AmaTur: Turneu A Turneu "A" "Cupa Pinguinul Vesel" 21 Februarie 2015 - București

Tomica a fost invins cu 3-1 de Liviu Petrescu (spectacol!!!)

Urmeaza FINALA

Petrescu Liviu- David Dorin

De asta e frumos Amaturul, pentru ca are oameni frumosi si este o companie selecta.Jos palaria.

- - - Actualizat - - -

Nu stiu inca ungureste,dar pot invata.

Emi cica hai ai nostri (ein nem cinatom semit):lol:

Cu hai ai nostri ma refeream la "tartom?ny".?rt engem Dane.Vad ca de cand te-ai indepartat de granita e tot mai greu cu tine,nu mai intelegi mai nimica.:D

Cei doi pianisti Gelu si Mihai chiar s-au descurcat bine ,tot respectul pentru Tiberiu cum a redecorat sala dar trebuia sa ai mai lase pe muzicanti sa se termine
turneul;)

- - - Actualizat - - -

Cu hai ai nostri ma refeream la "tartom?ny".?rt engem Dane.Vad ca de cand te-ai indepartat de granita e tot mai greu cu tine,nu mai intelegi mai nimica.:D

Ma eu mis jumate sirb da o sa o intreb pe nevasta-mea ca ea este unguroaica;)

Cei doi pianisti Gelu si Mihai chiar s-au descurcat bine ,tot respectul pentru Tiberiu cum a redecorat sala dar trebuia sa ai mai lase pe muzicanti sa se termine
turneul;)

- - - Actualizat - - -

Ori cum Dane,n-o sa intelegi nimic,chiar daca i-ti deseneaza,cum n-ai inteles nimic nici din meci!

Important in ce limba o intrebi,si si mai important in ce limba iti traduce.
Ca eu parca vad ca tu traduci din romana in sarba si o intrebi in ungureste ,si ea o sa=ti traduca din ungureste in romana si iti da raspunsul in sarba,si uite asa ia finta si telefonul fara fir.:D de n-o sa mai intelegem nimica.

Clasament Amatori

1
Movileanu Darius - Targoviște

Bravo, Darius, desi esti o mana de om, ai demonstrat, inca o data, ca esti un MARE jucator! Vezi-ti de treaba ta, fa-ti jocul pe care il sti si vei da peste nas multor asa numiti "valori" ce-ti contesta talentul enorm, desi aceste este incontestabil, fara drept de apel.

Felicitari!

Vreau sa multumesc si eu lui Gelu ptr ajutorul acordat cu organizarea la open si lui Pali ptr ajutorul acordat de fiecare daca cand l am solicitat

De asemenea acum la final vreau sa spun si care a fost ideea cu Gelu "organizator tehnic". I am propus chestia asta acum o luna, o luna si jumatate nu ca sa dau cuiva motive (diverse), sau ca sa dau cuiva peste nas, ba din contra ideea a fost sa aratam ca desi ne contram foarte des cand avem idei si opinii diferite, putem de asemenea sa si colaboram. Sper sa fie un prim semn spre normalitate, sa lasam toti de la noi si sa facem in continuare miscarea asta tot mai frumoasa, mai bine organizata. Multumesc!

A fost fain pana au venit trompetistii ;)

Daca e vorba de altceva in context nea Dane, chiar nu stiu la ce te referi si nu ma bag ca '' nu-mi apartine''. Dar daca scoti in relief venirea acelei formatii de jazz, ei da, iti dau dreptate ca si cultura se intrepatrunde cu sportul, dar pana la un anumit punct. Nu as vrea sa se supere organizatorul pe mine personal, dar am simtit ca intrecerea sportiva a cam fost pusa pe fuga pe final si chiar exilata in cealalta ''alveola'' datorita pregatirii concertului... Si eu sunt un adept infocat al culturii, dar nu facuta asa, cu orice pret. Dar ma rog, traim in capitalism si afacerile sunt afaceri. Gata cu ''prelegerea''. DARIUS, TE FELICIT SINCER PENTRU SPIRITUL DE LUPTATOR SI PENTRU SERIOZITATEA SI STAPANIREA DE SINE DE CARE AI DAT DOVADA PANA LA FINAL. AI IMPRESIONAT PE MULTI CARE AU ANI DE TENIS LA ACTIVUL LOR CAT NU AI TU ANI DE VIATA ! SANATATE SA ITI DEA DUMNEZEU SI MULTA CONSTIINTA IN TOT CEEA CE FACI !

Clasament Open

1 -- 4
Petrescu Liviu - Pitești
David Dorin - Barlad
Tomica Andrei - București
Calin Mihai - Barlad
5 -- 8
Balog Andreea - Arad
Uta Adrian - București
Leorda Rares - Reghin
Stanciu Alin - Călărași
9 -- 16
Zamfir Ionel - București
Iancu George - Ploiești
Vranceanu Mihai - București
Panea Ovidiu - București
Bularda Iulian - Barlad
Enciu Alexandru - Slobozia
Fodoran Cosmin - București
Wischegg Robert - Galați
17--24 - Loc 3 gr. sup
Dumitrescu Cornel - București
Vladoiu Gelu - Brașov
Tomica Silviu - București
Popescu Valentin - București
Cionoiu Cristian - București
Biro Attila - Miercurea Ciuc
Popa Cristian - București
Aftenii Daniel - București
25--32 - Loc 4 gr.sup
Filimon Bogdan - București (1v)
Popescu Ionut - București (0v)
Uratu Denisa - Craiova (0v)
Dascalasu Viorel- București (0v)
Bocaniala Norocel - București (0v)
Mostovoi Andrei - Campina (0v)
Nistor Iosif - Siculeni (0v)
Banescu Dragos - Pitești (0v)
33 -- 2v gr.inf.
Guceanu Raluca - București
34 -- 42 1v gr.inf.
ON HO - București
Constantin Teodor - București
Dinicescu Ion - Pitești
Moise Mihai - Alexandria
Dumitru Gheorghe - București
Bradatan Lenuta - București
Dumitru Traian - București
Istrate Andrei - București
Kiss Janos - Miercurea Ciuc
43 -- 48 0v gr.inf.
Dobre Titus - București
Munteanu Octavian - Tecuci
Negoita Edward - București
Damian Ioana - Barlad
Pata Andrei - București
Acsinte Oana - București

Pentru cei ce doresc sa-si calculeze punctele obtinute ii informez ca turneul OPEN a avut 433,48 puncte (adunate de la primii 16 participanti), deci impartite la 16 avem MEDIA 27,09

Ultima editare:
Eu as vrea să-l felicit pe Tibi de la Viva pentru felul in care a transformat clubul de tenis si pentru munca pe care o face zi de zi acolo. Nu vreau să perii, nu vreau vreo reducere, dar merită apreciat. Locul a devenit foarte familiar si prietenos. Referitor la turneu, o organizare foarte buna din partea celor doi, Mihai si Gelu.

Back
Sus