sfaturi alegere (sau configurare) paleta

perfect. cu mana..o antrenam...nu stii vorba

practice is the mother of skills...;)

- - - Updated - - -

am comandat lemnul si fetele. o sa le am luni/marti si atunci ne auzim. :)

Sa le stăpânești sănătos.

Ce ai ales până la urmă? Lemn de la levi și fețele?

levi sintec cloth all +
focus snipe 3 bh
lkt pro xp fh de la blade.

o sa ajunga in jur de 250 cu tot cu transport. am sarit de bugetul initial dar dupa toata discutia asta si informatiile citite pana acum consider ca am decis bine sa iau asa. sper sa ma inteleg bine cu setup-ul :)

mai avem un hop sa lipim fetele si apoi la treaba. :)

Am primit si eu lemnul acesta pe care ti l-ai luat si tu de la d-nul Levi. Azi cred ca ma duc la sala cu el, sa vad cum merge. Am sa il testez cu Donic Desto F2 si cu Joola Rhyzm 375, lipire cu speedglue.

Am primit si eu lemnul acesta pe care ti l-ai luat si tu de la d-nul Levi. Azi cred ca ma duc la sala cu el, sa vad cum merge. Am sa il testez cu Donic Desto F2 si cu Joola Rhyzm 375, lipire cu speedglue.
Dacă ai lipit cu speedglue, primele zile va avea simt diferit fata de simțul lor normal... Ai grija la acest aspect

levi sintec cloth all +
focus snipe 3 bh
lkt pro xp fh de la blade.

o sa ajunga in jur de 250 cu tot cu transport. am sarit de bugetul initial dar dupa toata discutia asta si informatiile citite pana acum consider ca am decis bine sa iau asa. sper sa ma inteleg bine cu setup-ul :)

mai avem un hop sa lipim fetele si apoi la treaba. :)
O alegere foarte buna, ai să fi mulțumit cu siguranța

Claudiu, salut. Inspre bine sau rau va evolua daca am lipit cu speedglue ? O voi lipi de fiecare data inainte sa joc daca e necesar. Am scris parerile personale dincolo, pe topicul creat de mine.

Depinde:)) încearcă sa lipești înainte sa joci, cu 20-30 min. Astfel vei avea cel mai pronunțat simt de speed glue. De asemenea, încearcă, după aia, sa joci cu paleta după 2-3 zile, fără se relipești. Singur iți vei da seama dacă ai nevoie sau nu sa relipești. Lipitul cu speed glue are si avantaje si dezavantaje, pe care nu are rost sa încerc sa ti le enumăr, ai sa le descoperi tu singur.

eu doar cu speedglue am lipit de cand ma stiu paleta :) Si tot timpul dupa antranamente dezlipeam fetele si inainte de antrenament le relipeam cu 2-3 straturi. Asa faceam atunci... asa faceam toti :) Speedglue la discretie !
Apropo, am luat Speedglue de la Cristi parca, de aici de pe forum. E super bun ! Lipeste bine si sare tare !

Fetele de atunci te obligau sa lipești cu speedglue. Acum, pentru fetele de ultima generație cum este Ryzhm, este recomandata lipirea cu adeziv pe baza de apa. Daca lipești cu speedglue, o faci pe "răspunderea" ta, sa zic asa. Fata sa va "consuma" mai repede (uzura mai pronunțata topsheet, caracteristicile buretelui se vor schimba mult mai repede, fata va deveni mai "moarta" într-un interval mai redus de timp).

am reusit in sfarsit sa ma intalnesc cu bogdan dupa multe tentative nereusite de a ne sincroniza...mi-a facut paleta si ii multumesc si pe aceasta cale pentru ajutor. am jucat numai un pic cu ea si pe langa am avut ca si comparatie un lemn (nu am retinut ce) cu fete xiom...si pot sa spun ca se vede diferenta....asa ca probabil o sa ajung asa cum mi sa prezis...sa vezi cate o sa schimbi de acu incolo :D

multumesc de ajutor pana acum. :)

am jucat un pic cu paleta mea si am jucat si cu alte palete la sala si am un mic grad de comparatie :

celelalte palete erau mai rapide decat ce am eu si parca m-am inteles mai bine cu ele (de ex am jucat cu un joola flame extreme + tibhar genius) - gresesc daca vreau o paleta mai rapida ? sa o schimb pe a mea sau sa ii mai dau ceva timp sa ma obisnuiesc ? joola extreme e un off nu ? iar tibhar genius tot off sunt...

Daca-l intrebi pe nea Fane si asta care o ai acum e mult prea rapida.... :))

Poate ne sincronizam saptamana viitoare ca sa-ti aduc niste fete si inca doua palete ca sa le incerci, sa-ti dai seama de diferente.

pai nea fane a zis ca nu e destul de rapida si mi-a dat aia a lui sa o incerc.... :)

ar fi super sa mai incerc cateva sa vad cu care ma simt cel mai bine :) as vrea sa vad cum simt lemnul tau off+ de la levi daca se poate :)

Ne auzim la un telefon, saptamana aceasta ma intorc doar vineri seara, poate sambata, daca ai vreme si poti, ne putem vedea la sala.

Cam aia e diferența dintre fețele chinezești și cele japoneze/europene cu burete cu tensor :)

Nu greșești dar deh...ai pus problema de costuri, și o față cu tensor e mai scumpă. Cred că tibhar genius costă cam 140 de lei, și la banii ăștia ai de ales și de la donic, xiom, yasaka, joola.

da stiu ca am pus problema de costuri...problema care e si acum :)

vreau doar sa vad ce mi se potriveste si chit ca la iau sh sau una acum una mai incolo...dar sa imi fac un setup cu care sa ma inteleg. mai se pune problema si de lemn..daca pe all + de la levi merg bine fete mai rapide...

Back
Sus