AmaTur: Turneu A Turneu "A" "Cupa Pinguinul Vesel" 21 Februarie 2015 - București

Mihai, tre' sa te felicit pentru 2 lucruri... iarasi...
Includerea notiunii copirightizate a domnului Dantim in numele turneului (cu un aport de circa 20% la ambianta superba de ieri), respectiv alegerea organizatorului tehnic al turneului (acest gest aducandu-ma la Viva).
In rest, Horia, Tibi si toata gasca frumoaso-nebuna de la Viva: chiar povesteam aseara cu ununl dintre principalii investitori in tdm din tara si-i spuneam ca Viva e intr-o continua crestere si e super cea ce faceti. Tineti-o tot asa...
Pe baza celor de mai sus ma puteti crede ca ziua de ieri mi-a adus cel mai frumos turneu din Amatur din cele circa 60 din cei doi anisori la activ, nu pentru ca adversarii chiar au considerat ca si pinguinii secuiesti (ailaltii, nu din Teleorman) merita o cupa, pe care nu Sass s-o ia la Ciuc, ci io la Odorhei. :-)
Felicitari celor care m-au batut (4 boabe cred ca am luat numai la Sovata, prin 2009...si la openul frumusel de acasa din ianuarie). Felicitari si tuturor adversarilor, unul si unul, care fiecare s-au predat foarte greu.
(Dane (Berov), esti mai bun, dai in ea mult-mult mai fin si mai cu rutina decat mine. E o onoare ca pot juca in circuit cu valori de tipul tau. Dar, vorba domnului Fodoran, cand joci cu luptatori ca si mine, pana nu castigi mingea de meci...)
Hai, ca vorba lunga e o chestie de saracie..
Felicitari tuturor, merci AmaTur & Hai ai nostri, cum zice o veche vorba nord-estica. :-)

Un turneu interesant, felicitari inca o data Liviu. Desi am avut rezultate destul de bune pierzand ”doar” (prietenii stiu de ce)
la cei doi finalisti, vreau sa spun ca este pentru prima oara in cei aproape 45 de ani de cand tin paleta in mana cand joc ....
(sau poate ar fi mai bine sa spun ”dansez”) tenis acompaniat de o orchestra sau ”band” ( incepand cu ultimul meci din superioare).
”Poate” din cauza asta turneul s-a numit Pinguinul vesel si noi nu am stiut. Oricum ii propun lui Lucian Bozga ca la turneul din
7 martie sa tocmeasca, pt schimbarea registrului, un ”taraf” de lautari, poate incingem in jurul meselor o hora sau o sarba ..!!!

Felicitari Andrei Tomica !
Noro, n-a fost ziua ta, clar ! Sunt sigur insa ca nu disperi.
Tavi, iti admir in continuare curajul si perseverenta, dar mai ales intuitia ...
Lui Gelu si Pali :clap: Prezenta lor la butoane, la orice turneu, este garantia reusitei acestuia.
Tuturor celor mentionati, salutul meu !

Un turneu interesant, felicitari inca o data Liviu. Desi am avut rezultate destul de bune pierzand ”doar” (prietenii stiu de ce)
la cei doi finalisti, vreau sa spun ca este pentru prima oara in cei aproape 45 de ani de cand tin paleta in mana cand joc ....
(sau poate ar fi mai bine sa spun ”dansez”) tenis acompaniat de o orchestra sau ”band” ( incepand cu ultimul meci din superioare).
”Poate” din cauza asta turneul s-a numit Pinguinul vesel si noi nu am stiut. Oricum ii propun lui Lucian Bozga ca la turneul din
7 martie sa tocmeasca, pt schimbarea registrului, un ”taraf” de lautari, poate incingem in jurul meselor o hora sau o sarba ..!!!

DANSANT TURNEU- un nou sport!

Un turneu foarte frumos, felicitari organizatorilor!
Felicitari Darius!
Felicitari tuturor participantilor!
Totusi, impartirea salii nu cred ca este benefica datorita spatiului limitat la mesele de langa bar ( canapelele alea incurca foarte mult ).
In rest, sa ne vedem sanatosi la urmatorul concurs!

Felicitari George Iancu!

Pentru toti care se antreneaza in salile din Ploiești esti un model de seriozitate si eficienta in antrenament.
Succesul tau nu este o surpriza si sper sa ai rezultate si mai bune.

In acelas timp vreau sa-ti multumesc ca ti-ai facut timp in pauzele dintre meciuri si ai ajutat cativa (pinguini) ploiesteni.

Petresc Liviu - David Dorin 3-0 (Finala)

Felicitări Liviu Petrescu pentru câștigarea unui nou turneu foarte puternic. Nu pot sa nu remarc și ușurința cu care l-ai învins pe David Dorin un jucător extrem de puternic în ultimul timp pe care îl felicitam de asemenea. :)

Sa vinaaa Floooorin Salaaam..

Pentru cei ce doresc sa-si calculeze punctele obtinute ii informez ca turneul OPEN a avut 433,48 puncte (adunate de la primii 16 participanti), deci impartite la 16 avem MEDIA 27,09
AMATORI M=15,P=18
loc pct
1 27
2 24
3--4 22
5--8 20

9--12 18
9--16 17
13--16 16

17--24 15
17--32 14
25--32 13

33--48 12
33--64 11
49--64 10

65--80 9
65--96 8

1v 7
0v 5
Dc s-ar genera fisiere functie de nivelul concursului si nr de concurenti cu siguranta organizatorii pot sa puna si punctele odata cu clasamentul.
Un concurs reusit, excluzand disconfortul creeat pe final de muzica si calitatea mingilor,felicitari organizatorilor.

MP calculata corespunzator primilor 16 jucatori (la Amatori) este 16.25. Asta inseamna ca primul clasat are 28 puncte

1 1. Tokos Pal, Odorheiu Secuiesc, 79 - 17.63 - A 17.63
2 12. Suditu Andrei, Campina, 192 - 17.53 - A 17.53
3 4. Petrov Dan, Timișoara, 132 - 17.27 - A 17.27
4 23. Arabagiu Marius, București, 259 - 17.18 - A 17.18
5 5. Movileanu Darius, Targoviște, 134 - 16.6 - AJ 16.6
6 69. Ioana Costin, Campina, 828 - 16.5 - AF 16.5
7 2. Ivan Valentin, Campina, 112 - 16.32 - A 16.32
8 21. Dena Corneliu, Giurgiu, 250 - 16.1 - A 16.1
9 10. Stancalie Doru, Craiova, 184 - 16.08 - A 16.08
10 7. Luta Petre, București, 164 - 15.89 - AW 15.89
11 39. Rasnoveanu Daniel, Slobozia, 449 - 15.8 - A 15.8
12 32. Micuda Mihai, București, 371 - 15.72 - A 15.72
13 17. Damian Alin, Campia Turzii, 217 - 15.53 - A 15.53
14 19. Arion Costel, Marasesti, 225 - 15.35 - A 15.35
15 36. Vestineanu Ionut, Slobozia, 423 - 15.27 - A 15.27
16 11. Vasile Gelu Iulian, București, 185 - 15.2 - A 15.2

..daca am gresit imi cer scuze, daca nu poate reusesc si eu sa "iau" un set (cand Ancuta revine in randul pinguinilor..)

Ultima editare:
Pali n-are somn, eu dupa cum se vede m-am trezit, chiar daca n-am dormit, dar merita.

Da, a fost mare galagie, ne-am restrans, ne-am, ne-am...dar este la mijloc si o afacere. Am vazut ceva frumos la Viva, multa investitie. ...si concertul planificat in seara turneului a deranjat semifinalele, in rest totul a decurs normal, au mai existat nemultumiri in care unul dintre participanti ar fi fost "lucrat" de doi concitadini in gr sup. (mereu spun sa se joace primul meci intre cei din aceiasi gasca/echipa sau localitate si asa nu mai pot exista comentarii).

Multumesc Viva pentru amabilitatea si disponibilitatea voastra! Vorba lui Cornel, nu trebuiesc periati, dar daca mie personal mi-a facut placere sa "vizitez" aceasta Viva (inclusiv vineri seara) ,... asa simt ca trebuie sa le multumesc si public.

Vorbeam cu Pali in masina ca poate reusim sa "decretam" si noi ziua nationala Amatur, care a propus el sa fie ultima zi din luna mai, iar prin asta sa organizam pe fiecare zona un A+ Regional, adica in aceiasi sambata opt A+uri numai cu cei din regiunea respectiva.

La prima vedere pare imposibil sau complicat, dar este cel mai simplu ca un turneu intr-o sala cu 12-16 mese sa se ridice la inaltimea asteptarilor si garantez ca va fi ziua cu cei mai multi participanti.
Pentru cele de mai sus ma oblig la diligentele necesare desfasurarii unui asemenea eveniment,...pana acolo unde pun cap la cap cei opt organizatori disponibili.

Deja patru locatii sunt, si daca sunt de acord coordonatorii (nu cred ca au ceva impotriva), saptamana aceasta gasesc toate locatiile.

Multumesc tuturor participantilor si cer scuze in numele organizatorilor pentru "galagia" aferenta.

Ultima editare:
Pentru cei ce doresc sa-si calculeze punctele obtinute ii informez ca turneul OPEN a avut 433,48 puncte (adunate de la primii 16 participanti), deci impartite la 16 avem MEDIA 27,09
AMATORI M=15,P=18
loc pct
1 27
2 24
3--4 22
5--8 20

9--12 18
9--16 17
13--16 16

17--24 15
17--32 14
25--32 13

33--48 12
33--64 11
49--64 10

65--80 9
65--96 8

1v 7
0v 5
Dc s-ar genera fisiere functie de nivelul concursului si nr de concurenti cu siguranta organizatorii pot sa puna si punctele odata cu clasamentul.
Un concurs reusit, excluzand disconfortul creeat pe final de muzica si calitatea mingilor,felicitari organizatorilor.

Nea Ioane, iti dă cu virgula, mai incearca:-))))
...la locurile funtase mai adauga acel plus...acum plec la drum, mai tarziu revin cu precizari,...sau poate face Florin.

Cine știe, poate iese vreo noua mișcare gen Zumba, tenis de masă pe muzica de jazz. Sau pe muzica lăutăreasca, după preferință.

GELU, esti dragut cum accepti ERORILE MELE si poate ar trebuii sa ma duc si eu la joaca odata cu nepoteii dar mai incerc urmatoarea remarca:
Marirea numerica a turneelor A+ si cu noua grila de punctaj a turneelor A si A+ peste cateva luni multi amatori pot depasii usor media 18(primii 32 dintr-un turneu A sau primii 64 la A+)si in aceste conditii ar exista mai multi care nu vor sa joace la OPEN si astfel nr. participantilor la amatori se va micsora.
Sa nu fie surprize in trimestru IV e bine sa se mai reviziuasca inca o data grila de punctaj sau la nivelul mediei pt. amatori.

Marirea numerica a turneelor A+ si cu noua grila de punctaj a turneelor A si A+ peste cateva luni multi amatori pot depasii usor media 18(primii 32 dintr-un turneu A sau primii 64 la A+)si in aceste conditii ar exista mai multi care nu vor sa joace la OPEN si astfel nr. participantilor la amatori se va micsora.
Sa nu fie surprize in trimestru IV e bine sa se mai reviziuasca inca o data grila de punctaj sau la nivelul mediei pt. amatori.[/QUOTE]

Nea Ioane,tin sa va felicit in mod deosebit pentru remarca cat se poate de OBIECTIVA ,facuta mai sus,practic ati pus ”paleta”pe rana.Cu interes astept o concretizare la cele spuse de dvs.intr-un viitor cat mai apropiat.

De ce vedeti totul in negru?
Foarte bine ar fi daca s-ar mari nr.jucatorilor de la open.
Ce-ar fi ca la un tuneeu pe 20/mese s-ar incepe la aceasi ora 72/amatori+72/open!!!

Back
Sus