre altele...

pun pariu că Adonis a avut și de data asta o contribuție mai mult decât ?nsemnată. mulțumesc pentru că ați „găsit” o poză și cu el printre altele...

Aline..urmareste forumul..daca te uiti cu cateva pagini in spate..(pag.24,post 350),ai sa vezi ca apare in primele poze postate de la turneu..

Ultima editare:
Ar fi multe de spus despre acest super-mega-extra turneu insa voi rezuma totul la un singur cuvant:CHAPEAU !!!!!
Pe langa toate afirmatiile si ramarcile facute de colegii mei amaturisti in legatura cu organizarea si desfasurarea cu success a acestui turneu,tin sa evidentiez inca o data profesionalismul si omogenitatea team ului organizator si,mai ales, originalitatea formulii de prezentare a evenimentului pe formatul electronic si politica de marketing foarte reusita!Acest lucru demonstreaza ca,incet,incet,miscarea amatoriala poate capata alte dimensiuni iar locatii ca aceasta de la ARIA pot devenii adevarate puncte de referinta pentru alti "nebuni curajosi" indragostiti de sport!
Remarcatii mei speciali la cele doua categorii au fost tinerii Andrei T,Cristi M,Dragos B,Deian si Vladut la Open;copilul Darius Movileanu si Maria Ionica cu Bence de la Amatori al caror salt de calitate este enorm.Felicitari tuturor!

Ultima editare:
Ola,ei sunt cei doi norocosi care alaturi de fam. lor vor petrece 3 zile frumoase la Casa Timaru din Ocna Sibiului. Ion Marius - Brăila - open si Padurariu Costel - Brașov - amator. Casa Timaru prin mine Timy va multumeste ca a putut fi partener la acest turneu, felicitari organizatorilor, salutarile mele tuturor participantilor open, amator. Cu stima si respect Timy.

Un turneu remarcabil prin organizare si valoarea concurentilor.Felicitari laureatilor si tuturor participantilor.Personal ,ma consider un castigator pt faptul ca am participat la un turneu de o asemenea anvergura.Daca te uiti numai la cei care nu s-au calificat in superioare iti dai seama de valoarea turneului.Tin sa elogiez pe unul din concurenti care nu a castigat nici un tofeu dar merita sa fie remarcat.Este vorba de Kromec Iulian.Daca va uitati la gr 7 inferioare,remarcati ca toate partidele lui Iulian s-au terminat cu 3-2.Deci a jucat in plus cca 2-3 partide.In superioare i-a fost se pare,mai usor,terminand turneul pe un loc onorabil.Este un "ocnas" al tenisului de masa.Felicitari.

Multumesc organizatorilor,si participantilor care au facut o atmosfera placuta,frumoasa(ne-am simtit acasa ) la acest turneu

SALUTARE TUTUROR

Multumsc tuturor participanților , organizatorilor, sponsorilor și partenerilor
acestui turneu de tenis de masă

aș vrea să mulțumesc:

lui Alex Mureșanu - pentru EFORTUL depus pe toată durata organizării turneului, pt ca a răspuns la telefoane (multe) și atunci cind s-au ivit anumite probleme ;) , pentru ca a pus in practica anumite sfaturi care au ajutat și de asemenea pentru deciziile pe care le-a luat în anumite împrejurări , pt buna desfașurare a turneului

stiu ca mă repet dar precizez că fără acest om ALEX MURESANU nu ar fi avut loc acest turneu și alte concursuri organizate la Sibiu

lui Gelu Vlădoiu - pentru sprijinul și ideea acestui turneu la Sibiu, pt idea de a împărții forumul în înscrieri și discuții deoarece au fost 237 de înscrieri și 51 de retrageri numai la amatori , ceea ce era foarte greu de gestionat dacă mai erau si discuțiile în acelasi topic, pt sfaturile care mi le-a dat pentru acest turneu și efortul pe care la depus pt buna desfașurare a turneului

lui Dumitru Beltechi - pentru sprijinul acordat, pt ideea cu împartirea atribuțiilor cu privire la mingi și grupe astfel încât am reusit sa introducem rezultatele în grupe cu cât mai puține greseli și timp cit mai scurt , modul în care a albitrat anumite situații aparute și efortul pe care la depus pt buna desfașurare a turneului

lui Pol Tokos - pentru atentia cu care a urmărit desfasurarea turneului la amatori, și viteza de reactie pt problemele aparute, pt modul în care a postat în timp real poze, rezultate și informații (desi în același timp a jucat și a ajuns în eliminatorii) , pt sfaturile și efortul pe care la depus pt buna desfașurare a turneului

lui Hășmășan Nuțu care a a fost tot timpul pe faza când au aparut probleme, care ne-a ajutat foarte mult în privința sălii și la materialele pt desfaurarea turneului atât înainte cit și după turneu , pt sfaturile și efortul pe care la depus pt buna desfașurare a turneului

Gligor Corina și Dragomir Paul pentru ajuor și efortul depus care au fost tot timpul prezenți când am avut nevoie de ajutor
Popa Rareș pentru ajuorul și efortul depus

Și participanților care ne-au atras atentia la anumite aspecte pt a nu se ajunge la o problemă, pentru înțelegere și sprijinul acordat

VĂ MULȚUMESC

10-12,
11-7,
0-1, 1-1, 1-2, 1-3, 2-3, 3-3, 4-3, 4-4, 4-5, 5-5, 6-5, 6-6, 6-7, 6-8, 6-9, 6-10, 6-11
1-0, 2-0, 3-0, 3-1, 3-2, 3-3, 4-3, 5-3, 6-3, 6-4, 7-4, 7-5, 8-5, 8-6, 9-6, 9-7, 10-7, 10-8, 11-8

scuze PALI am scris de pe telefon si am dat din greseala unlike pe cand tu si ceilalti organizatori de la Sibiu meritati 10 like-uri
pt acest concurs puternic si bine organizat! de la DEJ TOATE CELE BUNE SI SA NE VEDEM SANATOSI LA URMATOARELE CONCURSURI !

felicitari organizatorilor

Felicitari organizatorilor,un turneu cursiv ,fara timpi morti si foarte tare ,datorita valori concurentilor. Eu nu am iesit din inferioare dar am batut castigatorul turneului. Sper sa mai vin la Sibiu

Back
Sus