AmaTur: Turneu A Turneu "A" "Cupa Pinguinul Vesel" 21 Februarie 2015 - București

Se pare ca tuturor le-a placut!
Mai in gluma, mai in serios Liviule, momente combinate de tenis-jazz sau manele-tenis si tenis-orice fel de zgomot, nu sunt de dorit
cred de nimeni in salile de tenis de masă. Spre exemplu in Ploiești exista o sala noua cu toate dotarile necesare dar care este
despartita de sala de volei, handbal, minifotbal doar de o perdea transparenta si din aceasta cauza nu prea are ?clienti? Vreau sa spun
ca atunci cand coexista doua sporturi(sau doua activitati ... din care una este tm) mingea de ping-pong nici nu se aude si tenisul de masa
este vaduvit. Se joaca pur si simplu in ?orb? sau in ?surd? daca vrei, dar sunt sigur ca si tu stii asta. Eu sper ca astfel de evenimente sa
nu mai existe la concursurile de amatur asa cum sper si sa nu mai existe meciuri strategice (eu chiar am stat de o parte de ?fenomen?
vreun an si ceva din cauza asta - si aici il ?sustin? poate pt prima oara pe Gelu).

V
Mai in gluma, mai in serios Liviule, momente combinate de tenis-jazz sau manele-tenis si tenis-orice fel de zgomot, nu sunt de dorit
cred de nimeni in salile de tenis de masă. Spre exemplu in Ploiești exista o sala noua cu toate dotarile necesare dar care este
despartita de sala de volei, handbal, minifotbal doar de o perdea transparenta si din aceasta cauza nu prea are ”clienti” Vreau sa spun
ca atunci cand coexista doua sporturi(sau doua activitati ... din care una este tm) mingea de ping-pong nici nu se aude si tenisul de masa
este vaduvit. Se joaca pur si simplu in ”orb” sau in ”surd” daca vrei, dar sunt sigur ca si tu stii asta. Eu sper ca astfel de evenimente sa
nu mai existe la concursurile de amatur asa cum sper si sa nu mai existe meciuri strategice (eu chiar am stat de o parte de ”fenomen”
vreun an si ceva din cauza asta - si aici il ”sustin” poate pt prima oara pe Gelu).
De acord, ai perfecta dreptate,numai ca aici este amatur si nu tenis de masă

La amatori al filmat
Un meci al castigatorului Darius Movileanu, un copil foarte talentat...Felicitari Darius, parintilor tai si antrenorului tau!

GELU, esti dragut cum accepti ERORILE MELE si poate ar trebuii sa ma duc si eu la joaca odata cu nepoteii dar mai incerc urmatoarea remarca:
Marirea numerica a turneelor A+ si cu noua grila de punctaj a turneelor A si A+ peste cateva luni multi amatori pot depasii usor media 18(primii 32 dintr-un turneu A sau primii 64 la A+)si in aceste conditii ar exista mai multi care nu vor sa joace la OPEN si astfel nr. participantilor la amatori se va micsora.
Sa nu fie surprize in trimestru IV e bine sa se mai reviziuasca inca o data grila de punctaj sau la nivelul mediei pt. amatori.

Nea Ioane ,cred ca Florin s-a gandit la Matale cand a facut grila de punctare pt amatori ca a vazut ca tu din respect fata de amatori te bagi singur in cusca cu lei,si iti place sa iti masori puterile cu ei,dar lasand gluma la o parte ,la sectiunea Open aproape niciodata nu s-au ocupat locurile de open-isti,si de multe ori s-au inscris juc cu mp 6-7 la open doar pt a prinde un loc in turneu,lucru care mi se pare la fel de deplasat ca si ESCHIVAREA prin orice siretlicuri de a ramane la Amatori doar de a vana Cupe.

Nea Ioane ,cred ca Florin s-a gandit la Matale cand a facut grila de punctare pt amatori ca a vazut ca tu din respect fata de amatori te bagi singur in cusca cu lei,si iti place sa iti masori puterile cu ei,dar lasand gluma la o parte ,la sectiunea Open aproape niciodata nu s-au ocupat locurile de open-isti,si de multe ori s-au inscris juc cu mp 6-7 la open doar pt a prinde un loc in turneu,lucru care mi se pare la fel de deplasat ca si ESCHIVAREA prin orice siretlicuri de a ramane la Amatori doar de a vana Cupe.
Emi faptul că tu pui în același balans faptul că un om care vrea din tot sufletul să participe la un turneu (dacă nu mai sunt locuri la amatori el se inscrie la open, doar pentru că își dorește să fie acolo ...) cu turnura bolnavicioasa a unui concitadin de -al meu .....e cam mult !

GELU, esti dragut cum accepti ERORILE MELE si poate ar trebuii sa ma duc si eu la joaca odata cu nepoteii dar mai incerc urmatoarea remarca:
Marirea numerica a turneelor A+ si cu noua grila de punctaj a turneelor A si A+ peste cateva luni multi amatori pot depasii usor media 18(primii 32 dintr-un turneu A sau primii 64 la A+)si in aceste conditii ar exista mai multi care nu vor sa joace la OPEN si astfel nr. participantilor la amatori se va micsora.
Sa nu fie surprize in trimestru IV e bine sa se mai reviziuasca inca o data grila de punctaj sau la nivelul mediei pt. amatori.
Ti-e teama ca-ti creste media? Ti-e teama ca ajungi la open? Am glumit, stiu si te apreciez mai mult decat crezi dumneata, chiar daca mai dai si pe langa (ca mine), dar sa nu creada nenea ăla care fuge de open ca-i rezolvi problema...ti-a multumit degeaba, chiar crede ca esti in pericol sa faci medie fortata de open.

Acum sunt sigur ca nu te vaiți ca-ti creste media, pentru ca faci parte dintre cei care joaca de placere, chiar si la open si cu aceasta ocazie chiar mentionez cateva persoane care nu fug de open si joaca chiar si cand au medie sub 18 la aceasta categorie fara sa faca tam-tam ca au fost ciufuliti, si cu scuzele de rigoare ca nu-mi arunc o privire spre clasament am sa mentionez (cativa de ex) adica pe Cornel Dena, Octavian Munteanu, Mitzea Alexandru , Ion Dinicescu, George Iancu, Mihai Moise, Iulian Mureșan, Cornel Migea, Gica Vlase, Stefan Medeleanu, David Madalina, (felicitari!)si altii,

iar in sens opus s-au remarcat destul de penibil doi insi, nu are rost sa le mai fac publicitate pentru ca cine nu-i stie n-a pierdut nimic, ...binenteles ca la categoria celor ce nu doresc sa joace la open sunt mai multi, dar au bunul simt si joaca acolo unde dicteaza media si ?i felicit ca nu se aliaza cu "cei doi" care-s maxim cu sorcova.

Asa ca Nea Ioane numara nepotei:-):-):-)nu mai numara punctele, sau numără cu atentie, joaca in continuare la open ca-ti sta bine, si daca se vor face A+Reg vei beneficia de transport ieftin si ce-ti ramane baga-i la pusculiță....pana la urma asta sa fie problema unor turnee de acest gen(cresterea mediei).

Ultima editare:
Va multumim tuturor!Felicitari organizatorilor si mii de multumiri tuturor sustinatorilor lui Darius!

Aveti un copilas de aur. Sa va traiasca, sa fie cuminte, muncitor si la fel de serios si sa va aduca numai bucurii.

Back
Sus