GELU, esti dragut cum accepti ERORILE MELE si poate ar trebuii sa ma duc si eu la joaca odata cu nepoteii dar mai incerc urmatoarea remarca:
Marirea numerica a turneelor A+ si cu noua grila de punctaj a turneelor A si A+ peste cateva luni multi amatori pot depasii usor media 18(primii 32 dintr-un turneu A sau primii 64 la A+)si in aceste conditii ar exista mai multi care nu vor sa joace la OPEN si astfel nr. participantilor la amatori se va micsora.
Sa nu fie surprize in trimestru IV e bine sa se mai reviziuasca inca o data grila de punctaj sau la nivelul mediei pt. amatori.
Ti-e teama ca-ti creste media? Ti-e teama ca ajungi la open? Am glumit, stiu si te apreciez mai mult decat crezi dumneata, chiar daca mai dai si pe langa (ca mine), dar sa nu creada nenea ăla care fuge de open ca-i rezolvi problema...ti-a multumit degeaba, chiar crede ca esti in pericol sa faci medie fortata de open.
Acum sunt sigur ca nu te vaiți ca-ti creste media, pentru ca faci parte dintre cei care joaca de placere, chiar si la open si cu aceasta ocazie chiar mentionez cateva persoane care nu fug de open si joaca chiar si cand au medie sub 18 la aceasta categorie fara sa faca tam-tam ca au fost ciufuliti, si cu scuzele de rigoare ca nu-mi arunc o privire spre clasament am sa mentionez (cativa de ex) adica pe Cornel Dena, Octavian Munteanu, Mitzea Alexandru , Ion Dinicescu, George Iancu, Mihai Moise, Iulian Mureșan, Cornel Migea, Gica Vlase, Stefan Medeleanu, David Madalina, (felicitari!)si altii,
iar in sens opus s-au remarcat destul de penibil doi insi, nu are rost sa le mai fac publicitate pentru ca cine nu-i stie n-a pierdut nimic, ...binenteles ca la categoria celor ce nu doresc sa joace la open sunt mai multi, dar au bunul simt si joaca acolo unde dicteaza media si ?i felicit ca nu se aliaza cu "cei doi" care-s maxim cu sorcova.
Asa ca Nea Ioane numara nepotei

nu mai numara punctele, sau numără cu atentie, joaca in continuare la open ca-ti sta bine, si daca se vor face A+Reg vei beneficia de transport ieftin si ce-ti ramane baga-i la pusculiță....pana la urma asta sa fie problema unor turnee de acest gen(cresterea mediei).